Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SE Live with Walkman или Samsung Galaxy nimi 2 ?

Featured Replies

Здравейте. Имам нужда от помощ: за подарък на момиче искам да избера мобилен телефон. Към момента съм се спрял на два модела: Sony Erocsson Live with Walkman или Samsung Galaxy mini 2. Идеята е телефонът да се вземе към мобилен оператор и с него да има и интернет. Освен като телефон, апаратът ще се ползва и за забавление - интернет, скайп, фейсбук ... момичешки работи... Ще бъда благодарен, ако си кажете мненията за тези телефони и ми помогнете за избора.

Привет. Аз бих заложил повече на Sony Ericsson Live with Walkman, има по-добър хардуер и камера в сравнение с Samsung Galaxy mini 2. Единственият плюс на mini 2 е малко по-голямата вградена памет - 4 GB срещу 320MB на Walkman, но това може да се компенсира с SD карта от висок клас. Ето две сравнения:

Независимо от всичко е най-добре да се видят тези телефони на живо. Мисля че имате предвид MTel, както и да е.
  • Автор

Привет. Аз бих заложил повече на Sony Ericsson Live with Walkman, има по-добър хардуер и камера в сравнение с Samsung Galaxy mini 2. Единственият плюс на mini 2 е малко по-голямата вградена памет - 4 GB срещу 320MB на Walkman, но това може да се компенсира с SD карта от висок клас. Ето две сравнения:

Независимо от всичко е най-добре да се видят тези телефони на живо. Мисля че имате предвид MTel, както и да е.

Благодаря за чудесния отговор. Аз също се насочвам към SE и да, за Мтел става въпрос.

Здравейте.

Имам нужда от помощ: за подарък на момиче искам да избера мобилен телефон. Към момента съм се спрял на два модела: Sony Erocsson Live with Walkman или Samsung Galaxy mini 2. Идеята е телефонът да се вземе към мобилен оператор и с него да има и интернет. Освен като телефон, апаратът ще се ползва и за забавление - интернет, скайп, фейсбук ... момичешки работи...

Ще бъда благодарен, ако си кажете мненията за тези телефони и ми помогнете за избора.

Здравей!

Според мен мини-то е по-подходящ телефон за момиче, а и при него Wi-Fi има изключителна лесна навигация. Това ми е впечатлението като го изпробвах. И Сони-то е ок, разбира се. Каквото и да избереш, дано изненадата бъде чудесна!

• Автор

Здравей!

Според мен мини-то е по-подходящ телефон за момиче, а и при него Wi-Fi има изключителна лесна навигация. Това ми е впечатлението като го изпробвах. И Сони-то е ок, разбира се. Каквото и да избереш, дано изненадата бъде чудесна!

В случая решаващи се оказват параметрите на камерата и наличието на автофокус. Е, и малко по-мощния процесор на СЕ.

Според мен минито е по-добър вариянт. Има по-хубав дизайн, тази вградена памет е голям + и за съжеление не винаги се решава със слод за карта, защото има доста големи приложения които искат да се на телефона и немогат да се местят на картата. Но както + така има и - камерата е по слаба, но това незначи че прави гадни снимки. Ако искаш профисионални снимки купи си фотоапарат ;) ако цената е от значение сега гледам минито е 300 лв. а сонито 340, но ти казваш че ще го вземеш към оператор предполагам ще ти направят хубава оферта :) успех

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.