Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да вържа Wireless само за мен?

Featured Replies

• Автор

ДОбре, това звучи вече по-ясно. А замисляла ли сте се да ползвате криптирана файлова система или софтуер за създаване на криптирани дискове като truecrypt? Това, заедно с парола на твърдия диск ще е достатъчно надеждна защита на вашата информация.

А за вашата идея с втори маршрутизатор ще си позволя да ви цитирам - "който го вълнува, ще си плати на който може и ще влезе, където си е решил."

Няма 100% сигурна защита, има достатъчно сигурна защита

Каква е тази криптирана файлова система? Могат ли да се криптират чертежи на AutoCad ?

Все пак ще потърся начин да си осъществя замисленото и тогава ще преценя.

Каква е тази криптирана файлова система? Могат ли да се криптират чертежи на AutoCad ?

Все пак ще потърся начин да си осъществя замисленото и тогава ще преценя.

Има възможност да се криптира домашната файлова система на потребител и да се отключва само при успешен логин. Да си призная никога не съм виждал това на живо и не съм го пробвал. Другия вариант е да се ползват специализирани програми, които заделят пространство на твърдия диск и създават върху него криптиран том. Аналогично могат да криптират и цяла партиция. Примерни за това са PGP (комерсиалната версия), truecrypt, с отворен код, изцяло безплатен.

За криптирането няма никакво значение дали ще криптира dwg, jpg, doc, или каквото и да е

П.П. АКо не ми вярвате на думите потърсете мои постове, разгледайте профилите ми, дано многобройните ми писания ви убедят че съм професионалист в областта на ИТ. Ако и на това не вярвате дайте да сключим договор с финансово изражение за да ви представя решение на проблема

• Автор

Ако исках да плащам нямаше да питам във форумите :) . Ако искам подобно разрешение на проблема ми, ще се доверя на сигурен човек !

Ако исках да плащам нямаше да питам във форумите :) .

Ако искам подобно разрешение на проблема ми, ще се доверя на сигурен човек !

Промишления шпионаж върви с пари - и да шпионираш, и да се предпазиш, вие просто не сте сигурна какво искате, а и не сте готова да приемете предложения от хора, който се занимават с това - капитана например. Сложете пет рутера и си купете още две ай-пита, както ви е казала сигурния човек, все същото, докато не съумеете да проучите по горните съвети на капитан Немо, за начина на връзки, за смяна на пароли, вие винаги ще бъдете наблюдавана от малките зелени човечета.

Ако исках да плащам нямаше да питам във форумите :) .

Ако искам подобно разрешение на проблема ми, ще се доверя на сигурен човек !

Противоречите си. Сигурен човек и форум. От къде ще сте сигурна че това, което ви се предлага е сигурно? По ваша преценка? Съжалявам, не видях да имате знания по мрежи, по криптография, по информационна сигурност за да може вашата преценка да е меродавна. До този момент искате решение, което само си мислите че ви решава големия проблем. Аз се опитах да ви помогна, но щом не се доверявате на мнението ми нека другите ви дадат по-"приемливи" за вас решения!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.