Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2013

Featured Replies

• Автор

Хах ... просто не е за вярване. Всичко си работи , до предната версия изобщо нямаше реакция при опит за отваряне на справката :ohmy::clap:

Публикувано изображение

• Отговори 656
  • Прегледи 53,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може всеки ден да си активирате програмата с кода който е дал nikssi и ще си имате отново бета-лиценз за 91 дена.

• Автор

Може всеки ден да си активирате програмата с кода който е дал nikssi и ще си имате отново бета-лиценз за 91 дена.

KAV -> N4SZF-2J681-S7F9D-7Q5PK

KIS -> C7G3M-263C9-JMGNV-8VD65

Добре де, нали уж в тази версия трябва да са намалени ползването на ресyрси.При мен постоянно си ползва около 90140mb!Знам,че не е финал,но и при RC и Финал на 2012 не видях голяма разлика и тук май нищо няма да стане.Ми ако имам нетбyк или по малкo чудо как ще ползвам тази програма?Много харесвам Kaspersky и за мен е много яка програма;но това е било единственното и основно нещо което винаги ме е карало да минавам на програми които са ниско в ранглистата но пък са леки.Наистина се нaдявах в тази версия да се ползва 20mb и най-накрая да я позвам постоянно!

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

http://usa.kaspersky...mputer-security

Тук вече излезе финала.

И тук в тази версия е доста висока консyмацията,но не е както при сношната.Пак е високо.

Доста интересно, ESET завзема постоянно 80 - 88 RAM... Кое му е високото ? Това, което показваш не е високо, но съм съгласен, че ще се покачи в определени моменти....

Доста интересно, ESET завзема постоянно 80 - 88 RAM... Кое му е високото ? Това, което показваш не е високо, но съм съгласен, че ще се покачи в определени моменти....

При Есет никога не мърдат едни и същи стоят.При kaspersky се отварят нови процеци и нова консyмация...това е в спокойно положение.Нали уж в тази версия трябваше да се намалят?Единственно виждам,че страниците се отварят мигновенно...в 2012 има секунда забавяне(сканира и пуска)тук е по-бързо...Има по бърз скан.

А най-важното?Ми тя GData стана по лека от Kaspersky...

Да не говорим,че видях 250мб.

Това вече наричам много :) .

:offtopic_s: Ами преди време в темата на ЕСЕТ публикувах снимка как същия (ESS) отнема 1 ГБ РАМ на машина тотален бъг :)

Публикувано изображение <---- Преглед на старите ленти :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Автор

При сканиране ми побърка диска...

Средни стойности

Публикувано изображение

Максимални стойности

Публикувано изображение

В покой :ohmy:

Публикувано изображение

С пуснат браузър и плеър

Публикувано изображение

При обновяване процесите са три!

Публикувано изображение

Нищо не доказвам просто картинки давам.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Защо има разминаване в картинките като знаеш,че съм с Intel i7 и 64 bit Windows? Никаква промяна не виждам аз от 2012! Не искам да споря, защото няма да допусна да си тормозя компа. Той има шанс до утре и пак ще отиде в коша пък който иска да си го търпи и да си разправя каквото иска. Такива лудости на моя комп не понасям.Аз Нортон не му се радвам,че "уж" е лек, та това.

• Автор

Защо има разминаване в картинките като знаеш,че съм с Intel i7 и 64 bit Windows?

Никаква промяна не виждам аз от 2012!

Не искам да споря, защото няма да допусна да си тормозя компа. Той има шанс до утре и пак ще отиде в коша пък който иска да си го търпи и да си разправя каквото иска.

Такива лудости на моя комп не понасям.Аз Нортон не му се радвам,че "уж" е лек, та това.

Аз нямам и намерение да споря,просто при мене се държи доста добре. И конфигурацията ми не е нова,по-скоро обратното. :(

По време на бетата тестването много от грешките при един не се повтаряха при друг. Някои бъгове, които намирах при мене така и не се потвърдиха от другите участници в бета тестването.

За версия 3370 например много се писа,че след деинсталацията и нищо не иска да се инсталира. Да ама при мене стана обратното някои бъгове които присъстваха в поредица от версии изведнъж изчезнаха :ohmy:

Така също след една деинсталация на поредната бета ми крашна мишката и клавиатурата ... изобщо всичко е индивидуално.

пп. Ако имаш впредвид,че аз съм с 32 битова архитектура,ти с 64 - възможно е да има проблем при 64 битови.

