Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Hp клавиатура?

Featured Replies

Здравейте,

понеже имам лаптоп HP Pavilion dv6-1215sa , и на 2 от копчетата на клавиатурата имам счупвания във тези беличките и тънки пластмаски които управляват копчетата.Едното е на "Enter",др на "backspace" но и 2те са идентични и еднакви,не си заслужава само за 2 копчета при работеща клавиатура без проблем да си купувам нова за около 40,50лв.Молбата ми е ако някой има някъде такива от стара клавиатура от лаптоп или е сменял ще платя няма проблем.Ще кача и снимки за да се види какво точно търся.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

По добре си купи нова няма смисал да ги сменяш със по стари копчета.

Бутоните няма значение дали са стари.Важното е пластмасовите щифтчета да са здрави.40 Лв. не са малко,след като може за много по-ниска цена да се поправи счупеното.

• Автор

Бутоните няма значение дали са стари.Важното е пластмасовите щифтчета да са здрави.40 Лв. не са малко,след като може за много по-ниска цена да се поправи счупеното.

Точно това имам предвид колега и аз не става въпрос за клавиатура на щайгата ми дето може да си я къпя и за 10лв а за клавиатурата на лаптопа и копчетата са си наред единствено щифчетата под тях са счупени понеже са нежни и фини и ако някой вече си е сменил неговата и има такива копчета защо да давам 40,50 лв. то това е най лесната работа.А лаптопи има от доста години вече и предполагам че все някъде ще се намерят 2 щифчета.Не съм първият на който му се случва или ще се случи.Благодаря за разбирането.

От моя гледна точка напълно Ви разбирам.На няколко лаптопа съм сменял копчета заради счупени пластмаси и съм наясно за какво говорите.Потърсете по вносители на техника втора употреба или сервиз на HP например Стемо.Не ми излиза града от който сте.

• Автор

От моя гледна точка напълно Ви разбирам.На няколко лаптопа съм сменял копчета заради счупени пластмаси и съм наясно за какво говорите.Потърсете по вносители на техника втора употреба или сервиз на HP например Стемо.Не ми излиза града от който сте.

От Бургас съм и не знам къде има сервизи за лаптопи и по конкретно на HP,виждам че и ти си градски ако имаш някакви идеи къде бих могъл да проверя няма да се разсърдя.

Бившата фирма Delvi сега ITRemarketing е вносител на техника втора употреба.Намира се между Хемус и Кауфланд горе-долу.Сервиза на Стемо се намира зад милионерската кооперация срещу Пантеона.Срещу спирката на 211 на Ботев има едно площадче.Там от дясно има една фирма с много лаптопи втора употреба.

Редактирано от Jimm (преглед на промените)

• Автор

Бившата фирма Delvi сега ITRemarketing е вносител на техника втора употреба.Намира се между Хемус и Кауфланд горе-долу.Сервиза на Стемо се намира зад милионерската кооперация срещу Пантеона.Срещу спирката на 211 на Ботев има едно площадче.Там от дясно има една фирма с много лаптопи втора употреба.

Благодаря за идеята,ще звънна утре във ITRemarketing,той е точно до гъзът ми както се казва и на още 2 сервиза на които им намерих контактите да видим те дали ще могат да направят нещо по въпросът но ще се надявам и тука някой ако се намери да се обажда да не се притеснява ще платим нещо не може без пари :),,,

Успех !И лека нощ за сега :) .

• Автор

някой друг нещо,нямали поразровете се ....

Аз имам, само че е бяла, от HP Pavilion dv7-3080ef (мисля, че са еднакви с dv6). Чисто нова - не е ползвана въобще. Още в магазина, когато купих лаптопа я смених с черна. Ако те интересува, пиши ми на лични съобщения (напр. Skype) ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.