Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да наглася вентилатора на лаптопа да ми се вкючва по рано

Featured Replies

Значи с лаптоп dell inspiron m5010 ако някой знае как да наглася вентилатора да ми се вючва например като стане 50 градоса сега ми стартирава на 65-70 разбрах че можело да се нагласи някак ако някой знае как моля да каже ще съм му благодарен

post-162119-0-09775000-1329309667_thumb.

• Автор

някой да има идей за това ?

Търсиш в биоса Fan Settings, влизаш в него, намираш fan low temp и го правиш на 50. Най-общо казано.

И аз искъм да задам същият въпрос с почти абсолютнич биос съм на Phoenix и почти няма никакви допълнителни настройки както на колегата в горния пост... Просто има малко информация и за клок на видеото това е :[ Също искъм да ви попитам ако можете да ми кажете колкото се може по мощтна поставка за лаптоп до около 25 лева. Благодаря!

Освен да ни опрекваш, за не знанието ни можеш ли да ни помогнеш ? Писна ми вече от тези високи температури в момента температурата на процесора ми е 78 градуса и не трепка на доло. :( А съм пуснал само опера и днес изчистих вентилатора на лаптопа напълно и имам една стара поставка и нея я изчистих напълно с препарат! Помагайте...

Освен да ни опрекваш, за не знанието ни можеш ли да ни помогнеш ?

Писна ми вече от тези високи температури в момента температурата на процесора ми е 78 градуса и не трепка на доло. :( А съм пуснал само опера и днес изчистих вентилатора на лаптопа напълно и имам една стара поставка и нея я изчистих напълно с препарат! Помагайте...

Пробвайте програмата speedfan за регулиране на оборотите на вентилаорите.

Освен да ни опрекваш, за не знанието ни можеш ли да ни помогнеш ?

Писна ми вече от тези високи температури в момента температурата на процесора ми е 78 градуса и не трепка на доло. :( А съм пуснал само опера и днес изчистих вентилатора на лаптопа напълно и имам една стара поставка и нея я изчистих напълно с препарат! Помагайте...

Имате ли инсталиран софтуер от сайта на производителя за управление на енергията?

Еми аз нямам освен в контролния панел "Power Option" , но не виждам нищо полезно там впрочем лаптопа ми е Fujitsu Siemens Amilo La 1703, процесора ми е AMD Semprom 3500+ 1,8Ghz и скоро ще си взимам AMD Turion 64 x2 LT-52. Според тебе дали ще се повиши температурата на работа ако е по силен ? П.П Не препоръчвам на никой да си взима такъв лаптоп :)

Редактирано от darkhunt3r (преглед на промените)

Еми аз нямам освен в контролния панел "Power Option" , но не виждам нищо полезно там впрочем лаптопа ми е Fujitsu Siemens Amilo La 1703

П.П Не препоръчвам на никой да си взима такъв лаптоп :)

След като имате специално мнение по някои въпроси защо се сърдите на предишния ми пост?

Инсталирайте си софтуера, огледайте го, понастройте си нещата и ако пак не става търсете проблем

Еми аз нямам освен в контролния панел "Power Option" , но не виждам нищо полезно там впрочем лаптопа ми е Fujitsu Siemens Amilo La 1703, процесора ми е AMD Semprom 3500+ 1,8Ghz и скоро ще си взимам AMD Turion 64 x2 LT-52. Според тебе дали ще се повиши температурата на работа ако е по силен ?

П.П Не препоръчвам на никой да си взима такъв лаптоп :)

Да не сте подменяли процесора на лаптопа, в спецификациите пише AMD Semprom 3200+
  • Автор

а мога ли да те попитам каде точно в сайта на призводителя да търся тоя софтоер ?? и как во по точно трябва да намеря

а мога ли да те попитам каде точно в сайта на призводителя да търся тоя софтоер ?? и как во по точно трябва да намеря

пру драйверите
  • Автор

пру драйверите

да но как во да търся там не намирам нищо свързано съм fun или тоя сорт

да но как во да търся там не намирам нищо свързано съм fun или тоя сорт

Power Management примерно......

• Автор

power management

май нямам такива екстри

Service Tag: 21RFSP1

ето ако искате проверете лаптопа ми е dell

• Автор

Power Management примерно......

ти можеш ли да помогнеш не намирам нищо такова :(

аз пробвах, но нещо не мис е полуци да ги настроя вентилаторите да работят постоянно :/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.