Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

Това е сигурно трети вариант на тоя Smart Fortress, който виждам. Ти изчака ли да се появи програмата? Как успя да стартираш мбам и хитмен? Отново: затвори браузъра, taskmgr бил зловреден процес, opera.exe и той... Бе струва ми се, че не е нов фейк тоя, пък... хм.

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 118k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тази програма за конвертиране - Leawo AVI Converter , линк към която е поместена в темата за "Нови програми" , зловредна ли е според вашите антивируси ?

http://www.moyeamedi...-converter.html

https://www.virustot...dc9da/analysis/

При стартиране на BitDefender се обади .

Това е сигурно трети вариант на тоя Smart Fortress, който виждам. Ти изчака ли да се появи програмата? Как успя да стартираш мбам и хитмен?

Най-нормално си ги отворих и двете , защото програмата при мен изчезва и повече не прави нищо освен това от резултата на MBAM. Не знам това дали се дължи на системата ми , която е х64 , или поради това , че бях под SD.

При мен се стартира с доста голямо закъснение (не знам дали 600 мхц-овия процесор не е ли причината lol). Появява се първо процеса му (до появата му бях изкарал таск мениджъра) - нещо с много цифри.exe, след което следва кратко съобщение за заплаха, изчезват активните програми - в случая бях включил таска и опера, и в системната област малка иконка, след което се включи и основния фейс на програмата.

При мен се стартира с доста голямо закъснение (не знам дали 600 мхц-овия процесор не е ли причината lol).

Бре , ще ме караш пак да пробвам .Ей сега ще я стартирам и ще чакам повече време.

https://www.virustot...sis/1335781233/

Много оригинален "плейър"....

0о0оPR.02dox.bg/files/dw?a=3b36f7c262

Там е работата , че си се инсталира като пич и при Дефендъра и при Фортито. Сега ще видя новият!

F-Secure, обаче има дефиниция за този файл, или по-скоро е евристика- Suspicious...:

Публикувано изображение

ето още един фейк антивир. Източник: malekal

http00oPPpdox.bg/files/dw?a=438ff0bdf3

Този също го прибра: Suspicious:W32/Malware.509f0a!Online

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Това е сигурно трети вариант на тоя Smart Fortress, който виждам. Ти изчака ли да се появи програмата? Как успя да стартираш мбам и хитмен?

Май не съм изчакал достатъчно наистина . При мен 11 минути след стартирането на файла се обади BitDefender , после направих пак сканиране н МВАМ.

:D и плеърчето ли е заразено?

Тодоре ти изобщо обърна ли внимание на това кой какво засича?

Това което се е случило при тебе отдавна се случва на компа ми. С тая разлика,че няма питанки!

Плеърчето, Ники, не е заразено и нищо заразно няма. Питанките би следвало да са за авторите на погрешно сработилите защитни програми. Подпомагането от темата е редно да е за тях

https://www.virustot...d7a9b/analysis/

29a55

Тоя файл е забавен.

Авира: TR/Crypt.XPACK.Gen3

Уинлок някакъв.

Пратен на Емсисофт, Майкрософт и Др. Уеб.

Веднъж компрометирана системата, след това може да се очаква всичко! В днешно време има програми които заменят диск "С" за по малко от 3 минути, не вярвам да ги вършиш тези неща без да подсигуриш гърба си и то на 100%. Гледам си сложил аватар на Нортон със сигурност знаеш как се работи и с призрака на Нортон. http://us.norton.com/ghost/

Има поне 10 програми по-добри от тази и се радвам че

hUstle

намери правия път.

Вече програмите оправят уиндоус за има няма 2 минути.Без дискове и бекъп по този начин.

И да не съм офтопик тук има ли нещо:

_ryactive.com/media/video.avi.exe

100 % според едни от най-добрите ! :wink12:

Виж радвам се че Нортон го лови това, ама не съм имал това предвид.

Животът е кратък ... В живота няма антивирусни

Просто се забавлявам и не слагам други AV, за да покажа колко FP има- понеже не работя за никого.

Това ме прави свободен!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Виж радвам се че Нортон го лови това, ама не съм имал това предвид.

Животът е кратък ... В живота няма антивирусни

Просто се забавлявам и не слагам други AV, за да покажа колко FP има- понеже не работя за никого.

Това ме прави свободен!

Нещо си почнал да гледаш твърде философски на нещата. За това , че животът е кратък си прав. За това , че там няма антивирусни - донякъде ... най-добрата е разумът ти !

Аз пък съм тук да загубя малко време , да се оттърся от сивото ежедневие и съм решил да го правя по този начин , именно защото той ме кефи. Когато се занимавам с това забравям ядовете си . :) Пък и аз където отивам , ти от там се връщаш , все пак ! :wink12:

Нещо си почнал да гледаш твърде философски на нещата. За това , че животът е кратък си прав. За това , че там няма антивирусни - донякъде ... най-добрата е разумът ти !

Аз пък съм тук да загубя малко време , да се оттърся от сивото ежедневие и съм решил да го правя по този начин , именно защото той ме кефи. Когато се занимавам с това забравям ядовете си . :) Пък и аз където отивам , ти от там се връщаш , все пак ! :wink12:

Виж, аз ти пожелавам всичко най- добро. И давай да цепим вирусите...

Аз пращам на Symantec...

Всеки ходи на различни места, приятелю!

Виж, аз ти пожелавам всичко най- добро. И давай да цепим вирусите...

Аз пращам на Symantec...

Аз пък , на комшиите / когато им работи съпорта/ :) . Жив и здрав и...... :beer:

Аз пък , на комшиите / когато им работи съпорта/ :) . Жив и здрав и...... :beer:

Ами Bitdefender и те са като Symantec . Не работим за тях и каквото и когато направят...

Публикувано изображение

Ами Bitdefender и те са като Symantec . Не работим за тях и каквото и когато направят...

Публикувано изображение

Днес обаче се учудих много :shock11: .Вчера изпратих един файл и днес получих отговор , че вече го засичат. Обаче пък днес след обяд им изпратих друг файл и още не съм получил уведомление на пощата , че са го получили ! Румънска му работа! :whist:

На нетбука от 2 години съм без антивирусна , правя чат-пат по някое сканиране с МВАМ , HitmanPro и Emsisoft и съм чист според тях . Някой ден ще им е*a ,всичките антивирусни и толкова , но за сега ми е интересно все още ! :)

При отваряне на връзката

Публикувано изображение

Сваляне .... и въпреки това го пуснах

Публикувано изображение

Резултата....няма опция за пропускане!

Публикувано изображение

Пюрешката не пропусна :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Най-добрия :wink12:

Вероятно е така ! Само , че Nikssi го показа нали. Показваш се от дупката си само за да се опиташ да вкараш някаква интрига , но този път няма да ти се получи ! :ph34r: Действай по-сериозно , че и на мен си ми смешен вече! :ph34r:

Най-добрия :wink12:

Доста по-добре се държи спрямо KIS 2012 нищо,че е на същата база.

Вероятно е така ! Само , че Nikssi го показа нали. Показваш се от дупката си само за да се опиташ да вкараш някаква интрига , но този път няма да ти се получи ! :ph34r: Действай по-сериозно , че и на мен си ми смешен вече! :ph34r:

Защо непременно трябва да има някаква интрига? Аз го приех точно както го каза. И според мене е най-добрата версия на Касперски!

Защо пък не? Радвам се за добрите!

Ей т,ва е интрига ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.