Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Теми и визуални стилове за Windows XP (merged)

Featured Replies

Здравейте имам следният проблем.Тъй като в момента използвам тема на ХР (Royale Noir)и тя не е от тези Pack-ове които ти сменят всичко ами просто темичка.И така реших да я сменя с някоя друга,че ми омръзна нещо.Свалям си една инсталирам я :C/Windows/Resources и ми дава следният екран(черно и когато я заредя нищо не се променя а старт бара става като този на уин 98)Не мога да разбера точно тази с която си карах доста време не ми е правила такива мизерии..

Очаквам отговори по въпроса,че много ме тормози :rolleyes:

Ето и малко шотове:

Въпросният черен прозорец(което означава,че темата няма да работи) Публикувано изображение

Нормалното показване на този прозорец - Публикувано изображение

Нормалното показване и на текущата тема - Публикувано изображение

Много ще се радвам ако ми помогнете да отстраня проблема.И се извинявам темата ако не е за тук,но не намерих по подходящо място.

Редактирано от paf666 (преглед на промените)

• Отговори 240
  • Прегледи 182,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Най лесния начин е преинсталиране.И следващия път вече ще знаеш..

Ползвай за темите WindowsBlind

За икиноте Icon Packager

Или по лесния варянт TuneUp

Ако щеш...Такова е положението.

1.WIndows blind съм използвал и тотално скапва компютъра 2.Иконите съм си ги сменял всяка една по една без програми и тн така,че изобщо не е вредно! 3.Tune up също съм използвал и също тормози А защо преинсталация,къде е проблема

Хахах мога да ти пожелая успех само. Щом си толкова доволен от темите остава само някой да ти изтрие поста.

Редактирано от Miro-Ispania (преглед на промените)

Ами доволен съм! Айде смени си темата на телефона пък сигурно ще се скапе нали :write a letter: Попитах те къде е проблема и защо се решава с преинсталация.Останал си с такова впечатление заради Transformation Pack-овете които наистина прее*ават операционната система!

• 5 седмици по-късно...

има и по-лесен начин. Не е необходимо да си преинсталваш windows. Създаваш си 2 user accout и ако първия ти се бъгне пускаш втория. Един път и на мене ми стана екрана черен, но като си пуснах друхия акаунт всичко се оправи. Проблема беше, че после трябваше да търся всички любими сайтове и икони.

• 2 седмици по-късно...

Някой случайно, да знае това XP ли е, ако е, то каква е темата ? Благодаря предварително.

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

някой знае ли, как да си сложа taskbar да е горе

десен клик>махаш отметката на Lock The Taskbar>хващаш и местиш, където ти душа сака...след това можеш да си го заключиш пак, като сложиш отметката

Някой случайно, да знае това XP ли е, ако е, то каква е темата ? Благодаря предварително.

само от 1 снимка е трудно да се прецени

там където си гледал снимката не е ли указано?

по-склонен съм да заложа на 7 с тема със заглавие Alien(ware?) или нещо такова...но със същия успех може да и хр

reason: deleted picture

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Здравейте Проблема ми е ,че наскоро си преинсталирах Windows XP и си свалих 2 Hyperdesk теми и като приложа някоя от тях след рестарт на windowsa темата ми се връща обратно на windows 98 стил...проблема не съществува при стандартната XP тема а само за тези двете и немога да разбера промлема от каде идва...някаде четох че проблема е от това че тези теми не са сертифицирани Windows XP теми като windows blinds например...

те и blinds не са сертифицирани реално, но това е друг въпрос по-скоро някой си е поиграл с копието на уиндоуса Ви и си е оставил ръчичките всички .... хммм 5 (или бяха 6) HD теми за ХР нямат проблеми с инсталирането и използването да не сте използвали еквивалентите им за windows 7?

Смисъл XP да си е бил бъгав още при инсталирането му...вероятно да както и да е , а преди да ми се бъгне стария XP тея теми на Hyperdesk си вървяха отлично... не съм използвал еквивалентите им точно за XP са ще пробвам със blinds да видя какъв ще е резултата и ще пиша...:blink: май се досещам за една причина защо не бачкат

• 1 месец по-късно...

Приди да направа тема тук, потърсих в google програми за тази цел, но не ми изглеждат сигорни затова ако има хора пробвали с подобен тип "разкрасители" нека споделят мнението си :)

Между другото, ако успееш да направиш темата, която посочи mmk1980, сподели как става, че при мен нещо не се получава.

Между другото, ако успееш да направиш темата, която посочи mmk1980, сподели как става, че при мен нещо не се получава.

С първия линк свалих архив, разархивирах го и стартирах трябва да цъкнеш на рекламата след което се появява някаква активирана папка и в нея е темата ;)

С първия линк свалих архив, разархивирах го и стартирах трябва да цъкнеш на рекламата след което се появява някаква активирана папка и в нея е темата ;)

Свалих я тази папка, но в нея има системни файлове с които трябва да заместя оригиналните. Поне така разбрах след като прочетох ReadMe файла. Заместих, но не ми се получиха работите...

Свалих я тази папка, но в нея има системни файлове с които трябва да заместя оригиналните. Поне така разбрах след като прочетох ReadMe файла. Заместих, но не ми се получиха работите...

Папката в която се намира темата е StyleSkin(Activated)\Windows Se7en with Superbar for XP\Visual Styles\Windows Se7en и стартираш Windows Se7en това е ;).

Папката в която се намира темата е StyleSkin(Activated)\Windows Se7en with Superbar for XP\Visual Styles\Windows Se7en и стартираш Windows Se7en това е ;).

Изобщо нема такова нещо при мен... Би ли ми я пратил по скайп: schumacher7909 Благодаря предварително ;)

Изобщо нема такова нещо при мен... Би ли ми я пратил по скайп: schumacher7909 Благодаря предварително ;)

Наистина няма... А това TrueTransperency e доста зле..

Пробвайте да си спрете Антивирусната, тъй като някои намират инсталатора за троянец.

Редактирано от mmk1980 (преглед на промените)

Пробвайте да си спрете Антивирусната, тъй като някои намират инсталатора за троянец.

И това не помогна...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.