Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на лаптоп 800-1000 лв.

Featured Replies

Здравейте, пиша от името на един приятел. Търся си лаптоп, ще се ползва за филми, игри, photoshop, coreldraw, autocad 2009, macromedia flash. Тавана е 1000 лв. Благодаря за предложенията.

Здравейте, пиша от името на един приятел.

Търся си лаптоп, ще се ползва за филми, игри, photoshop, coreldraw, autocad 2009, macromedia flash.

Тавана е 1000 лв. Благодаря за предложенията.

Имам два Самсунга в предвид, много добри, но 1-во местя темата да е в правилният раздел...

Samsung NP300E5Z - със SSD и дава една наистина голяма скорост на обработване на файлове. Притеснява ме обаче, че с тези програми ще има много писане по диска и ще има нужда от голям обем HDD. За това предлагам още един:

Samsung NP300E5Z - да, номерата на моделите са еднакви, но този не е със SSD, ами е с Хард Диск.

i5, матов екран, много здрава батерия. И в двата случея ще е малко мъка графичната обработка на толкова малко екранче, но...

Поздрави и лек и успешен ден!

Заради малкият екран... Много е неудобно това, което искаш да правиш, да го правиш на 15 инча... Въобще лаптопа не е много подходящ за подобни дейности, но и разбираме, че понякога се налага да се пътува и да се носят разработките, заедно с машината. Където следва въпроса: наистина ли е наложително преносима машина? Ако ще се носи 1-2 пъти в месеца- определено не.

Еми тогава наистина имаш нужда от мобилна машина, но те предупреждаваме, че ще си бодеш очите на моменти.

Един тъп въпрос ! Защо ти е лаптоп на училище ?!

аз като чета "школа" си представям някакво място, където се изучава графичен дизайн. Или я да не хвърлям кристалното кълбо. Нямам идея.

В школата има ограничен брой компютри а в училище са трагедия за това всички си носят лаптопи освен мен а аз не мога да си направя чертежите при по-голям размер южната ми фасада е боклук за това че работя на училищен компютър. (В школата се доплаща за компютър ) Срам ме е да ви кажа на какви параметри работя в училище

Редактирано от stefan_BG (преглед на промените)

пич грабвай Самсунг-а и няма да съжаляваш ;) ;) ;)

Взимай тоя с HDD-то, очевидно яко ще работиш на него, а и обем ще ти трябва.

Ясна е работата - гъзарията няма почивен ден !!!

Оф Илиев вземам го за работа не за гъзария вари си избивай комплексите някаде другаде!!!

Много ми е интересно как ще чертаеш на 15.6' екран :D Да не би Херман Тилке само на лаптоп да е чертал проектите си а :)

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

2.18 Ако една тема бъде изчерпана или излезе по какъвто и да е начин от рамките на правилата на форума, по преценка на администраторите или модераторите, или по препоръка на някой потребител, може да бъде заключена. Ако се появи информация по темата, която трябва да се сподели с останалите потребители, добре е да се обръщате към администрацията на форума за съдействие по публикуването й.

• 4 седмици по-късно...

Много ми е интересно как ще чертаеш на 15.6' екран :D

Илиев май само спамиш.

От 7 години чертая - и на 15", и на 17" и на 23". Всичко е въпрос на свикване.

Най-добре е на два - един 15" и един 23"+, но не съм гледал този лаптоп какви възможности има за втори дисплей.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.