Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за климатици Mitsubishi

Featured Replies

Имам един въпрос към специалистите във форума. Търсих за мнения за Mitsubishi, но се оказа че повече от две години никой не е писал нищо по темата тук. Какво е мнението ви за климатиците Mitsubishi? За парите си доближават ли се до качеството на дайкин например?

Това никой не може да ти каже, понеже не се знае самия климатик къде и от кой е сглобяван и произведен. За тази цел има гаранция, само трябва да провериш какво поддържа ако дадения климатик се повреди.

• 4 месеца по-късно...
  • Автор

@Emokostov, благодаря. Надявах се на по-конкретен отговор от някой спец, но вероятно няма точен отговор "да" или "не".

• 11 месеца по-късно...

отговарям за Митсубиши електрик - такива са у нас 4 парчета този модел - http://vimax.bg/product/66/klimatik-mitsubishi-electric-msz-ge25va-muz-ge25va.html

водят се 9-ки. миналата година ги купих и от 15.10.2012 до 01.05.2013 не съм ги спирал. най-голямата сметка беше януарската за 40 дни - 239.80лв.

бяха нагласени на 24С, работят почти безшумно на 2-ра степен. имат функция автоматично рестартиране след спиране на така примерно. отделно  саморазмразяват външното тяло, когато навън е бая студ. апартамента е север/малък изток - юг/малък запад с вътрешна изолация - гипскартон+каменна вата и дървен стъкопакет.

али лично съм много доволен, конденз няма в нито една стая.

дано да прочетеш по-скоро поста ми и се насочиш към нещо добро за парите, които си проготвил.

в нета има много калкулатори на климатитци, тези лично аз съм си ги избирал без да се доверявам на разни продавач-консултанти и не съжалявам. 36м гаранция и не се изисква годишна профилактика от продавача - може друга фирма да избереш и пак ти важи гаранцията.

поздрави.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.