Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задължително избираема подготовка

Featured Replies

Аз съм 12 клас.В 8 клас попълвахме заявления какъв зип желаем да изучаваме в 11 и 12 клас.Естествено тогава не знаех какво ще уча след средното образование и записах един предмет,който изучавах в 11 клас.Обаче предмета по който ще се явявям на кандидат-студентски изпити е друг и искам да се прехвърля в другия зип.Директорката ми каза,че не можело.Имам ли право да се прехвърля или не?

Не би трябвало да има проблем. Зависи вече колко бройки има, трябва ли да учиш материя, която си изпуснал от 11 клас и т.н

не мога да разбера какъв е смисъла да се задава такъв въпрос във форум в крайна сметка това го решава директора на училището и учителския съвет и да ти кажем че не е проблем това с какво ще промени нещата? Какво ще направиш? Ще отидеш при директора и ще му кажеш "Ето, от форума казаха че може"?

• Автор

Разбира се,че директора решава.Но все пак на база на някакви наредби,закони и ..Тя казва,че каквото си избрал в 8 клас -това ще учиш .Затова искам някой ако е наясно с тези неща да ми каже как стоят нещата.Искам да знам .Трябва ли да се откажа ,например ако имам право да се преместя?

Има си правилник на училището и там се решава как да се процедира при такива случаи. По принцип може да се направи изключение, но това зависи само от директора. Както ти казах по-горе зависи и от материята, която е преподавана предходната година. Ако все пак не ти разрешат да смениш ЗИП, може да помислиш и за частни уроци.

Разбира се,че директора решава.Но все пак на база на някакви наредби,закони и ..Тя казва,че каквото си избрал в 8 клас -това ще учиш .Затова искам някой ако е наясно с тези неща да ми каже как стоят нещата.Искам да знам .Трябва ли да се откажа ,например ако имам право да се преместя?

звъниш в инспектората и питаш

звъниш в инспектората и питаш

Няма как да помогнат в случай, ако бройката на желаещите да изучават даденият предмет е по-малък от нормативно определения.

Няма как да помогнат в случай, ако бройката на желаещите да изучават даденият предмет е по-малък от нормативно определения.

Съгласна съм, но детето иска да знае "Но все пак на база на някакви наредби,закони и ..Тя казва,че каквото си избрал в 8 клас -това ще учиш .Затова искам някой ако е наясно с тези неща да ми каже как стоят нещата.Искам да знам .Трябва ли да се откажа ,например ако имам право да се преместя?"

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.