Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Видео драйвер за HP G-62

Featured Replies

Здарвейте,имам лаптоп HP-G62 с видео ATI Radeon HD 6370 /512mb,забележете-без ''М'' накрая/.Защо това видео го няма в сайта на АТИ с драйвери ,а има само ''6370М''-на който драйвер не става за моето видео?В момента съм с драйвер от сайта на HP,но той е релийз от миналата година февруари месец .?

И къде е прожлема? Драйвърите да не излизат всеки месец? Има видео карти с драйвъри от 2008-ма най-нови...

Здарвейте,имам лаптоп HP-G62 с видео ATI Radeon HD 6370 /512mb,забележете-без ''М'' накрая/.Защо това видео го няма в сайта на АТИ с драйвери ,а има само ''6370М''-на който драйвер не става за моето видео?В момента съм с драйвер от сайта на HP,но той е релийз от миналата година февруари месец .?

И защо мислите че трябва да инсталирате последния от сайта на производителя? Нали HP ви осигуряват драйвер, и то такъв, който да в стабилен и да работи
  • Автор

така е,прави сте,но защо това видео го няма в листата на ati с драйвери в сайта им..?Има 6***М серии,а те не стават за тези HP-та с 6370 без ''М'' накрая......

така е,прави сте,но защо това видео го няма в листата на ati с драйвери в сайта им..?Има 6***М серии,а те не стават за тези HP-та с 6370 без ''М'' накрая......

Виждал съм подобно нещо преди време с машина на ИБМ, която имаше видеочип, който сякаш не съществуваше според производителя
  • Автор

a,това е отделна видео карта моето ,не е вграден чипсет....може ли ати да я отричат за съществуваща....?

a,това е отделна видео карта моето ,не е вграден чипсет....може ли ати да я отричат за съществуваща....?

И аз говоря за дискретна видеокарта. Не, те не отричат, просто може да имат договорка да произведат за НР модифицирани чипове, които да не предлагат на други пазари и да не поддържат

Те не отричат, просто най-вероятно е само за HP и изработката на драйвърите е поета от HP изцяло.

• Автор

хмммм...,егати работата......,кой знае дали вобще ще излезе нов драйвер..в сайта на ати вобще да се не надявам да излезе нещо значи....може би са си казали-работи добре,стабилно,спираме с обновяване на драйверите...Значи евентуално ако HP продължат да я поддържат-добре,ако ли не толкова.....Май голяма набутвация съм си направил,като съм си избрал лаптоп с това видео,а? :(

Защо? Колкото повече с еобновява един драйвър, значи толкова повече проблеми има или е некадърно написан. За какво ти е толко важно да има всеки месец нов? Драйвъра оказва на ОС как да комуникара със железарията. Ако работи добре, какъв е смисала да се пипа? Това не е програма да се добавя нова функционалност или да се добавят нови бутони и тн... Щом си работи- не се пипа!

• Автор

Тенкю quickJO.Малко ме поуспокои....,ама все пак взех да се притеснявам,дали не е трябвало да избера друго видео....вие като хора,които с това се занимавате и разбирате от тези неща,какво ще ми кажете за тази видеокарта,...струва ли,ама честно..... :(

AMD Radeon HD 6370M- 64 битова с GDDR3 памет... Става, добра е за филми и офис приложения.
  • Автор

ок,аз и без това за това само я ползвам-филмчета и някои-други офис програмки...важно ми е да е стабилна за това..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.