Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Деинсталиране на играта COD MW3

Featured Replies

Здравейте уважаеми съфорумци.Имам тази игра,инсталирана.Опитвам да я деинсталирам.Но не мога да го направя чрез Уиндоус. И програмата Revo Uninstaller също не ми помага.Моля,дайте ми съвет как да я махна.Благодаря предварително.

• Автор

Опитах под Safe Mode. Отново никой от вградените инструменти на Уиндоус не може да ми помогне.С вече споменатата програма също не става.В папката на инсталираната игра няма файл или подобно с име Uninstall.

Здравейте уважаеми съфорумци.Имам тази игра,инсталирана.Опитвам да я деинсталирам.Но не мога да го направя чрез Уиндоус. И програмата Revo Uninstaller също не ми помага.Моля,дайте ми съвет как да я махна.Благодаря предварително.

Ти коя версиа на Revo ползваш Free или Pro

Може да пробваш и със CCleaner. Той също има инструмент за деинсталиране.

Няма как да я изтриеш по тези начини! Играта просто се изтрива със Shit+Del и после Enter, защото по преме на инсталацията тя не се инсталира, а се разархивира. ;)

• Автор

Тази клавишна комбинация,кога трябва да я направя? С ХР съм.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Кликаш в/у папката, 1 път, само да я маркираш и даваш Ctrl+Alt+Del. Всъщнос ти обикновенното изтриване с Delete и после изпразване на кошчето ще свърши същата работа. С тази клавишна комбинация не минава през кошчето просто, иначе е едно и също.

Просто изтриваш папката на играта и после почистваш с Ccleaner.

• Автор

Ох,ами така кажете.Сега ще видим какво ще стане. п.п. Ctrl Alt Delete не активира ли Таск Мениджъра? п.п.п. Готово,благодаря на всички отзовали се.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Оффф... 2-ра грешка за деня... Ctrl+Del имах предвид... Малеее, не е добра идея да пишеш, след като не си спал. Извинявам се!

Безплатното.

Свали и инсталирай Revo Uninstaller Pro след това ако знаеш точната директория на играта пускаш един принудителен деинстал. Това става като щтракнеш дясно копче върху папката на играта след това ще ти излезнат 3 режима на работа безопазен, умерен и цялостнен ти настройваш на цялостен след това програмата сама ще си намери вградения деинсталатор на играта. Но в случай че директорията на играта я няма влизаш в програмата и намираш пак функцията ПРИНУДИТЕЛЕН ДЕИНСТАЛ и след това въвеждаш точния път където е била инсталирана играта и от там на татък програмата сама ще си намери начин да деинсталира играта. Успех ! :wink12:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.