Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

E72 проблем със микрофона

Featured Replies

Здравейте! От няколко дни имам следния проблем. При разговор микрофона, не ми работи и отсреща не ме чуват, с хендсфри всичко е ОК. Мислех че е от микрофона, обаче като дам да записва звук си записва звук, та въпроса ми е някой имал ли е такъв проблем, и от какво е и как се оправя? Рових в настройките има една за заглушаване на шума и толкос. Вярно че наскоро смених картата с памет, ма може ли от това да му стане нещо? Ако е софтуерно как се преинсталира това чудо, от де трябва да му изровя фирмуеари и как да ги слагам?

На сервиз е най добре да го занесеш. Тъй като не знаеш дали проблема е софтуерен няма смисъл да го преинсталираш.

Здравейте!

От няколко дни имам следния проблем. При разговор микрофона, не ми работи и отсреща не ме чуват, с хендсфри всичко е ОК. Мислех че е от микрофона, обаче като дам да записва звук си записва звук, та въпроса ми е някой имал ли е такъв проблем, и от какво е и как се оправя?

Рових в настройките има една за заглушаване на шума и толкос.

Вярно че наскоро смених картата с памет, ма може ли от това да му стане нещо?

Ако е софтуерно как се преинсталира това чудо, от де трябва да му изровя фирмуеари и как да ги слагам?

-привет-по принцип микрофоните за серии E и N на Нокия са електронни-като съставни части вътре са изцяло електроника а също така и управлението и захранването им е сложна електронна схема-недобро решение на Финландската компания,но факт-ако имате съмнение че е софтуерен проблем,един ресет би трябвало да отстрани проблема: #7370# -но ако не помогне,ще се наложи сложна хардуерна намеса в добър сервиз... :cool:

Редактирано от GsmHelp (преглед на промените)

• Автор

Като дам #7370# ми казва "искането не е изпълнено" и нищо не става. А иначе странното е че микрофона не е повреден, аз мога да правя записи на звук от "sound recorder" обаче като отида в настроиките на sound recordera и като му дам нормално качество , записите не стават ,никав звук нищо. Ако дам обаче високо качество си работят. Затова си мисля, че проблема не е в хардуера ама ако го занеса в сервиз може и това да ми измислят с цел печалба. Та затова питам има ли начин да му преинсталирам симбиана и ако е от него да се оправи. Този ресет по различен ли е от "възтанови заводските настроики"и ако да що не става при мене?

• Автор

Не стана смени ми езика на англииски и ся май и аз не ги чувам като им се обадя С хендсфри работи все още

• Автор

software version 0813.003 version date 15oct2011 custom version 081.003.C00.01 Language set01.01 Model E72-1 Latest Update not updated

-след като си дал ресет,нормално е да чуваш по-слабо-просто си усили звука в слушалката;относно SW ти,е много висока за модела версия-няма да е зле да се направи една преинсталация,но имам съмнение че няма да помогне особенно-има доста теми относно преинсталирането,така че ако не ти се плаща-опитай сам,за да спестиш,евентуално,за следващия ремонт на чипа за управление на микрофона-там са драйверите за управление,и по всяка вероятност,воден от "симптомите",показва че има увреждане там-щом връщането му в първоначална позиция след ресета не помогна,работата загрубява...

• Автор

Добре възможно ли е това да е в резултат на смяна на sd картата и инсталация на неподписани приложения, щото преди да се случи това това правих? И ако не е проблем ще може ли линк към такава тема, щото търся и не намирам.

-по принцип-Да,възможно е,да се е бъгнал,и то сериозно,за това ти казах че една преинсталация ще покаже действително къде е проблема;колкото до линк,мога да ти дам,но няма да ти го отвори-трябва регистрация,а и сайта не е Български-все пак от сервизна гледна точка ти ги обяснявам тези неща-Аз съм в сервиза,по-достоверно инфо-само в подобно място-на място.... :cool:

• Автор

Еми добре, значи ще го водя на сервиз, той е "уж" в гаранция щото го взех втора ръка. Може и да му е повредено нещо найстина щото като дам на "високо качество" записва звук с много посредствено такова бетер руски магнитофон а с хендсфри звука е кристален просто.

• Автор

Телефона се оправи за сега. Инсталирах някакъв нов Firmware и като се пусна всичко беше пушка. Дано да не е временен ефекта само.

Радостта бе кратка след 1 ден работа пак същия ефект. :(

Отиваш там, откъдето си го закупил.Сам си написал независимо че е 2-ра ръка, че има някаква гаранция. Или ти се иска да го доразвалиш? Парите са си твои! Защо си мислите, че като напишете във форума и всички проблеми веднага се отстраняват? А сервизите за какъв чеп са, след като не разбирате?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.