Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Според тези тестове има леки проблеми с пулсациите на линиите +3,3V и +5VSB при по-високи натоварвания и има лошо КПД като за тази мощност. Така че ако не се натоварва твърде много, ще работи добре. ;)

Публикувано изображение

източник

в смисъл ако е с една видео карта (gtx 560) ще ги има ли тези пулсации ? (ще е шумно ли?) и ако е в SLI въпроса пак е същия - ще бъде ли натоварено толкова много ? (ще се ползва за игри)

pp: а и ако реша примерно да взема Seasonic bronze 620w (които естествено няма да става за SLI) но то незнам изобщо или ще се стигне до SLI след време ако се ъпдейт може да се вземе видео карта от новите технологии , а не 2-ра gtx 560. Той (seasonic 620w) стабилно захранване ли е ? и най-важното (след качеството де) тих ли е ?

Редактирано от Andrey_96 (преглед на промените)

в смисъл ако е с една видео карта (gtx 560) ще ги има ли тези пулсации ? (ще е шумно ли?) и ако е в SLI въпроса пак е същия - ще бъде ли натоварено толкова много ? (ще се ползва за игри)

Ако е с една GTX 560, няма да има проблеми.

Ако е с две GTX 560, би трябвало също да няма проблеми, но може леко да шуми.

Ако е с две GTX 560 и ще се клоква, нещата са на кантар.

• Автор

Ако е с една GTX 560, няма да има проблеми.

Ако е с две GTX 560, би трябвало също да няма проблеми, но може леко да шуми.

Ако е с две GTX 560 и ще се клоква, нещата са на кантар.

o не няма да се клоква , искам да е максимално тихо и качествено според бюджета (180 лв.) - какво би ме посъветвал ти ?

o не няма да се клоква , искам да е максимално тихо и качествено според бюджета (180 лв.) и май ще е seasonica - какво би ме посъветвал ти ?

Аз бих взел Seasonic-а.

Но за да е наистина безшумно при две GTX 560, трябва да е с високо КПД и доста добро охлаждане, което в този ценови клас няма как да намериш. Пък и имай предвид, че двете GTX 560 също имат охлаждане, което ще се чува. ;)

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Не се заблуждавай от цените. Споменатия сиасоник е много качествено захранване (по-качествено от gx 750w ). Със сигурност ще издържи две GTX560. Тези GX-ове не знам защо са толкова скъпи.

• Автор

Не знам , май наистина ще е seasonica , защото хвърлих доста пари напоследък за ъпдейт и смятам да преключа с ъпдейтването за 3-4 години може би , а след това надали ще ми се прииска да взема 2-ра видео карта от преди 3-4 години.Така ,че ще си взема Сеасоника , защото надали ще правя SLI , а след тези години ще си взема карта от новите технологии :) мерси много за вашата помощ :)

Един приятел иска да си закупи захранване ...............

Да аз давам парите..........

защото хвърлих доста пари напоследък за ъпдейт

Просто ми е интересно защо пускате теми от името на някои друг

пък накрая се оказва че е за вас

и ще се купува, ама друг път.

Пускане на тема във форума не е договор за покупко продажба и не е нужно да ги правите тези врътки.

• Автор

Просто ми е интересно защо пускате теми от името на някои друг

пък накрая се оказва че е за вас

и ще се купува, ама друг път.

Пускане на тема във форума не е договор за покупко продажба и не е нужно да ги правите тези врътки.

:д извинете това го писа моя фр. от моя профил ... извинете за недоразумението ...

редактирано: а и наистина това захранване щял да си го закупи до 1-2 дена :) Няма да пускам безсмислени теми ... пак ви казвам сори ,че моя фр. писа от негово име чрез моя профил ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.