Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся съвет - лаптоп за студент

Featured Replies

Тази година ще съм студент по информатика в софия и искам да си взема приличен лаптоп . Търся нещо до към 900-1000 лева . Може ли да ме посъветвате за марка и модел.

По-скоро ти си объркал какво търси човека...

Лаптоп до 1000 лв:

Samsung NP300E5Z - със 128 GB SSD, което ще ти отвее главата от бързина. Но пък мястото е малко, действително!

ASUS X54HR-SX196D ако търсиш все пак обем на HDD-то.

А на мен лично страшно много ми хареса докато разглеждах: Lenovo IdeaPad Z380. Даже по-малкият размер му дава повече мобилност- 13.3 инча :)

Честно казано не ми изглежда никак зле. И май покрива всичките ти нужди. За другите колеги да видят хубаво линка: /1/]Samsung NP300E5Z-S04BG

Най ми е интересна цената 854лв. със i3-2350M, матов дисплей, 4GB DDR3 1333Mhz, 500GB SATA 5400 и 6-клетъчна батерия. Самсунга, който аз съм ти дал е по-бърз, но със 128 GB място за съхранение на данни.

Имам същия самсунг като единствената разлика, е че е с i5 2450 а не i2350, но го купих за 1049+чанта. Наистина ми се струва излючително ниска цената. Иначе лично аз до момента съм доволен - бърз процесор, достатъчно рам и хард за нуждите ми и здрава батерия която в момента държи около 4часа и половина :)

Преди време беше тръгнал слух, че не може да се инсталира Win 7 на Smasung (пиратски). Естествено това бяха неоснователни "слухове", ама се изписа една тема, няколко страници по въпроса... Мен ми изглежда много добре лаптопа, а цената- учудващо ниска!

• Автор

Преди време беше тръгнал слух, че не може да се инсталира Win 7 на Smasung (пиратски). Естествено това бяха неоснователни "слухове", ама се изписа една тема, няколко страници по въпроса...

Мен ми изглежда много добре лаптопа, а цената- учудващо ниска!

Да и аз видях тази тема за win 7 и малко ме притеснява но за тази цена просто е перфектен . Дори си го поръчах вече след коментара на колегата че няма проблем с неговия малко по мощен модел.

Да и аз видях тази тема за win 7 и малко ме притеснява но за тази цена просто е перфектен . Дори си го поръчах вече след коментара на колегата че няма проблем с неговия малко по мощен модел.

Ами в такъв случай да ти е честит!

Като го получиш задължително искаме някоя и друга снимка и коментар, защото цената е повече от интересна! Мисля, че е много добра находка!

Поздрави и лека и спокойна вечер!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.