Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забива при началото на включване след преинстал...

Featured Replies

Здравейте! 100ци пъти съм правил преинсталации но такова нещо не ми се беше случвало. Пуснах да се преинсталне 7цата и дойде момента в който се рестартирва...Рестартира се и заби още на началния екран където пише производителя... В моя случай "HP invate". Не успявам да вляза нито в биоса, нито в буут менюто, никъде...ако натисна нещо и писка... Как мога да го подкарам?

Попринцип след преинсталация на операционна система много файлове се мешат инсталират и след това машината работи значително по бавно. Най добре земи си дръпни този софтуер - http://www.tune-up.com/ - но щом викаш че не си имал такъв проблем до сега явно се е вмъкнала някоя гадинка. Но все пак пробвай с TuneUp а и ми кажи как е положението. :shy11:

Em0_TyoN, ти изобщо прочете ли какъв е проблема? Машината забива още веднага лед пускане, далече преди да започне да зарежда ОС. Да не говорим за неадекватния съвет за tunup... bigger, това с преинсталиранията е просто съвпадение с проблема със забиването. Пробвай следното, макар че гадая малко понеже не си описал много добре проблема, а и не си дал модел на лаптопа - не марката, а точния модел. Махни батерията и изключи зарядното. Натисни бутона за включване на компютъра и го задръж натиснат в продължение на поне 30 секунди, след което включи зарядното без да пускаш бутона за включване и виж дали ще тръгне.

Здравейте! 100ци пъти съм правил преинсталации но такова нещо не ми се беше случвало. Пуснах да се преинсталне 7цата и дойде момента в който се рестартирва...Рестартира се и заби още на началния екран където пише производителя... В моя случай "HP invate". Не успявам да вляза нито в биоса, нито в буут менюто, никъде...ако натисна нещо и писка... Как мога да го подкарам?

Привет, просто махни батерията на лаптопа и по-късно, примерно след преинсталацията я сложи отново.

Поздрави и успех!

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

• Автор

Em0_TyoN, ти изобщо прочете ли какъв е проблема? Машината забива още веднага лед пускане, далече преди да започне да зарежда ОС. Да не говорим за неадекватния съвет за tunup...

bigger, това с преинсталиранията е просто съвпадение с проблема със забиването. Пробвай следното, макар че гадая малко понеже не си описал много добре проблема, а и не си дал модел на лаптопа - не марката, а точния модел. Махни батерията и изключи зарядното. Натисни бутона за включване на компютъра и го задръж натиснат в продължение на поне 30 секунди, след което включи зарядното без да пускаш бутона за включване и виж дали ще тръгне.

Няма как да го включа само на батерия понеже тя се развали преди известно време и го карам само в захранването. Но когато я сложа преди да забие ми изписва там че има проблем с батерията след това давам Enter и се появява надписа и забива :X

Ако го опитам да задържа 30сек бутона за включване, не се получава защото след като се включи ако задържм бутона на 5тата секунда се изключва още преди надписа...

Лаптопа е HP Pavilion dv5 1027-el

Привет, просто махни батерията на лаптопа и по-късно, примерно след преинсталацията я сложи отново.

Поздрави и успех!

Няма как да пробвам този метод

Редактирано от bigger (преглед на промените)

• Автор

Явно е нещо от Хард диска, като го откача и успявам да вляза в биоса.

Явно е нещо от Хард диска, като го откача и успявам да вляза в биоса.

Тогава откачи харда направи настройки да буутва от CD или USB и пусни 1 жива дистрибуция на Ubuntu и виж дали останалият хардуер работи нормално.

• Автор

Пробвах с livecd на windows и си зарежда нормално... Или. Влезнало някое гадно вирусче или харда си е заминал но в нас явно няма какво да направя по въпроса :((

Проблема е отстранен, може да триете темата : )

Може ли да споделиш как?

• Автор

Може ли да споделиш как?

Точния отговор който ми дадоха беше "Нещо по харда беше объркано и бе си подреждаше процесите /Отчитане на HDD, RAM, VIDEO и т,н," . Взеха ми само 10лв за поправката което ме навежда на мисълта, че е нещо дребно и можеби затова не ми казват...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.