Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Intel® Graphics Media Accelerator 3150 Driver for Windows Vista* 32-bi

Featured Replies

Здравейте надявам се нчкой да ми помогни преди бях с виста но сега съм с windows 7 та имам проблеми с драйверите когато например гледам клипчета от vbox7 всичко се прецаква излиза ми черен екран и одоло на тексбара ми показва Intel® Graphics Media Accelerator stopping respording и след тва тря да рестарната лаптопа.. опитах се да ги прейнсталирам от сайта на интел но ми дава ерор и не иска..

The Intel® Graphics Media Accelerator 3150 driver for the Intel® Atom™ processor technology supports the following operating systems: Windows*: Windows 7* Home Basic (32-bit and 64-bit versions) Windows 7 Starter Edition Windows Vista* (32-bit and 64-bit versions) Windows XP* (32-bit and 64-bit versions) Това съобщение е леко предизвикателно, пробвайте да смените аеро темата с basic тема. Може просто видеото да не издържа на натоварването.

Може би имаш проблем с видео картата,я пробвай да си сканираш компютъра с тая програма http://www.liutilities.com/products/campaigns/affiliate/cb/offer/sevenforums/ds/B1/ и виж какви драйвери ти липсват!

Иначе с коя версия на адоб флаш плейър си?

Ако си с някоя стара версия махни я и си сложи най-новата версия!

Защото това също играе важна роля в гледането на клипове и филми онлайн!

Редактирано от terorDrEaM (преглед на промените)

• Автор

Може би имаш проблем с видео картата,я пробвай да си сканираш компютъра с тая програма http://www.liutilities.com/products/campaigns/affiliate/cb/offer/sevenforums/ds/B1/ и виж какви драйвери ти липсват!

Иначе с коя версия на адоб флаш плейър си?

Ако си с някоя стара версия махни я и си сложи най-новата версия!

Защото това също играе важна роля в гледането на клипове и филми онлайн!

здрасти сканирах с тази програма но само че нищо не ми показа че ми липсва драйвър за графиката.. а за флаша с най новата версия съм но не знам защо така се получава .. като гледам например в youtube клипове нищо му няма но само от вбокса ми прай проблем и даже и в момента като отваря страница и накой снимки на пример не ми показва а други да..

Добре значи само на Vbox-а става това,аха,забравих да попитам пробва ли през различни уеб браузъри,имам предвид поне най-основните firefox,chrome,opera,safari и т.н. Направи една проверка с тях и сподели отново ;)

• Автор

Добре значи само на Vbox-а става това,аха,забравих да попитам пробва ли през различни уеб браузъри,имам предвид поне най-основните firefox,chrome,opera,safari и т.н.

Направи една проверка с тях и сподели отново ;)

да пробвах с chrome и пак стана същото :(

Така,значи,пробвай през Интернет Експлорер,а междувременно си пусни антивирусната програмка да ти сканира за вирусчета!

Ако проблема продължи,бих ти препоръчал да преинсталираш Windowsa-а!

П.С.

Между другото я пробвай да сканираш за драйвърчета и с тази програма http://www.softpedia...fessional.shtml

Редактирано от terorDrEaM (преглед на промените)

Защо не свалиш от някъде драйвери за видеокартата ти и не деинсталираш тези?После рестартирай лаптопа и инсталирай новите драйвери.

• Автор

Защо не свалиш от някъде драйвери за видеокартата ти и не деинсталираш тези?После рестартирай лаптопа и инсталирай новите драйвери.

здрасти ами ако ми кажеш от къде да ги намеря драйверите пък и къде мога да намеря старите ще пробвам понеже не ги знам много тези работи.. ако не остава освен да преинсталирам windowsa не знам друго..

Редактирано от sexy_ani (преглед на промените)

здрасти ами ако ми кажеш от къде да ги намеря драйверите пък и къде мога да намеря старите ще пробвам понеже не ги знам много тези работи.. ако не остава освен да преинсталирам windowsa не знам друго..

Директно лягам да спя!Ако до сутринта не ти ги е дал някой ще ти ги дам аз.Но не бързай да преинсталираш WINDOWS-а!

• Автор

Директно лягам да спя!Ако до сутринта не ти ги е дал някой ще ти ги дам аз.Но не бързай да преинсталираш WINDOWS-а!

добре мерси все пак

опитах се да ги прейнсталирам от сайта на интел но ми дава ерор и не иска..

След като не иска отиваш ето тук ---> http://download.cnet.com/Revo-Uninstaller/3000-2096_4-10687648.html свали си този ънинсталер и го инсталирай,след което изтрий драйвъра,за който спомена!

После рестартирай компютъра си!

След рестарта отиваш ето тук ---> http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=3235&DwnldID=19495&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Netbook+and+Tablet+Graphics&ProductProduct=Intel%C2%AE+Graphics+Media+Accelerator+3150+%28Intel%C2%AE+GMA+3150%29&DownloadType=Drivers&lang=eng и си сваляш драйвъра за видео картата и го инсталираш,след като приключи инсталацията ,рестарираш компютъра и това е всичко!Дано съм ти помогнал,успех! :wink12:

П.С.

