Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с модем и мобилен интернет - M-tel

Featured Replies

Здравейте!От скоро има 3G модем и мобилен интернет за компютъра от M-tel.Инсталирах драйверите за модема и всичко си работеше нормално.. Но днес,когато включих компютъра нямах интернер достъп .. Извадих и включих повторно "флашката" .. Започна да се свързва,но отново нямаше интернет. Някой друг имал ли е такъв проблем и ако да - то какво е разрешаването му ? :)

И аз имам такъв от Мтел, и нямам проблем... За да ти тръгне интернета обаче не е нужно само да боднеш "флашката", а да се свържеш към него (M-tel Mobile) от интернет връзите (както когато се включваш към WI-FI, долу вдясно)...

Платил ли си си абонамента за месеца?

Би трябвало да е платен, щом отскоро го има... Аз под "скоро" разбирам по-малко от месец...

• Автор

По-малко от седмица .. И да,сързвам го както обикновенна Wi-Fi мрежа .. Но пак не иска .

И аз ползвам нет от Мтел,и да си кажа честно досега ми се е случвало 3-4-ри пъти да не мога да се вържа,при това в 3G мрежата.След няколко проби всичко се нормализира.Така че опитай няколко пъти един след друг.

• Автор

Цяла сутрин се занимавам с това,но без успех :(( "Не може да се осъществи връзка.Неуспешно свързване .. " и т.н. :(

• Автор

Моят е M-tel E173 , но май m-tel e173 и huawei e173 са едно и също у-во .. ?!

Моят е M-tel E173 , но май m-tel e173 и huawei e173 са едно и също у-во .. ?!

Ами обади се на сладурите от МТЕЛ. Те май-добре могат да ти кажат.

1. Трябва да провериш в МТЕЛ, дали интернета е платен и дали картата е оторизирана.

2. При такива модеми, независимо на кой оператор са има софтуер, освен драйвера за модема. чрез който се оторизира картата ( в повечето случай за парола се пише ПИН кода на картата, но може да ти дава опция да си слагаш друга)

3. Windows 7 се бърка и ти дава тази грешка, понеже ОС не знае по какъв начин да се свърже. Освен 3G модема инсталирал ли си скоро блутуут или софтуер от рода на Хамачи?

Видях снимката и останах с впечатлението,че не ползваш МтелНетАгент.Аз се свързвам през него освен това съм махнал искането за пин като се свързва.Така го ползвам и на 3-компа у нас като се наложи.

Редактирано от ekosse (преглед на промените)

И аз имам 3G модем на Мтел и нямам проблеми... Е случвало се е един, два пъти да не иска да тръгне, в такива случаи вадя флашката и пак пробвам или рестартвам компа и рестартвам флашката и тръгва...

• 4 седмици по-късно...

И аз нямам проблем като изключим естествено, че имам ограничения на скоростта след 1 ГБ, ноооо това е при всички ;)

• 2 седмици по-късно...

По темата ---> Пробвай през НетАгента, слагаш флашката, пускаш въпросния НетАгент, от инструменти ----> Настройки на ПИН ----> Деактивирай функцията.... махаш ПИН-а... Махаш флашката, ресткаш компа, пак слагаш флашката и би трябвало да тръгне само... Ако си с лаптоп най-добре ще е да си си изкючил WLAN-а. Ако и това не стане отивай в магазин на Мтел да ти видят проблема... Възможно е флашката да е дефектна, всъщност и при мен беше такава ( при моята обаче проблема беше, че не зарежда страницата) ... Няма значение, ако проблема е във флашката ще ти я пратят на сервиз, откъдето по всяка вероятност ще ти я сменят с нова в рамките на десетина дни май ми бяха казали... Е, успех, надявам се да съм помогнал! ;)

Даа...аз мисля направо да го носи по-добре, вместо да се опитва с тея процедури, защото щом прави такива проблеми, нека мтелците да си го погледнат ;)

Гледам темата е отдавна, какво стана petar_6 оправи ли проблема? :D Ако още не си се оправил напиши тук каква грешка ти дава

• Автор

Ядосах се и я счупих на две .. :( и не мога да се занимавам вече !

Ха-хахаха, дам.... Разбирам те и мен понякога скоростта ми опъва нервите до краен предел... А уж съм търпелив... Е к'во да ти кажа сега, гаранцията едва ли покрива счупване на две... :))) Ако си подписал договор, което предполагам, че е така, може би ще ти кажат да си закупиш собствен модем, за да можеш да си го ползваш нета, смисл СИМ картата (след като вече са ти оправили проблема, разбира се)...

Е...а не отиде ли до офис на мтел поне ? Смисъл ...това е глупаво да го счупиш просто ...а и не работи, колко да не работи, поне можеше да ти върнат парите, ако докажеш, че е нефункционално ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.