Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

игра с 2 зара Eclipse c++

Featured Replies

Здравейте мопмчета. Първа година съм студент и имам да правя курсова работа , която се състои от 2 задачи. Първата беше по - лесна и си я направих сам , но с втората имам проблеми и се надявах някой от вас да ми помогне с решението , че ми е за срядата.

Ето я задачата: Да се състави програма за моделиране на игра с два зара (като игра на табла) от двама играчи. Данните за играчите (до 20): фамилия, ЕГН, местожителство, пол – се съхраняват в масив (файл). Програмата да реализира:

а) Въвеждане на максималния брой хвърляния на зарове (до 200) от всеки играч и разликата в точките за определяне на победител.

б) “Симулиране” на поредното хвърляне на заровете от всеки играч чрез генериране на случайни числа – от 1 до 6, съхраняване на двете числа като елементи в съответен двумерен масив и натрупване на текущия брой от точки. При хвърлянето на “чифт” (1+1; 2+2;...;6+6) точките от хвърлянето да се удвояват.

в) Определяне на победителя в играта и извеждане на екран общия брой точки на всеки от играчите със съответна текстова информация.

г) Определяне на броя (количеството) на всяка една от генерираните комбинации от числа (от двата зара) с обща стойност съответно 2, 3, 4, 5,...,11, 12, както и общия брой на всички “чифтови” комбинации.

Главна функция main() – с меню за избор и запитване за нова игра. Данните и резултатите от всяка игра се съхраняват във файл.

Започнете с четенето на тази тема

http://www.kaldata.c...d0%b7%d0%b0-cc/

На palavnika_imd не му трябва четене на теми. Трябва му някой, който да му реши домашната. Иначе нямаше да пуска темата за 3 път...

Първа година съм студент и имам да правя курсова работа , която се състои от 2 задачи. Първата беше по - лесна и си я направих сам

Сам ли я направи ? :eek: Я помисли пак !

Първата беше по - лесна и си я направих сам

Т'ва не го бях прочел... :no-no: zerocool2 ама да не кажеш, че не те предупредих...
  • Автор

ми да не съм я направл сам аама знам , че иначе няма да ми решите 2 рата пак ако не я направя отивам на изпит и тоя изпит няма взимане :@ к'во да напря ::@ йсадасадсадф

ми да не съм я направл сам аама знам , че иначе няма да ми решите 2 рата пак ако не я направя отивам на изпит и тоя изпит няма взимане :@ к'во да напря ::@ йсадасадсадф

Ами да учите през цялото време, да мислите, да четете, да слушате

е нали за това е форума да ми помогнете..

да, именно. Вие си пишете кода, но имате проблем, нещо не става като хората, ние според силите си помагаме. А не да стимулираме мързела ви и да го направим вместо вас
  • Автор

добре представи си , че в началото като се почнали тази дисциплина се е наложило да отсаствам няколко часа и сега не мога да наваксам ? .. заслужавам ли за т'ва нащи да ме приберат и да прекъсна да уча за висше само заради това ? ... не мисля, моля ви като хора вие тука ме правите луд ..

добре представи си , че в началото като се почнали тази дисциплина се е наложило да отсаствам няколко часа и сега не мога да наваксам ? .. заслужавам ли за т'ва нащи да ме приберат и да прекъсна да уча за висше само заради това ? ... не мисля, моля ви като хора вие тука ме правите луд ..

отсъствал сте само няколко часа, ако през останалото време сте били сериозен ще разберете нещата, освен това всички преподаватели дават консултации и биха ви помогнали ако искате да учите и разберете нещата

П.П. И ние сме били студенти....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.