Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:(Търся) Windows Lite CD

Featured Replies

Търся си Windows Lite CD, ако е възможно и ХР да е, но каквото има. Чувал съм и съм чел за такива по разни форуми, но не можах да си намеря никъде такъв. Трябва ми като резервна алтернатива за стартиране на компютър на който е прецакан Прозореца с цел прехвърляне на ценни файлове от Це-то на друг дял. Предварително благодаря!

Редактирано от еди (преглед на промените)

Търся си Windows Lite CD, ако е възможно и ХР да е, но каквото има. Чувал съм и съм чел за такива по разни форуми, но не можах да си намеря никъде такъв. Трябва ми като резервна алтернатива за стартиране на компютър на който е прецакан Прозореца с цел прехвърляне на ценни файлове от Це-то на друг дял. Предварително благодаря!

<{POST_SNAPBACK}>

Tова, което търсиш е miniPE2_ХТ CD:

miniPE is a suite of apps that fit on 210MB "pocket" or "mini" CDs (8cm). A minimum of 128MB is required.

Current ISO for "mini" ~208MB and ~360MB for "XT".

Търси го по руските сайтове. За съжаление линка, който имам вече не работи. Можеш да погледнеш и за ultimate Boot CD ili Hiren's boot CD. Потърси линкове в теми от форума. Но работещо ХР е само miniPE.

Uspeh! :bye:

Склонен съм да мисля, че еди търси "Windows Xp Live2".Това е ISO на "жив" windows.След запис на подложка и стартиране/booting от CD-ROM, пред вас оживява WindowsXP ОS.

С помощта на Google ще го намериш лесно, качен на международен известен тракер.Между другото, Knoppix 4 e oтлична алтернатива за целта-прехвърляне на файлове и папки от дял на дял в повреден "прозорец". icon1.gif

Успех

И според мен ти трябва Windows XP Live Edition 2, което можеш да свалиш от ТУК

Абе момчета тук си имаме всичко > http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...XP+Live+Edition

<{POST_SNAPBACK}>

Да, ама линка в Рапида е отрязан: This file is forbidden to be shared. :offtopic_s:

Освен това съдейки по обема на това Live CD (54 МБ) - наистина е само базова ОС с драйвери. Обемът на miniPE_XT e 360 MB и има маса програми готови работещи за всякакви случаи!

Редактирано от cocotone (преглед на промените)

Някои инсталирал ли си е Windows XP Lite.Един приятел ми препоръча да го инсталирам защото машината ми е слаба 500 мегахерца 128 рам.

• Автор
:down: Благодаря на всички които се отзоваха на молбата ми :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.