Не знам Nikssi,нали виждаш как е на моят комп.Не ми хареса,че го тормози.И тази година ще го пропусна(така както пропускам Авира а и като видях какво ще пък има новата версия дори няма и да я пробвам).Страшно впечатление и коренна промяна в BitDefenderПубликувано изображение

При мен Касперски е доста лек ,а съм с CORE I3 INTEL processor :ohmy:

Редактирано от Лудият Учен (преглед на промените)

Не знам Nikssi,нали виждаш как е на моят комп.Не ми хареса,че го тормози.И тази година ще го пропусна(така както пропускам Авира а и като видях какво ще пък има новата версия дори няма и да я пробвам).Страшно впечатление и коренна промяна в BitDefenderПубликувано изображение

Би ли споделила какви са ти впечатленията от Битдефендер?

Явно както казва nikssi е различно при различните потребители. При мен Касперски винаги се е държал много добре - и 2009, и 2012, сега 2013 - ползвах и 1370 и MP1 версията сега. Е, разбира се има си някои бъгове, но нищо сериозно. А това колко РАМ ползвала дадена програма отдавна не е критерий дали е лека или тежка. Вярно, в сравнение с други АВ се усеща по-тежка, но и предлага повече. Понякога много пречи предварителната нагласа и очакване - просто Касперски не е НОД32, нито Нортън, нито Авира. Не искам да казвам коя е по-добра, харесвам ги и 4-те. Но има едно такова очакване и неписан натиск от потребителя - хем да е 100% - да лови, да лекува, да блокира вредни скриптове и страници и в същото време и да не се усеща. Е няма как да стане - просто човек трабва да направи компромис и да избере каквото го устройва. Да, Нортън е "по-автоматична", няма спор, но това за мен не е непременно по-добре. А и в момента във форума им почти всеки 2-ри пост е свързан със заразени потребители със Zero access. И сега трябва да им обясняват защо и как Нортън не ги е опазил. Това не го прави лоша програма, но автоматиката също си има цена - ако те устройва - ОК, но не прави принцип от това. И аз я слагам на много познати, но за мен чувството за сигурност е по-голямо с Касперски или с Нортън АВ + Комодо. Да, за масовия потребител донякъде Нортън е по-сполучлив избор като баланс, но това не го прави непременно по-добра програма, просто по-лесна за употреба. Разбира се ако антивирусната (Касперски или която и друга да е) ми пречи на нормалната работа с компютъра и другите приложения, не съм длъжен да й робувам.

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

• Автор

Не каза с коя версия си. Да не излезе,че сме били и с различни версии

http://products.kasp...meuser/kis2013/

http://products.kasp...meuser/kis2013/

Това има ли го програмата

Публикувано изображение

Явно както казва nikssi е различно при различните потребители. При мен Касперски винаги се е държал много добре - и 2009, и 2012, сега 2013 - ползвах и 1370 и MP1 версията сега.

Както и да го въртиш и да сучеш, приятелю, Касперски си се "усеща"....и то доста неприятно! При това на каквато и да е машина! Не го "усещат" тези, които просто са свикнали с него и вече са го приели за еталон. Но когато "идваш" от друга, по-лека, програма- разликата веднага се усеща...просто машината става друга!

Но има едно такова очакване и неписан натиск от потребителя - хем да е 100% - да лови, да лекува, да блокира вредни скриптове и страници и в същото време и да не се усеща.

Ха, че да не би Каспрески да е 100%-ова програма! Не думай, бе... :no-no: Десетки примери има, и то само в този форум, при които програмата не засича! Хиляди пъти съм казвал, че Касапа е малко по-ефективен, в сравнение с други програми, "потсфактум", т.е. при стартиране на вече заразен файл и борба с него. В това мога да се съглася, че е малко по-добър от други програми! В превенцията обаче, т.е. в изпреварващото засичане- отстъпва на няколко програми! Просто тук е по-слаб, а за мен именно изпреварващата детекция (до стартирането) е ключова! Затова Касперски лаб през 1-2 часа постоянно блъскат дефиниции, за да не изостават именно в превенцията.

Вярно, в сравнение с други АВ се усеща по-тежка, но и предлага повече.

И какво повече предлага? вярно предлага и то в изобилие- въпроси, на които никой стандартан потребител НЕ знае отговора, предлага- десетки безмислени съобщения, от които никой не се интересува

Да, Нортън е "по-автоматична", няма спор, но това за мен не е непременно по-добре.

