Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се оттървя от нежеланието да правя каквото и да е...

Featured Replies

тази тема трябва да се казва така:

Нито е извънземен, нито е разум, а е просто умът човешки, пълен със собствените си заблуди! ;)

така си мислят заблудените роби наричащи се хора ........ щом те гложди нещо от вътре и не ти се прави нищо това е абсолютно сигурно че има външна намеса в мислите на човека

щом те гложди нещо от вътре и не ти се прави нищо това е абсолютно сигурно че има външна намеса в мислите на човека

Самите ти мисли са тази външна намеса - защото мислите са просто една илюзия на ума, нищо повече от това, нищо екзистенциално!

екзистенциална простотия си ти щом смяташ че мислите са илюзия на ума .......... гнийте си в блатото в което са ви вкарали аз написах вече депресията се причнинява от извънземен енергиен разум, защото човека който му служи за храна (мисловна енергия) е започнал да се съпротивлява и този човек му правят депресия разумите, депресията си е точно подтискане (или натоварване, зависи как ще се разгледа) на психиката на дадения човек, целта е човека да бъде пак превзет от разумите и да се хранят пак с мислите му, ако не стане този процес с помощта на депресията тогава пускат по-тежките "заболявания" и лекарства, защото човека по-успешно се съпротивлява ..........

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

екзистенциална простотия си ти щом смяташ че мислите са илюзия на ума .......... гнийте си в блатото в което са ви вкарали

аз написах вече депресията се причнинява от извънземен енергиен разум, защото човека който му служи за храна (мисловна енергия) е започнал да се съпротивлява и този човек му правят депресия разумите, депресията си е точно подтискане (или натоварване, зависи как ще се разгледа) на психиката на дадения човек, целта е човека да бъде пак превзет от разумите и да се хранят пак с мислите му, ако не стане този процес с помощта на депресията тогава пускат по-тежките "заболявания" и лекарства, защото човека по-успешно се съпротивлява ..........

Освен депресията има и други заболявания на човешкия ум - къде къде по-страшни... :(

Привет!

Проблема се състои в това, че някакси нямам желание да правя каквото и да е...

Примерно, имам 2 много интересни книги и искам да ги прочета, но предпочитам да седна на компа и да слушам музика или да гледам някой филм...Другото, е че претърпях преди 8 месеца една травма и заради нея спрях да тренирам за някакво време, но след това някакво време не почнах да тренирам...

На 20 години съм.. Спрях да уча, започнах да си работя работата, която исках и изведнъж дойде това нежелание в мен, което не мога да премахна и не ми е ясно от къде се появи...

Говориш за някакво нежелание. За какво точно нежелание става въпрос?

И аз обикновено нямам желание за нещо. Само от крайните срокове за нещо ми идва "желание" Книги над 300 страници вече не чета. Губя интерес към средата и ако изобщо стигна да края го правя с нежелание.

И аз обикновено нямам желание за нещо. Само от крайните срокове за нещо ми идва "желание" Книги над 300 страници вече не чета. Губя интерес към средата и ако изобщо стигна да края го правя с нежелание.

И какво от това!?

Това защо те притеснява?

Докато има кой да ви храни и къде да спите така ще е защото е по лесно ! После може и децата ти да те поемат и цял живот на гръб !

... имам 2 много интересни книги и искам да ги прочета, но предпочитам да седна на компа и да слушам музика или да гледам някой филм...

...изведнъж дойде това нежелание в мен, което не мога да премахна и не ми е ясно от къде се появи...

Един Странен, как се чувстваш, когато избираш да седнеш на компа и да слушаш музика, например? Доволен ли си от това или ти е все едно? Чувстваш ли се по-добре?

В такъв случай просто не го прави!

Няма нужда да се насилваш да правиш нещо с нежелание! :)

Докато има кой да ви храни и къде да спите така ще е защото е по лесно ! После може и децата ти да те поемат и цял живот на гръб !

На мен ли говориш?

Редактирано от Марея (преглед на промените)

На мен ли говориш?

Ти ли си автор на темата ?

Ако си се познала нещо в реалния живот нямам вина ! Поста ми беше към автора на темата.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Ти ли си автор на темата ?

Ако си се познала нещо в реалния живот нямам вина ! Поста ми беше към автора на темата.

Помислих, че може думите ти да са отправени към мен, защото постът ти е след моя и в него няма посочен адресат. Затова ... Очаквах да има някакво недоразумение.

Моля, авторът на темата да поправи правописните грешки. "Отърва" е думата. В една дума две грешки са твърде много!

Редактирано от Efe (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.