Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за преносим компютър

Featured Replies

Здравейте, харесал съм си лаптоп, но като се поразтършувах видях различни мнения от сорта, че прегрявал,батерията му умирала след 1,2 год ползване, качеството на изработката не било добре и т.н. Става въпрос за HP Pavilion G6 1109sq. Споделете дали избора на лаптопа е добър, как е HP като марка и точно G6 серията. Ще го ползвам за интернет, филми, музика, от време на време работа и пак от време на време някоя по- сериозна игра. Може да ми препоръчате и някой друг до около 1000- 1100 лв. Мерси предварително ! :)

За интернет, музика, филми е повече от перфектен. За работа ако го ползваш зависи за какво? За по сериозни игри не ти го препоръчвам. Нормално ще е да прегрява и да имаш проблеми. Батерийте по принцип също не държат много, не само на HP. Ако не е задължително да е лаптоп( в смисъл няма да ти се налага да го носиш на различни места)по-добре си вземи стационарен компютър.

• Автор

Защо да не става за по- сериозни игри, параметрите са му добри. Ето точната оферта която гледам. http://www.multirama.bg/product/10126/laptop-hp-pavilion-g6-1109sq-intel-core-i5-2410m.html

Параметрите на лаптоп и на настолен може да са приблизителни, но производителността е от земята до луната. Накратко казано, лаптопа има три неща които взаимно си пречат: 1. Трябва да е малък за да е мобилен. Но това го кара да прегрява. 2. Трябва да не прегрява. Затова волтажите са занижени и следователно производителността е осакатена. (така също спомага за по дълга работа на батерия) 3. Трябва да държи държи батерията. Но не трябва да е голяма и тежка защото трябва да е малък и мобилен. Идеята е, че това е мобилна машина за работа. Игри не е невъзможно да играеш, но в рамките на разумното и на занижени графики.

За батерията: повечето лаптопи се проектират така че батерията да заминава след година. Но пак зависи от бройката.

...как е HP като марка...

Боклуци, особено евтините модели. Заводски проектирани да се скапват непоправимо след изтичане на гаранцията. Разгледай предложенията на Acer. И от Мултиизмама не пазарувай.

п.п. каквато и машина да вземеш, при всички случаи доплати за удължаване на гаранцията.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Параметрите на лаптоп и на настолен може да са приблизителни, но производителността е от земята до луната.

Накратко казано, лаптопа има три неща които взаимно си пречат:

1. Трябва да е малък за да е мобилен. Но това го кара да прегрява.

2. Трябва да не прегрява. Затова волтажите са занижени и следователно производителността е осакатена. (така също спомага за по дълга работа на батерия)

3. Трябва да държи държи батерията. Но не трябва да е голяма и тежка защото трябва да е малък и мобилен.

Идеята е, че това е мобилна машина за работа. Игри не е невъзможно да играеш, но в рамките на разумното и на занижени графики.

Аз използвам нетбук основно в планината за 2 часа и съм много доволен.Използвам и таблет/евтин/.С таблета имам проблеми,а не намирам тук тема за тях.С включване на таблета се показва само андроидчето и толкоз.Хрумна ми да го сложа за 10 мин. във фризера и след вадене тръгва всичко,но така трябва да работя на полюсите...Пишеше някъде ,че ,,гоогле андроид''са наложили нвкакви ограничения...Има ли някой идея по този проблем ?

Пиши в българския андроид форум. Не забравяй да споменеш точния модел на таблета и точната версия на операционната система. Имам чувството, че в нея е проблемът. Може да пробваш да я преинсталираш.

Аз използвам нетбук основно в планината за 2 часа и съм много доволен.Използвам и таблет/евтин/.С таблета имам проблеми,а не намирам тук тема за тях.С включване на таблета се показва само андроидчето и толкоз.Хрумна ми да го сложа за 10 мин. във фризера и след вадене тръгва всичко,но така трябва да работя на полюсите...Пишеше някъде ,че ,,гоогле андроид''са наложили нвкакви ограничения...Има ли някой идея по този проблем ?

http://www.kaldata.com/forums/forum/270-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8/ ето ти цял раздел, а не тема :P

колкото до батерията при лаптопите - тя е консуматив.. всичко е въпрос на качество и съхранение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.