Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Готварска печка - 600 лв.

Featured Replies

Препоръчайте готварска печка до 600 лв. с обикновени ел. котлони.

Аз съм загледал Gorenje E 55129 IW и се чудя има ли смисъл от нещо по-скъпо?

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Общо взето добър избор - най-вече на марка. Като функции не е нищо особено, стандартният минимум. За малко повече пари бих предпочел Indesit K3E51 W - с мултифункционална фурна, таймер и грил. Твърдо ли държиш да е само на ток? Аз от години съм на газ - котлони и фурна, и не бих могъл да бъда по-доволен.

• Автор

Само на ток, да. Тия с керамичните плотове също не ми допадат. Грил също не ми трябва та точно минимума търся.

Иначе гледах и Gorenje E 67120BW но нито ми трябва по-голяма фурна нито четири бързо нагряващи котлона.

Единствено съм любопитен за "Aqua clean, Eco clean емайл".

Само на ток, да. Тия с керамичните плотове също не ми допадат. Грил също не ми трябва та точно минимума търся.

Извинявай, аз не мога да дам съвет, искам да попитам, този малкия котлон, за колко минути загрява, търсех скоро печка и купих, измислена с керемичен плот точно заради това, да мога да си правя бързо кафе, затова питам?

• Автор

Нямам идея но този с червеното е бързо нагряващ. Иначе цаката му е еспресо машина - Саеко за 180 лв. Но ти явно си фен на "турското"?

Нямам идея но този с червеното е бързо нагряващ. Иначе цаката му е еспресо машина - Саеко за 180 лв. Но ти явно си фен на "турското"?

Ще видя еспресо машината, благодаря ти :) . няма да спамя повече :)

Значи това е твоята печка :) . Керамичните плотове и аз не бих ги препоръчал, имат предимства, но и много недостатъци. А не искаш газ, защото не си опитвал домашно печено пиле с подправки, на грил, в газова фурна ;):turkey5: .

Кой е "дръпнал" , и накъде?... :D

Турската компания Беко е една от най-големите производители на бяла техника....Произвеждат повече от половината ел.уреди за Европа....Само ние в България си мислим, че ядат трева и произвеждат боклуци...Беко е превзело английския пазар...

Но това е само мое мнение.....

Пропускаш важна подробност - BEKO, ама произвеждано в Англия, и за Англия :cool: Докато на българския пазар може да се намери турското производство. Не е лошо за цената си, малко са им тънки ламарините, иначе не дават много дефекти, и имат развита сервизна мрежа (което е важно) . Обаче Gorenie си е Gorenie. Въпреки че и те се изложиха, и изнесоха част от производството си в развиващите се държави (и разшириха и асортимента). А доскоро се правеха само в словенските заводи. Добре е да се види не само каква марка е уредът, а и къде е произведен. Indesit са полски, но там качественият контрол явно е добър. Моите печка и хладилник са такива, и 3-4 години не са давали дефекти.

Има смисъл. Не знам, защо не искаш керамичен плот, но от 3-4 години имам подобна: http://www.technopolis.bg/b2c/details/702262/P11100601/Gotvarska-pechka-INDESIT-KN-3C76-A-W/FR Преди да я взема и аз мислех, като теб и разправях на съпругата, че баба й все на керамични котлони е готвила. В момента съм на точно обратното мнение и никога не бих си купил печка с обикновени котлони, дори и бързо нагряващи. На печката има оформени 4 нагревателни зони /котлони/. 2 големи по 1700 W и два малки по 1200 W /само за сравнение на печките "Мечта" от комунистическо време, най-големия котлон беше 1200 W/. Мога да кажа, че като сложа на единия от малките котлони джезвето с кафе, завира по-бързо, отколкото с бързоварче за кафе. Също така гледай фурната да е по-голяма, защото преди да я купя имахме "Раховец" и една "Мечта". Много от новите печки имаха тесни фурни. Затова моя съвет е вземи една рулетка и им премери ширината в магазина /не е срамно/. В голямата фурна можеш да сложиш малка тавичка, но обратното не става. Също гледай фурната да е с вентилатор, защото може да се готви на две нива /например 2 тави - една по-нагоре и една по-надолу/. Изпробвано е от съпругата ми и става.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.