Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли от тези места да се "клокне " вграденото видео?

Featured Replies

Здравейте,

знам ,че вграденото видео е ташак работа,но поне ми се ще да изстискам максималното от него,докато си купя истинска в.карта.Така или иначе ,се очертава доста време да съм с него.Става дума за видеото в процесора i5 2400. Intel HD2000(машината от подписа).

Като поразгледах менютата в биоса ,забелязах няколко вероятни възможности за "клок",но не съм чак толкоз навътре и искам мнение от вас.Ето за това говоря:

1 Публикувано изображение

2 Публикувано изображение

3 Публикувано изображение

4.Ще има ли ефект ако се бутнат тези настройки или пък има и други,които не съм видял?

5.Настройката за споделената памет на колко да я оставя: [Auto] , [32] , [64] ,[128] , [256] , [512] ?

В момента е на ауто и от 8192мб рам имам свободни 7912мб = 280мб заети от видеото.

post-206169-0-94294100-1329851548_thumb.

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

на едно трабантче колкото и литра резервоар да монтираш си остава пак толкова бързо. повече от 32 мб рам за вградено видео няма смисъл. 8мб рам стигат за резолюция 1600х1200... иначе видеото може да се клокне от първата картинка (и да му се вдигне напрежението), втората и третата са за процесора, ако не е стабилен компа вдигаш напрежението на това което си клокнал - с малки стъпки... и забрани spread spectrum (за всички устройства - pcie, sata...) - това ще повиши стабилността на системата и ще подобри производителността (почти незабележимо) лично аз не бих рискувал клок ако съм с боксовия боклук (охладител) на мИнтел

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Като взех проца първата ми работа беше да махна бокса, че на intelBurntest нямаха спирка градусите.Като достигнаха 80 го спрях и изкорубих веднага боксчето. В подписа ми го има кулера. На колко да го пусна в първата картинка и как да разбера на колко е в момента? Волтажа от втората картинка ли се вдига?

Все мисля, че 1500MHz няма да са особен проблем, ама напрежението най-добре не го пипай.

• Автор

А рисковете без да пипам напреженията какви са?

ако направиш голям клок без да вдигаш напрежение, компа може да ти прави номера или изобщо да не стартира. Ако прекалиш с клока и напрежението, може да прегрее.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.