Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някои с мнение за този лаптоп Acer Aspire 15.6"AS5750-6834

Featured Replies

Предлагат ми го този лаптоп. Чисто нов е. cpu i5-2430 hard 640 GB 5400 оборота 6GB РАМ ще се използва главно за web surf, you tube, word, игри няма да се играят или най много дъщеря ми да играе понякога на тия уеб базираните. интересува ме дали няма да грее много понеже сегашния ми Acer 5536 c AMD Athlon x2 QL64 като му пусна битдефендер-а да сканира и понякога не може да завърши сканирането до края, а изключва по средата. Благодаря предварително. До 3-4 дена трябва да дам отговор да или не, иначе продавача ще го пуска за продаване.

Като характеристики е добре. Но все пак ако кажете точният модел ще е по-добре. Не всичко е характеристики, предполагам не искате машинка дето е с лоша изработка. А и всеки модел е с различно охлаждане. И едни се охлаждат по-добре, други по-зле. Хубаво е да кажете и за колко ви го предлагат за съвсем конкретен отговор.

• Автор

Здр Ами модела съм го написал в заглавието на темата. Лошото е че не мога да го открия точно тоя по сайтовете на нашите магазини за да го огледам на живо. Явно е купен и внесен отвън. Видях го просто за две минути, по точно видях само кутията в която беше, тъй като не беше разпечатана още. Собственика отиде да кара ски за 3 дена и като се върне трябва да му дам отговор дали го вземам, иначе лаптопа заминава за продажба.. А иначе ми го дава много изгодно (понеже се познаваме) 550 $ Да го вземам ли ? Има ли нещо по-добро в тоя ценови диапазон ?

770 лв. ако смятаме по курс 1,4 на долара. Няма да намериш по-добро за тези пари. иначе би трябвало да е това лаптопа. Взимай го.

• Автор

Ами добре ще го взема. Лошото е че не мога да го пробвам, тъй катo е запечатан в кашона и собственика не иска да го отваря за да не му падне цената като за нов. благодаря все пак

Нясно си, че вероятно няма да има гаранция? Щом е внесен от чужбина?

1-во е с i3 процеоср 2-ро това i3 е по-старото поколение, от този i5... Сериозна разлика в производителността! 3-то цената погледна ли каква е разлиакта?

Проца е перфектен .. Като сложиш и видеото, конфигурацията е доста по-добра за подобен клас и нужди машина .. И да .. гледам, че 50лв е разликата в цената ... Но аз лично няма и за секунда да се зачудя ..

Лаптопа е супер,доста бързо работи,инсталацията на windows 7 протече за 12 минути на същата машина.Инсталацията на NFS shift за 10 минути.Офис 2007 за 8 минути.За греене незнам,нямах време.

разлика в цената ............. този курс на долара от коя година е? и друго - важна е и гаранцията , че както пукат в последно време .................

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Благодаря на всички взели участие в темата. За съжаление тоя които го интересуваше отговора не може да ви отговори и респективно благодари защото е на вие със интернета и даже няма акаунт и пишеше от моя (става въпрос за брат ми). Аз съм (т.е. бях) притежател на въпросния лап-топ от заглавието. Живея в Монреал. Брат ми поръча като си идвам в бг да му донеса някакъв лап-топ. Не му хареса дизайна на машината и го дадох на родителите на съпругата ми. Така че модератора може да заключва темата. А относно това колко е бърз i5-2430 нямах възможност и да го изпробвам поради липса на време. Има само оплаквания за бавно отваряне на страници, но като знам каква е скоростта на интернета във сливенския регион не се учудвам. Още веднъж благодаря на всички от негово име и извинения че толкова късно погледнах темата за отговори.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.