Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чудото наречено БФС?

Featured Replies

Здравейте колеги, искам да кажа няколко нещица за "управлението" на БФС и за самият Борислав Михайлов. Първо искам да отбележа смешното съдийство в редица мачове като за пример давам: Литекс - Миньор... смешен червен картон за Илиев, още по-смешна дузпа за Литекс в 90+ минута, за да могат поне да изравнят :D . Второ Миньор се вдигна на протест срещу съдиите и тяхните отсъждания: Пуснаха момчета с които съм играл не един път по изкуствените терени в Перник и съм останал с много добри впечатления от тях срещу Лудогорец. Резулата е на лице... Славия ще ни платат обезпечение за Златков, а нас искат да ни изгонят от "А" група :D . Причината е ясна... Лудогорец е купил мача и ние сме "клекнали". Да ама не! БФС шантажира цялото първенство, кой да спечели купата, кой да е шампион, кой да играе в Европа... Всичко това се решава от тях. После тези наши "ЕВРОБОЙЦИ" падат от отборчета, които като нищо трябва да бием. За пример ви давам: Тампере, Бате Борисов и т.н... За това ситуацията в България е толкова критична... Левски започнаха пролетния полусезон със няколко победи и "добри игри", но Уефа започна разлседване срещу БФС, заради ЦСКА и какво стана? Левски в последните 6 мача има спечелени 2 точки. Толкова бързо ли се губи форма?? В няколко мача подред биеш с 2-0, 3-1, 3-2... И после едвам хващаш равен от Локо СФ ( за никой не е тайна, че отбора е в най-голямата си криза от много години насам), да паднеш от Миньор на собствен терен с 1-0 и да отбележим, че Левски не вкараха защото не им свириха дузпа? Сега само стоите и гледайте как ще отшуми ситуацията БФС-Уефа... и как Левски отново ще се "надигне" и ще "играе" в Лига Европа, но нека да не се лъжем. И при следващия цикъл Лига Европа ще ни хванат отборчетата със сто места назад от нас в ранглистата на Уефа и ще ни бият като "Шкембе у плет" ;)

Предполагам не си открил сега топлата вода. Въобще БФС, както и българския футбол, са БЕЗ КОМЕНТАР. Имаме кадърни футболисти, но просто всичко се опорочава и съсипва. И не виждам в скоро време нещо да се поправи или да се направи в тази насока. Даже за човек, който не разбира от футбол си личи,че сме зле.

някъде прочетох че това БФС се четяло като български фризьорски салон. Знам два вица единия срещу ЦСКА а другия срещу Левски, ако някой иска да му ги кажа да ми пише на лични а после ако изка да ги пусне от свое име

• Автор

Можеш да ми ги пратиш на мен.. :) А колкото до положението на родния футбол... Явно ще чакаме Бербатов да си спази обещанието и след 2-3 годинки да дойде да ни стегне малко (ако му позволят де :) )... Някой сигурно си мисли, че цял живот съм мразил Левски и ЦСКА, но не е така... Преди 3 години бях най-заклетия Левскар в семейството, но като видях какво започнаха да правят се отказах от тях.. просто не си заслужава :)

Който и да дойде, оправия във футбола, спорта и държавата няма да има. На времето хан Крум си е знаел работата, но къде сега като него, пък и нравите са други....

Който и да дойде, оправия във футбола, спорта и държавата няма да има. На времето хан Крум си е знаел работата, но къде сега като него, пък и нравите са други....

Значи трябва не отгоре,а отдолу да се почне.

Можеш да ми ги пратиш на мен.. :)

А колкото до положението на родния футбол... Явно ще чакаме Бербатов да си спази обещанието и след 2-3 годинки да дойде да ни стегне малко (ако му позволят де :) )... Някой сигурно си мисли, че цял живот съм мразил Левски и ЦСКА, но не е така... Преди 3 години бях най-заклетия Левскар в семейството, но като видях какво започнаха да правят се отказах от тях.. просто не си заслужава :)

Една птичка пролет не прави. Ще стане както със Христо Стоичков. Ще дойде за 1-2 години, ще започне да се мъчи да оправя футбола и ще се изправи срещу стена от простотия и шуробаджанащина. Ще му писне и ще отиде треньор в чужбина. А ние пак ще си говорим колко е зле БГ футбола.

какво ще стане ако забранят футбола - май е доста разумно решение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.