Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за ъпдейт на драйверите за видео

Featured Replies

Здравейте !!!
Търся една програма която сама да ъпдейтва видео картата ми [със запитване] ...
Ако има такава програма моля дайте линк !!!
С windows 7 съм
ето малко информация за видео картата ми :

Публикувано изображение Мерси Предварително

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Здравейте !!!

Търся една програма която сама да ъпдейтва видео картата ми [със запитване] ...

Ако има такава програма моля дайте линк !!!

С windows 7 съм

ето малко информация за видео картата ми :

Публикувано изображение Мерси Предварително

Пробвай с Driver Genius Professional 11.0.0.1112 (Driver Genius Professional предлага опция за автоматична проверка за по-нови драйвери в мрежата. В случай че такива бъдат открити, той тутакси ще ви уведоми за това и по желание ще обнови драйверите ви с най-новата им версия.)

• Автор

Пробвай с Driver Genius Professional 11.0.0.1112 (Driver Genius Professional предлага опция за автоматична проверка за по-нови драйвери в мрежата. В случай че такива бъдат открити, той тутакси ще ви уведоми за това и по желание ще обнови драйверите ви с най-новата им версия.)

Публикувано изображение

Mepcu Брат ... ;дд

Публикувано изображение

Иска ми някакъв License Code ?!?!?!?

Редактирано от Dangerous5 (преглед на промените)

• Автор

Но все пак Mepcu Брат :]] !! ~~ ;)

Редактирано от Dangerous5 (преглед на промените)

Mepcu Брат ще пробвам :]] !! ~~ ;)

Брат разбира се, че ще ти иска кей :D На линка които съм ти дал си пише ''Лиценз: Платен'' дръпни си я от някой торент сайт или търси кей в гоогле !

И междувременно вероятноста да омажеш положението с всички драйвери+тая програма нараства с инсталирането й. Видео драйвери се ъпдейтват само ръчно, точно поради шанса такава програма да омаже положението. Нулева файда от нея.

Driver Genius Professional има проблем с 6150 win7 не знам от къде ги намира , но драйверите не стават. Според мен няма по-добра програма от Google .. :) Пробвай най-добре от тук : http://www.geforce.com/Drivers

Редактирано от KRONEN (преглед на промените)

И междувременно вероятноста да омажеш положението с всички драйвери+тая програма нараства с инсталирането й. Видео драйвери се ъпдейтват само ръчно, точно поради шанса такава програма да омаже положението. Нулева файда от нея.

Защо го объркваш сега ?!

Програмата няма грешка, ако не беше така нямаше да му я предложа ;)

Защо го объркваш сега ?! Програмата няма грешка, ако не беше така нямаше да му я предложа ;)

Има има и то доста грешки ... Не знам ти на колко машини си я пробвал ....

Има има и то доста грешки ... Не знам ти на колко машини си я пробвал ....

Пробвал съм я само на моята машина, тоест само на 1.

Ако не стане с нея да търси тук: http://www.kaldata.com/index.php?action=news&tag=%E4%F0%E0%E9%E2%E5%F0%E8

или в сайта който ти си му дал :-)

Последния драйвер за това видео е от 19.12.2007.г.можеш да го изтеглиш от тук -http://www.nvidia.com/object/winxp_169.21_whql.html За тази карта едва ли ще излезе нов драйвер.А относно този тип програми аз съм против.Също така това видео няма подръжка за windows 7.

• Автор

Изтеглих си програмата Driver Genius от замунда инсталирах си я ъпдейтнах си драйвърите и за сега всичко е ок !! няма нужда за излишен спам !!
Благодаря на midway и на всички останали !!!

Изтеглих си програмата Driver Genius от замунда инсталирах си я ъпдейтнах си драйвърите и за сега всичко е ок !! няма нужда за излишен спам !!

Благодаря на midway и на всички останали !!!

Хехе за нищо :-) Но видя ли, че с тази програма става ?:-) Ако не беше така нямаше да е добавена в сайта а и нямаше да ти я препоръчам. Сега щом всичко е ок няма от какво да се притесняваш :-)
  • Автор

Хехе за нищо :-) Но видя ли, че с тази програма става ?:-) Ако не беше така нямаше да е добавена в сайта а и нямаше да ти я препоръчам. Сега щом всичко е ок няма от какво да се притесняваш :-)

То в това сайтче има само полезни програмки :wink12: .. иначе много мерси :D .. за сега всичко е ок :) :]

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.