Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Ама това не е доживотна гаранция, а обикновена гаранция за определен период от време. ;)

Просто трябва да се прави разлика между различните видове гаранция. :)

Редактирах се.Писали сме заедно.

Каквото и да вземеш, мисля на всички ще бъде интересно да видим избора на снимки сглобен и неговата производителност :) Чакаме резултати :)

Аз не знам какво ще стане другата седмица камо ли след 2 -3 години :) Не разбирате ли че няма реален смисъл да се наливат такива суми за компютри от които няма се изкара и 1 лев. Като ти гледам конфигурацията от подписа е на около 5 години и още я ползваш . Недей да мислиш какво ще стане след 2-3 -5 години защото и тоя пич дето е 94 -ти набор не знае . Майка му и баща му няма да му дадат и половината на тая сума за компютър , да не говорим ,че той и идея си няма как се спестяват толкова пари. За клокване и тн. няма да говоря понеже едва ли има необходимите познания за това. Такива суми се дават за машини които ще изкарат тая сума за 1 година с работата си а не за комп с кутия дето мига в цветовете на дъгата и седи завряна под масата . Дали ще играе с 50 кадъра или със 60 е се тая .

Company Of Heroes за цената на тия колони ще се купи полу- профи озвучаване бе приятел :)

Да конфигурацията ми е от 2007 година Януари месец. Но дали ако имах възможност да си позволя да дам 2000-3000 лева за нова конфигурация щях да си стоя с тази? Едва ли :P... Пък и като е 94 набор аз съм 93 и не мисля, че има голяма разлика ;)

Изразих моето виждане по въпроса с инвестирането в компютри. Както са казали старите хора "Мерак с пари се гаси".Аз за себе си съм си направил изводите пък от тук на сетне всеки сам си преценява какво му трябва и защо му трябва. Момчето вече си избра конфигурацията така ,че коментарите са вече излишни. Сега ще чакаме снимки от новия компютър да видим и ние по -бедничките какво е да си с такъв звяр и на какво е способен.

• Автор

Здравейте, отново вчера си купих всички компоненти който даде колегата @Dream Savior (вариант №1) зглобими пц-то един приятел но, имам проблем когато го пусна температурите на видеокартата,процесора подминават 69 градуса когато е в покой нищо не работи освен браузъра 69 градуса е на видеокартата а на процесора температурата е 67 в покой. Взех си ето тази кутия: http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=14207 Отворих капака сичко вътре е наред(до колкото видях)

:no-no: :no-no: :no-no: Къв е тоО звяр дет си взел :O :O Колкото до проца, може би охладителя нещо не е прихванат както трябва. С тази HD 7970 ли си, защото аз съм с нея и аз имам проблеми с температурите и тия дни ще я карам до сервиза. Със същата кутия съм, с нея няма да имаш проблеми!

Редактирано от Company Of Heroes (преглед на промените)

Здравейте, отново вчера си купих всички компоненти който даде колегата @Dream Savior (вариант №1) зглобими пц-то един приятел но, имам проблем когато го пусна температурите на видеокартата,процесора подминават 69 градуса когато е в покой нищо не работи освен браузъра 69 градуса е на видеокартата а на процесора температурата е 67 в покой. Взех си ето тази кутия: http://www.sky.bg/De...s.aspx?ID=14207 Отворих капака сичко вътре е наред(до колкото видях)

Трябваше да оставите в магазина да ви го сглобят като не можете сам. Занесете го там те да видят къде е проблема.

Не мога да разбера тази наша ТЪПОТИЯ. Даваме без да се замислим почти 3000лв. за компоненти, а поверяваме сглобяването (на един приятел, който сигурно само е гледал клипчета как се сглобява машина). Може дори да няма термопоста или да е сложил цялата опаковка.

Защо не даде да ти сглобят машината на място. Да я пуснете, натоварите и тогава да видиш за какво си дал парите на вашите.

Dream Savior Докато писах си ме изпреварил. Не можах да се сдържа.

Редактирано от georgievdg (преглед на промените)

Много са 69 градуса в покой. Виж температурите в биоса (на процесора), да не би софтуера да не разчита датчиците.

I7-3770K /3.5G/8M/BOX/LGA1155 - 1 бр. - 648.38 лв.

CORSAIR 2x4GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.5V CL8 - 1 бр. - 123.86 лв.

HDD 1B SATAIII Caviar Black 7200rpm 64MB cache - 1 бр. - 193.90 лв.

Corsair SSD 60GB 2.5 Force 3 - 1 бр. - 150.17 лв.

ASUS HD7950-DC2-3GD5 - 1 бр. - 758.54 лв.

CM HAF-922 BLACK - 1 бр. - 227.87 лв.

ASUS DRW-24B5ST/SATA/BLACK - 1 бр. - 31.60 лв.

CM HYPER 612S - 1 бр. - 72.24 лв.

ARCTIC SILVER 5/3GR - 1 бр. - 14.44 лв.

CORSAIR 700W Gaming Series GS700 - 1 бр. - 192.14 лв.

GB Z77X-UD5H /Z77/LGA1155 - 1 бр. - 404.56 лв.

Обща стойност - 2 817.70 лв. с ДДС Ето най-доброто за мен.Ако не се сложи SSD на толкова скъпа конфигурация си е направо грях.Имаш последно поколение процесор при това отключен.Видео картата е висок клас , има 3гб собствена памет и много тиха и икономична.Захранването е много готино.В комплекта съм ти сложил термо паста , както и един много добър охладител за процесора.Рам паметта има доживотна гаранция ,но има в предвид ,че ако напражението се увеличи над 1.9V гаранцията ти заминава.Кутията ти е голяма,хладна,с достатъчно вентилатори и стилна.Хард диска е с голям обем и е доста бърз.Сложил съм ти и оптично устройство после да не се чудиш как да си инсталираш драйверите.SSD-то за системен и някои игрички.Еми това е.След време събираш парички за още една Asus-ка и правиш CF.Ако не разбираш от клокване викни специалист да ти клокне процесора на 4,5-5 GHz и след тва си чеши м*дата до 2018 без да имаш проблеми с конфигурацията си... :D

Edit:Опа закъснях..

Редактирано от bebbet (преглед на промените)

Не мога да разбера тази наша ТЪПОТИЯ. Даваме без да се замислим почти 3000лв. за компоненти, а поверяваме сглобяването (на един приятел, който сигурно само е гледал клипчета как се сглобява машина). Може дори да няма термопоста или да е сложил цялата опаковка.

Защо не даде да ти сглобят машината на място. Да я пуснете, натоварите и тогава да видиш за какво си дал парите на вашите.

Dream Savior Докато писах си ме изпреварил. Не можах да се сдържа.

неможе да е термопастата на процесора , защото и видеото му е над 65 градуса в покой ... какво да ви кажа .... това 1 приятел ... Аз сам си сглобих моето ново дъно и процесор , като само съм гледал видео обяснения и четял разни статии , книжки и всичко си е ок, според мен това не е от сглобяването ... (отидете в сервиза на sky , обяснете положението и им кажете ,че сами сте си го сглобявали)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.