Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за говорене към GSM и BTK

Featured Replies

Има ли някаква такава програма за безплатно говорене от компютъра към телефон или GSM ... Ще съм много благодарен ако ми обясните или ми дадете линк...Мерси предварително..Поздрави ,trabant4e!Честита Баба Марта!

Разгледай тази тема http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=15512 и особенно послените мнения! и да знаеш от мен - безплатен обяд няма sad.gif всичко се плаща стига, но важното е колко плащащ :)

• Автор

Инсталирах си Wengo и когато написах +358887****** ми казва нещо на френски и не ми набира номера...Имал ли е някой този проблем и как да се оправя?

аз го имах този проблем. май беше, че като се регнеш и нали ти праща паролата на мейла. ама май минаваше малко време, докато се задвижат нещата. ако не е това - не беше нещо сложно. с ръчкане из опциите се оправя.

обаче после като звъня към стационари, аз ги чувам, ама те мене - не. е, за т'ва, ако има някой нещо да каже.

Инсталирах си Wengo и когато написах +358887****** ми казва нещо на френски и не ми набира номера...Имал ли е някой този проблем и как да се оправя?

<{POST_SNAPBACK}>

пробвай да напишеш 0035988ххххххх при мен така се получава но разговора към gsm дърпа около 0,30 евро на минута.

пробвай да напишеш  0035988ххххххх при мен така се получава но разговора към gsm дърпа около 0,30 евро на минута.

<{POST_SNAPBACK}>

И какъв е смисълът на тази "икономия"30 евроцента са 59 ст/мин-и трите наши "оператора" (за мен това е малко пресилено) имат по-ниски цени на минута.Към Мтел има ваучери по 60 лв(струва 49,2),а към Глобул-45 лв ($трува 40).В първия случай спестявате около 18 % (идва около 28 ст/мин към Мтел и 48 ст/мин към другите мрежи),а във втория-около 11% (30 ст/мин към Глобул).Вивател си е твърдо на 44 ст.мин към всички.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.