Забравих да добавя,че уеб браузърите е хубаво също да са последните версии,не само адоб флаш плейър! :wink12:

• Автор

След като не иска отиваш ето тук ---> http://download.cnet...4-10687648.html свали си този ънинсталер и го инсталирай,след което изтрий драйвъра,за който спомена!

После рестартирай компютъра си!

След рестарта отиваш ето тук ---> http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=3235&DwnldID=19495&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Netbook+and+Tablet+Graphics&ProductProduct=Intel%C2%AE+Graphics+Media+Accelerator+3150+%28Intel%C2%AE+GMA+3150%29&DownloadType=Drivers&lang=eng и си сваляш драйвъра за видео картата и го инсталираш,след като приключи инсталацията ,рестарираш компютъра и това е всичко!Дано съм ти помогнал,успех! :wink12:

П.С.

Забравих да добавя,че уеб браузърите е хубаво също да са последните версии,не само адоб флаш плейър! :wink12:

здрасти ама този ънинсталер никъде не ми показва този дарйвър и да го изтрия показва ми само друготе програми който са инсталирани..

• Автор

здрасти аз си прейнсталнах пц-то но същи проблем си го има пак не ми се виждат снимки в фейсбук на скайпа ми начлната страница не тръгва и този проблем с драйвъра пак си е същия ... самия уиндоус ли го има тоя проблем или ако някой може да каже мнение...

Нали е читав Windows-a, а не някоя самоделка от тракерите от рода на Lite edition, NASA edition и подобни боклуци? Нетбука каква марка и модел е? Като преинсталира, на чисто ли го направи с формат или върху старата версия? Пробва ли драйвери от сайта на производителя?

• Автор

Нали е читав Windows-a, а не някоя самоделка от тракерите от рода на Lite edition, NASA edition и подобни боклуци? Нетбука каква марка и модел е? Като преинсталира, на чисто ли го направи с формат или върху старата версия? Пробва ли драйвери от сайта на производителя?

ами Windows-a е 7 ultimate на чисто нов го направих да пробвах драйвери от сайта на интел но не ме дава да ги инсталирам дава ми ерор ами pc-то ми е toshiba satellite

• Автор

Ще те сканира и ще ти даде подходящи и актуални драйвери - http://www.intel.com.../support/detect

пробвах но нищо не ми изкарва никакви.. :(

еи сега стана но точно за този драйвър ми показва тва Graphics Driver

Product Detected Intel® GM965 Current Driver Installed 8.15.10.1749 Your driver is current.

Последното ще рече че е инсталиран актуален драйвер и няма по-нов.

Принципно е 8.15.10.2559 но явно не става за твоето видео.

Във втората графа какво пишеше?

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Последното ще рече че е инсталиран актуален драйвер и няма по-нов.

Принципно е 8.15.10.2559 но явно не става за твоето видео.

Във втората графа какво пишеше?

ами другото което пише е това и за него ми откри

Intel Chipset Software Installation Utility (Chipset INF) (Newer Driver Available)

Product Detected "Intel® 6, 5, 4, 3, 900 Series Chipsets" Current Version Installed Newer Version Available: 9.2.0.1021 Download Now File Size: 2.659 MB Detailed Driver Description & Driver Documentation

Това второто го инсталирай. Линкове няма смисъл да даваш понеже няма да ги покаже. Следващия път като сканираш трябва да пише This version is valid.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Това второто го инсталирай. Линкове няма смисъл да даваш понеже няма да ги покаже.

Следващия път като сканираш трябва да пише This version is valid.

аха добре а дали може да е от тва е проблема с другия драйвър? понеже тои ми прави проблема..

аха добре а дали може да е от тва е проблема с другия драйвър? понеже тои ми прави проблема..

инсталирах го това а сега даже в фейсбук изобщо никви снимки не ми показва защо така? до преди малко показваше някой от тях а сега никакви..

Драйвери сваляй от сайта на Тошиба - http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp От менютата избираш точния модел на лаптопа и операционната система, и ще ти даде точно кои драйвери трябва да се инсталират, ама това с липсващите снимки ми се струва, че е съвсем различен проблем, нямащ много общо с драйверите.

• Автор

Драйвери сваляй от сайта на Тошиба - http://eu.computers....rivers_bios.jsp

От менютата избираш точния модел на лаптопа и операционната система, и ще ти даде точно кои драйвери трябва да се инсталират, ама това с липсващите снимки ми се струва, че е съвсем различен проблем, нямащ много общо с драйверите.

провах но нищо не ми намери а тва с снимките след като няма нищо общо защо още повече се прецака след като инсталорах това от сайта на интел? до тогава нчкой ги показваше а и да спомена тва е само в сайта на фейсбука а и на скайп не ми показва началната страница и не ми дава да добавям абонати.. дали може да е от directx-ите?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.