Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за Outlook 2003

Featured Replies

Има два акаута - всичко си работи перфектно. Искам просто писмата получени от даден мейл да отиват в отделна директория само за него. Може да се създават нови *.pst, но как да кажа кой къде ми убягва?

Публикувано изображение

Има два акаута - всичко си работи перфектно. Искам просто писмата получени от даден мейл да отиват в отделна директория само за него. Може да се създават нови *.pst, но как да кажа кой къде ми убягва?

Tools->Rules And Alerts

Добавяте ново правило базирано на подател, тема и т.н.

• Автор

Tools->Rules And Alerts

Добавяте ново правило базирано на подател, тема и т.н.

Мерси! Получава се, но ми се струва доста глуповато?

Мерси! Получава се, но ми се струва доста глуповато?

Хм, така работят всички известни на мен пощенски програми, сортирането и пренасочването на поща става със създаване на правила. Имало е случаи съм ползвал 20 правила :)
  • Автор

Пак казвам става, въпрос на няколко клика, но нещо недоклатена работа! Мейл клиента на Opera се справя без каквито и да били еквилибристики в това отношение.

Редактирано от ihm (преглед на промените)

Пак казвам става, въпрос на няколко клика, но нещо недоклатена работа! Мейл клиента на Opera се справя без каквито и да били еквилибристики в това отношение.

Лично аз трудно бих заменил outlook с каквото и да било (като клиент, exchange има много хляб да яде). И след като Опера ви върши по-добре работата, защо не ползвате него?

Имаше и вариант да си направиш и нов .pst файл за новата поща, но не си спомням как го правех. Ще се поразровя и ако се сетя ще пиша

Имаше и вариант да си направиш и нов .pst файл за новата поща, но не си спомням как го правех. Ще се поразровя и ако се сетя ще пиша

За това мисля че няма проблем, мисля че може да се укаже за коя поща кой е файла. Но не знам автора дали иска това или нещо друго. А и идеята на пощенския клиент е да обединява информацията от много източници, предоставяйки унифициран вид.

Да, но е хубаво всеки отделен мейл да си е в отделен мейлбокс.

Намерих следното, но нямам къде да го пробвам в момента:

To add a .pst file when you use multiple e-mail profiles

To add a .pst file when you use multiple e-mail profiles, follow these steps:

Click Start, point to Settings, click Control Panel, and then double-click Mail.Click the Show Profiles button.Click the name of the profile that you want to add the new .pst file to, and then click Properties.Click the Data Files button.Click the Add button.In the Types of storage area, click Office Outlook Personal Folders File (.pst) to create a new Outlook 2003 .pst file. Click Outlook 97-2002 Personal Folders File (.pst) to create a new Outlook .pst file that is compatible with earlier versions of Microsoft Outlook.Click OK.Use the default Outlook folder location, or you can explore to locate a different folder location.In the File name box, type a name for the new .pst file, or you can use the default name. Click OK.In the Name box, type a title for the .pst file, or you can use the default title of Personal Folders. The name in this box is the name that is used on the Outlook 2003 All Mail Folders list, and it is applied to any shortcuts that are made for the .pst file on the Outlook Bar. You can also select an encryption setting and a password for the .pst file. After you select the settings you that want, click OK.

Note You cannot change the encryption setting after you create the .pst file. For more information about the encryption settings, see the "Security settings for .pst files" section in this article.

The new .pst file appears in the Data File area. Click Close two times.

Да, но е хубаво всеки отделен мейл да си е в отделен мейлбокс.

Намерих следното, но нямам къде да го пробвам в момента:

Това върши работа, само че не това, което спомена по-горе. Това просто прави още един дейтафайл, а outlook си има прекрасни инструменти за тази работа.

Но не мисля че е проблем ако пощата се събира на едно място, аз го правя с 5 пощи и до сега не съм имал грижи

• Автор

Bily-79 - благодаря за положените усилия, но минах няколко пъти през въпросните стъпки и ...

capnemo - пак казвам, предложеният от Вас вариант работи, но това е...! "...а outlook си има прекрасни инструменти за тази работа" - какво ни съветват микрото - http://office.microsoft.com/en-us/outlook-help/show-which-e-mail-account-a-message-came-from-HA001164967.aspx?CTT=1

Не случайно споменах Opera. И там всичко се изсипва на едно място, но за всеки мейл си създава отделен "линк" и всичко си е подредено перфектно. Никога не бих сравнявал двата клиента, това ще е повече от смешно, но най-елементарните неща да бъдат решени при безплатно приложение, а при платения еквивалент да се чудиш и маеш?

Bily-79 - Да, но е хубаво всеки отделен мейл да си е в отделен мейлбокс

Bily-79 - благодаря за положените усилия, но минах няколко пъти през въпросните стъпки и ...

capnemo - пак казвам, предложеният от Вас вариант работи, но това е...! "...а outlook си има прекрасни инструменти за тази работа" - какво ни съветват микрото - http://office.micros...4967.aspx?CTT=1

Не случайно споменах Opera. И там всичко се изсипва на едно място, но за всеки мейл си създава отделен "линк" и всичко си е подредено перфектно. Никога не бих сравнявал двата клиента, това ще е повече от смешно, но най-елементарните неща да бъдат решени при безплатно приложение, а при платения еквивалент да се чудиш и маеш?

Bily-79 - Да, но е хубаво всеки отделен мейл да си е в отделен мейлбокс

Мисля че имам просто обяснение за това поведение. Outlook е насочен към корпоративния свят и там аз искам да видя какви писма са ми дошли и какво са ми писали. Едва по-късно може да се наложи да видя до кой точно адрес е писана. А и в момента в който отговарям ще се изпише че изпращача е адреса на който е получена. Освен това повечето клиенти имат възможност за сортиране на писмата по папки в зависимост от темата. Аз лично имам 30-тина папки в къщи и повече от 50 в работата

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.