Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Линк:8 книги на Христо Калчев

Featured Replies

Можете ли да ми изпратите книгите по пощата понеже от линковете нищо не излиза:Страниците не съществували.

Мерси предварително.Пощата ми е [email protected].

Страниците съществуват?Image_00065.jpg

Вълчи капан сякаш не е негова ! Колкото и да беше прозорлив преди една година да знае ,че Нед(ф)елчо Беронов ще е кандидат за президент !!!!!!! Сори но не вярвам !!!!!!!!!

• 1 месец по-късно...

Ако някой пак ги качи някъде ще съм много благодарен ... когато дам на всеки от дадените линкове,пише че страницата вече не съществува sad.gif

Има ли още такива, които да четат тези измислици? Това е все едно да гледаш "Робокоп" или "Терминатор" и да намираш смисъл.

• Автор
Ако някой пак ги качи някъде ще съм много благодарен ... когато дам на всеки от дадените линкове,пише че страницата вече не съществува sad.gif

Линк към книгите

Има ли още такива, които да четат тези измислици? Това е все едно да гледаш "Робокоп" или "Терминатор" и да намираш смисъл.

Защо да са измислици бе приятел,аз съм ги прочел всичките и да ти кажа всичко от книгите е на 85% вярно.

На ден съм чел по една цяла,просто жанра е манияшки.

В тях се разказва подробно за краткия живот на Най-голямите в подземния свят.На мен лично са ми любимите книги.

Голямо благодаря за книгите,и искам да кажа на тези ,които казват,че са измислица...не е така,може би вие живеете в измислица,нямат нищо общо с това да гледаш Терминатор и Робокоп.

• 3 седмици по-късно...

моля ви да ги качите на някой друг сервер, от чужбина дата-та не се вижда. или ако може някой да ми ги метне на майла: [email protected]

благодаря ви предварително

• 2 седмици по-късно...

аз чета в момента "оратория за козел и ангорска котка" ...и искам да кажа че попринцип никога не съм сядала да чета книги но когато прочетох първата "нерон вълка" теза книга ме плени мн ми харесват и мисля че си заслижават....

Аз съм чел някои от първите му книги и бях меко казано очарован като художествено пройзведение са страхотни произведения. Като достоверност аз съм склонен да дам 60 %.

Прочетох последната книга и не ми хареса въобще ! Може би въобще не е писана от него !

В момента чета "смърта на големите босове" историческа книга за мафиотите от 89 г до наши дни ! Много ми хареса защото са изнесени скандални факти като този че Милчо Бонев - Бай Миле е уреждал дербитата Левски ЦСКА в продължение на 4-5 години много често и с точен резултат.! Препоръчвам я на всички които се вълнуват от Мутрите - както казаха по горе техния кратък но кинцентриран живот !

Който иска да си ги чете от телефона може да си ги изтегли като JAR файлове.

Правени са за MIDP 2 и текста е завъртян на 90 градуса. На k750i (а аз съм с такъв) така се чете най-добре. Ако на някой не му изнася нещо, във всеки архивен файл има малък текстов файл със сайта на програмката, с която са конвертирани. Да си я свали и да си го прави по свой вкус.

• 3 месеца по-късно...

Може ли да ми ги изпратите на меила.Много харесвам книгите на Христо Калчев,но съм в чужбина и няма как да ги намеря тук.Благодаря предварително[email protected]

• 4 месеца по-късно...

някой да помогне за тези долу:

"Синдромът на глутницата"

"Спрете полета на сокола"

" В очакване на шейха"

"Оратория за една котка и два вълка в до мажор"

"Изстрелът на амнистията"

"Легендата Прудкин "

"Вълчи капан I"

"Вълчи капан II"

"Кървавият преход на нежната революция"

"Лебедовата песен на майора"

"Откриване на ловния сезон"

"Последно причастие"

"Студен огън'

"Сънят на уморения лъв"

благодаря

Редактирано от evana (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
Досега в нета се намираше само "Нерон вълка".Благодарение на мой тайнствен приятел в нета се сдобих с 8 книжки на автора който всички познаваме.

Линк Дата.бг

Линк Дейтаком

Линк за хората в чужбина

Моля,някой ако има книгите му след''Последно причастие'' да ми ги прати на пощата[email protected]Благодаря предварително

• Автор

Аз четох откъс от уж неговата "Вълчи капан",определено не е негова.Жалко че няма да пише човека повече,книжките бяха приятно и неангажиращо четиво.

• 2 месеца по-късно...

четох втората част на вълчи капан и общо взето се доближава до писането на калчев,като се има предвит,че е издадена по негови записки. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.