Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Планира се бум на бебета

Featured Replies

Бум на бебета планира държавата с новата си стратегия за демографско развитие. След 10-15 г. семействата трябва да имат средно по 2,1 деца при 1,2 сега. И тъй като всяко ново е добре забравеното старо, се предвижда да бъдат възстановени женските и детските консултации. Да се разкрият минизабавачки за по 4-5 деца по кварталите, дори във всеки блок.

Младите семейства да получават облекчени кредити, част от които ще погасява държавата при раждането на първо и особено на второ дете. Идеята е да бъдат насърчени тези семейни двойки, които ще осигурят по-добро качество на живот за рожбите си. Майчинските и детските на осигурените родители ще растат всяка година. Ще се поощряват и семействата, сключили брак. Сега 48,7% или 34 043 деца са “извънбрачни” и по този показател страната ни води сред източноевропейските държави.

Дано наистина го направят така, че да излиза добре хората да раждат :wub: иначе ако пак ще е за замазване на очите - вижте ни ние се грижим за младоте поколение - май по- добре нищо да не почват.

:)

Напили са се и пак са дрънкали глупости... То ако правеха всичко което казваха до сега да сме основали Съединените Български Щати на Балканите. biggrin.gif

Да се надяваме че няма да бъде поредната лъжа.

След 20 години планираха демогравски срив - което значи,че броят на населението драстично ще намалее,а сега казват,че ще се повиши раждаемостта.И те май не знаят какво говорят.Дано все пак е истина :)

Ето сега ще завъртим бизнес с детегледачки :) Само дано има кой да си ги позволи.

След 20 години планираха демогравски срив - което значи,че броят на населението драстично ще намалее,а сега казват,че ще се повиши раждаемостта.И те май не знаят какво говорят.Дано все пак е истина  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Да, защото това са мерки срещу демогравския срив. Има разлика. Освен това ние вече сме в демогравски срив.

Раждаемостта не е намаляла заради липсата на градини и забавачки а заради ниският стандарт на живот. С повече детски градини и забавачки едва ли ще се повиши броя на децата. Доскоро ги закриваха заради недостатъчен брой. Кредитите и поощренията също няма да накарат много хора да имат деца.

Поне така мисля аз.

Раждаемостта не е намаляла заради липсата на градини и забавачки а заради ниският стандарт на живот. С повече детски градини и забавачки едва ли ще се повиши броя на децата. Доскоро ги закриваха заради недостатъчен брой. Кредитите и поощренията също няма да накарат много хора да имат деца.

Поне така мисля аз.

<{POST_SNAPBACK}>

Абсолютно си прав.Само ще се насърчат ромските семейства да раждат и раждат и така най-накрая както са го казали хората българите ще си останем малцинство.Как може едно разумно българско семейство да се реши да си има дете след като процента на безработица е толкова висок - отговора е ясен - "Трудно".

С никаквите грижи за децата и с мизерните надбавки едва ли бумът ще се състои.

Нека да отбележим и високата потентност ли беше импотентност ли ( някой ако обясни разликата , ще съм благодарен ;) ) , което за мене е много съмнително . Все пак трябва във всяко нещо да се търси конспирацията ;).

Е трябва да се отбележи че се направи първата крачка. Сега обаче не трябва да се спира дотук. Трябват още много неща. Но определено е по-добре от това само да се увеличават детските, от което печелиха само вие знаете кои.

Поне така мисля аз.

<{POST_SNAPBACK}>

Съгласна съм. На първо място трябва да се подобрят условията за живот в държавата.

Въпреки всичко силно се надявам да се появи поне минимален прогрес.

Хубаво е да се раждат повече деца,но не всеки има възможност за това.

Ако управляващите намерят начин да повишат доходите ни,сами ще решим да си имаме деца.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.