Нортон не е "по-автоматична", а е напълно автоматична програма, даваща 100%-ов комфорт на потребителя. И това не само, че е по-добре, ами е най-доброто, което може да получи масовият потребител! Само маниаците, искащи постоянно да "следят и контролират" не харесват Нортон. Всичко се ориентира към автоматика...Касапа след време ще остане "последният мохикан", с тоя допотопен хипс и с тея питанки! пич, 21-и век сме..не може програма, претендираща за световно ниво, да те пита какво да прави..каква програма е тогава!

А и в момента във форума им почти всеки 2-ри пост е свързан със заразени потребители със Zero access. И сега трябва да им обясняват защо и как Нортън не ги е опазил.

А...дойдохме си на думата! Ей т'ва /чукане/ изречение чакАх! Веднага се почва "лабораторно" да се вади нещо, което видите ли не се засичало от Нортон. А не се дава сметка, че абсолютно същото може да се извади (и то всеки ден) и за Касапа. Да не говорим, че единичните пропуски са неизбежни...

Това не го прави лоша програма, но автоматиката също си има цена...

И каква е тя? че съм лишен от: пулсиращата икона на касапа, даже когато мръдна мишката, стотиците тъпи соъбщения, нямащи никакъв реален смисъл за да се показват, огромните жълто-кафяво-червени прозорци, питащи "баба Пена" дали приложението да доверно, полу-доверено, нисигурно...бла бла, бла..., питащи какво да се прави със вече засечен вирус Win32.babaPena.Gen.xyz...... Това ли е лошото на автоматика, че ги няма тези неща?

И аз я слагам на много познати, но за мен чувството за сигурност е по-голямо с Касперски или с Нортън АВ + Комодо.

най-после си го каза: чувството! Класическа параноя! Ами спри ги тия чувства бе!

Нортон+Комодо... :no-no: Това вече е най-голямата абстракция, която някой предлага! Викаш: Сонара и Облака е добре, ама за по-сигурно да му сложим за контрол D+, че да има и питанки все пак! Не е истина..... :(

Да, за масовия потребител донякъде Нортън е по-сполучлив избор като баланс..

Не по-сполучлив, а единствния разумен и прагматичен избор!

.... но това не го прави непременно по-добра програма, просто по-лесна за употреба.

Напротив! По-добра е, от където и да го погледнеш!

Разбира се ако антивирусната (Касперски или която и друга да е) ми пречи на нормалната работа с компютъра и другите приложения, не съм длъжен да й робувам.

Знаеш ли колко пъти съм я инсталирал и съм се мъчил Касперки да ми хареса, да ме грабне....Изтрайвам я 2-3 часа...макс!

Жалко, не ми беше това идеята. Аз затова казвам за мен, за моето чувство за сигурност, а Проектанта много иска от неговите впечатления да прави принципи и генерални заключения. Да, при теб може да се държи лошо, махаш я и толкова, но не генерализирай. Аз много харесвам ЕСЕТ, но при мен версия 6 RC има проблеми с драйвера й за ползването на WFP (Windows Filtering Platform) и понякога ми крашваше стената. Но не мога да кажа генерално, че програмата е бъгава - при други го няма този проблем. Нортън сме я ползвали служебно още с версия преди оптимизирането с 2009 - и беше много стабилна, а я позлвах на PC с 512 РАМ, а уж старите версии били бъгави, тежки - и тук си има малко митология - сега ако сложиш 2012 версия на 512 РАМ става почти неизползваем компютъра. В някои отношения стария Нортън, дори и без Download Insight и репутацията ми допадаше повече. А за форумите и проблемите - ами много форуми следя, но никъде това го няма, както при Нортън със Zero accesss и Trojan Gen проблемите в последно време, дори техните админи го отчитат - не съм казал, че е винаги така, но от едно известно време е, и не може да се отрече. А това дали е абстракция Нортън АВ и Комодо - пак повтарям - в случая става въпрос за мен, за мен не е абстракция, работят много добре заедно, ползвал съм ги, тествал съм ги заедно.

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

Предлагам да се спре навреме, и да не омазваме темата с кой е по, по-най.

И аз не съм доволен от Касперски ,защото стана трудно с лицензите. :ph34r: И понеже гледам има недоволни от програмата викам дайте един лиценз насам пък аз ще изтърпя Касперски цяла година все някак! :D

• Автор

Предлагам да се спре навреме, и да не омазваме темата с кой е по, по-най.

Време е за студен душ....!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.