Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

използване на UBS за гледане на филми на телевизор LG

Featured Replies

Здравейте! Ще можете ли да ми помогнете да инсталирам настройки за да използвам флашка на телевизор LG

Каква е марката на телевизора, за да видим дали поддържа USB и какво формати ако поддържа.

Няма нищо за настройване.Натискаш от дистанционното "меню" после избираш "usb", ще ти се появят файловете от флашката.

За да не отварям нова тема също имам телевизор LG LCD 42 инча,има USB порт,HDMI и т.н.интересува ме принципно дали е възможно наистина да се гледат филми директно от флашка,формат да кажем avi от тези които са по 1 и нещо ГБ,точия модел на LG, ще мога да дам по-късно,но принципно да ли е възможно и какво е необходимо да се направи,досега съм разглеждал само снимки от флашка на него(телевизора)Дали ще върви филма и субтитри и всичко или сaмо ще се показват отделни кади,както когато се разглеждат снимки и нужен е ли е някакъв софтуер или нещо подобно?? Благодаря!

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

За да не отварям нова тема също имам телевизор LG LCD 42 инча,има USB порт,HDMI и т.н.интересува ме принципно дали е възможно наистина да се гледат филми директно от флашка,формат да кажем avi от тези които са по 1 и нещо ГБ,точия модел на LG, ще мога да дам по-късно,но принципно да ли е възможно и какво е необходимо да се направи,досега съм разглеждал само снимки от флашка на него(телевизора)Дали ще върви филма и субтитри и всичко или сaмо ще се показват отделни кади,както когато се разглеждат снимки и нужен е ли е някакъв софтуер или нещо подобно??

Благодаря!

Зависи от модела на телевизора, може да има заложена функция за хакване, а може и да не. Всичко това зависи да не е най-ниската възможна серия на модела, както и самия модела да е от/след 2010г.

Принципно в възможно, но да знаете, че ви отпада гаранцията, в случай че не е изтекла.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.