Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с net-а.

Featured Replies

Защо нямам интернет? Преди това бяь с windows xp нямаше проблем..когато влезна под linux ubuntu няма проблем ,отворя ли вистата и греда.Свалих драиверите от саита на производителя качих ги и пак няма нет , настолния няма проблем.Пробвах в един приятел с неговия рутер без проблем се конектна и си отвяря страниците, а като се прибера вкъщи и неиска и неиска .. защо ? Помагаите че съм на ръба да откача .

post-267098-0-36404100-1335868959_thumb.

Като за начало кажи каква е марката на Лаптопа ти, за да видим дали си инсталирал коректните драйвери. Има възможност безжичната карта да се управлява от собствен софтуер и това да ти пречи да се свържеш.

• Автор

Като за начало кажи каква е марката на Лаптопа ти, за да видим дали си инсталирал коректните драйвери. Има възможност безжичната карта да се управлява от собствен софтуер и това да ти пречи да се свържеш.

acer extenca 5620z

Да има и собствен совтуер.Но защо тогава като го занесох на " съседа" и при него нямаше проблем .Всичко си тругна нормално.А в нас неиска...Да няма някъква настроика на вистата която не правя ?

Има ли още хора които ползват Виста?!? Кажи какЪв Интернет ползваш? Отвори Command prompt и дай информация от ipconfig /all

• Автор

Има ли още хора които ползват Виста?!? Кажи какЪв Интернет ползваш? Отвори Command prompt и дай информация от ipconfig /all

post-267098-0-86178400-1335896747_thumb.

Редактирано от didosan (преглед на промените)

компютъра ви няма връзка с маршрутизатора или маршрутизатора дава грешна информация.

И следващия път просто копирайте текста, не е нужно да пускате изображения

• Автор

компютъра ви няма връзка с маршрутизатора или маршрутизатора дава грешна информация.

И следващия път просто копирайте текста, не е нужно да пускате изображения

Ок мерси ще се постарая да копирам...А сега аз какво мога да направя за да получа нет?

Ок мерси ще се постарая да копирам...А сега аз какво мога да направя за да получа нет?

Като начало:кабелна или безжична връзка?
  • Автор

Като начало:кабелна или безжична връзка?

Безжична е .(TP-LINK Wireless Lite N Router WR740N)
  • Автор

свържете се с кабел към маршрутизатора и вижте дали ще имате достъп до интернет

Не няма нет...Във local area connection ми изписва с/у IPv6 и IPv4 limited

Не няма нет...Във local area connection ми изписва с/у IPv6 и IPv4 limited

каква е настройката ви за получаване на ИП, автоматична или статична?

П.П. Сега видях че е динамична. Какво е ИП-то ви в момента?

• Автор

каква е настройката ви за получаване на ИП, автоматична или статична?

П.П. Сега видях че е динамична. Какво е ИП-то ви в момента?

168.254.159.64 когато съм с кабел към маршрутизатора.
  • Автор

опитайте в първия. И мига ли лампичката когато включите кабела?

И на лаптопа и на маршрутизатора мигат същото ип самоче под иконата на кабелната връзка ми стои "неразпозната мрежа " е на англииски го пише.

И на лаптопа и на маршрутизатора мигат същото ип самоче под иконата на кабелната връзка ми стои "неразпозната мрежа " е на англииски го пише.

Настройте ИП-то статично, примерно 192.168.1.10, мака 255.255.255.0 гейтуей 192.168.1.1, DNS 192.168.1.1 и пак пробвайте пинга до 192.168.1.1
  • Автор

Настройте ИП-то статично, примерно 192.168.1.10, мака 255.255.255.0 гейтуей 192.168.1.1, DNS 192.168.1.1 и пак пробвайте пинга до 192.168.1.1

изпратени 4 получени 0

Broadcom NetLink

На настолния в настроиките имам само TCP/IP а на лаптопа само IPv6 и IPv4 проблем ли е ?

И защо настолния се свързва и телефона ми също а лаптопа неиска .И то само към моя рутер изпробвах го към труг и нямаше проблем. Ако имаш някоя друга идея или нещо да опитаме още ?

изпратени 4 получени 0

Broadcom NetLink

На настолния в настроиките имам само TCP/IP а на лаптопа само IPv6 и IPv4 проблем ли е ?

И защо настолния се свързва и телефона ми също а лаптопа неиска .И то само към моя рутер изпробвах го към труг и нямаше проблем. Ако имаш някоя друга идея или нещо да опитаме още ?

Пробвайте да спрете защитната стена на лаптопа и опитайте да се свържете (жично и безжично)
  • Автор

Пробвайте да спрете защитната стена на лаптопа и опитайте да се свържете (жично и безжично)

Не нищо ново , обаче като пробвам да се логна с wifi под името на мрежата пише local only

Пробва ли с махната отметка на IPv6 :

Публикувано изображение

• Автор

Пробва ли с махната отметка на IPv6 :

Същата работа.Без промяна .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.