Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Еротична фантазия

Featured Replies

Здравейте! Това ми е първия опит да пиша нещо еротично. Надявам се да ви хареса... А ето и самото разказче: Приятелката ми заминаваше в чужбина за няколко месеца и в топлата лятна вечер не мислехме за нищо друго, освен как да останем колкото е възможно повече време заедно. Плана ни беше да си вземем "довиждане" вечерта преди заминаването й, защото както се изрази тя "Няма да понеса да ме изпращаш на летишето... Страх ме е, че няма да имам сили да замина, ако си там...". Това ми се стори странно, но уважих желанието й. Тези мисли ми минаваха през главата, докато се промъквахме през тълпата в парка. Спряхме пред входа на подлеза и вече трябваше да се разделяме. Прегърнахме се и в този момент усетих, че няма да понеса мисълта да се разделим по този начин. Прииска ми се да направим нещо прекрасно, което да ни държи "топло" през месеците, в които няма да сме заедно. А какво можеше да бъде то, освен... Но да ви разкажа малко за нея... Какво ли обаче би ви заинтересувало, освен тялото й... Но да не се разсейвам повече... Тя е доста по-ниска от мен и на пръв поглед с крехко тяло, но в него нищо не е в недостиг... Косата й е дълга и къдрава и мирише прекрасно... Гърдите й са малки и сладки, във всеки смисъл на думата. Устните й... топли и сочни, но напълно естествени. Очите й - кафяви и вечно усмихващи се... В онзи момент всички тези неща ги усещах със сърцето си, но прекрасното й тяло беше напълно реално и осезаемо... През тънката й рокля с презрамки усещах тялото й по-силно, отколкото когато съм я прегръщал гола. Желанието ми за секс се роди светкавично и също толкова бързо започна да нараства. - Мила, искаш ли да се любим преди да заминеш? Нежната й усмивка беше пълна с любов и разбиране. - Тази нощ ще бъде само наша... - загадъчно ми отговори тя, но не спомена нищо за летището. Сърцето ми затуптя още по-бързо от тези думи. Сякаш навлязох в някакъв облак... Светлините, хората, звуците идваха силно приглушени и някак отдалеч до сетивата ми. Бях поел ръцете й в моите и с нежелание дръпнах една си ръка, за да тръгнем към спирката. В автобуса тя седна от лявата ми страна. Двете й ръце почиваха кротко в дланта на дясната ми ръка, а лявата обгръщаше нежно рамото й. Тя склони глава на рамото ми в израз на пълно доверие. Не поглеждах към нея, стигаше ми само да чувствам топлината и извивките на тялото й... Когато влязохме в апартамент ми, внезапно се опомних. Поех отново двете й ръце и я поведох заднешком към спалнята. - Не бързай толкова мили, още не съм се събула - със смях на уста, но без капчица укор ме спря тя. - Разбира се... - притесних се аз... - Извинявай..., но аз... - започнах да се изчервявам неконтролируемо. Как мразех това чувство! Сигурно съм изглеждал доста безмопощно, защото тя положи нежно ръка на рамото ми и ме успокои: - Имаме цялото време на света - прошепна ми на ухото, като че ли имаше кой да ни чуе в празния апартамент. Не бяхме се уговаряли предварително, но спонтанно реших да опитаме тантрически секс. Знаех, че това ще е нещо ново и за нея. Много пъти заедно бяхме чели подобни книги и това винаги ни вдъхновяваше за много нежност и топлота един към друг. Смеехме се, четяхме един на друг, прекъсвахме се един друг в шеговито-ожесточени спорове, но досега тези вълшебни моменти бяха завършвали само с топла прегръдка... Даже не бяхме се събличали, докато правехме тези разтоварващи "сеанси". Не го вършехме целенасочено, но веднага след като открихме, че ни действат по-добре от каквато и да е специална терапия за смъкване на стреса, и двамата се стремяхме към тези истински моменти. - Искаш ли да проверим на практика що е то "тантрически секс" и има ли той почва у нас? - пошегувах се аз, докато тя се насочваше към едно разкошно кресло. - Защо не, сигурно ще бъде интересно... и надявам се приятно - с усмивка ми отговори тя. Тя се спря, хвана с две ръце главата ми и ме целуна. Нямахме нужда от повече думи... Тя леко се отдръпна от мен и започна да се съблича. Без да откъсвам очи от нея, аз приседнах внимателно на отсрещното кресло. Нямаше много какво да сваля от себе си... Роклята бързо се озова на пода, разкривайно силуета на пленителното й тяло, но оставайки толкова много храна за въображението ми, че неволно изстенах. Бях напрегнат като изпънат лък, стисках с ръцето си облегалките на креслото и бях готов да скоча всеки момент. Тя знаеше как ми действа ритуала на събличането и май нарочно го удължаваше... След роклята, имах чувството, че този сутиен го откопчава вече няколко часа... Най-накрая той падна и разкри нежните й гърди пред жадния ми поглед. Въпреки, че много пъти я бях виждал гола, тя свенливо наведе глава и започна да сваля гащичките си. Когато изцяло излязоха наяве нежните косъмчета на венериния й хълм, сърцето ми вече щеше да се пръсне. Не издържах и скочих на крака. - Моля те, остани така за момент... Тя не каза нищо, но се спря и ме погледна. Аз вече се събличах... Когато останах чисто гол, отидох до нея и я прегърнах. Устните ни сами се сляха в нежна целувка, а ръцете ми обгърнаха полуголото й дупе. Откъснах се с усилие от устните й само за да допрем бузи един до друг и да започнем да търкаме телата си едно в друго в пристъп на страст. Желанието ни беше токова силно, сякаш всеки от нас искаше да проникне изцяло в тялото на другия. - Презерватива... - внезапно ми пошушна тя. Всеки път успяваше да ме учуди, колко практична беше дори и в най-интимните ни моменти. Отдръпнах се рязко от нея, въпреки, че я желаех с цялото си същество. Докато ме чакаше, тя седна на ръба на креслото и сложи ръце на допрените си колене. След като си го сложих, коленичих пред нея и започнах да целувам ръцете й. Тя ги отдръпна внимателно от устните ми и ги положи на главата ми. Това изразяваше одобрението й да прави секс, и аз целунах коленете й един след друг. Тя знаеше, че по този начин я моля да стигнем докрай и бавно ги разтвори. Вдигнах очи нагоре и без да откъсвам поглед от очите й, хванах члена си с ръка и го насочих към розичката й. Допрях главичката до клитора й и застинах на място. След по-малко от минута, приятелката ми започна да се задъхва, все едно беше бягала километри... Сигурно очакваше да вляза бавно в нея - както винаги го правех - но този път щях да я изненадам. Вместо това, се изправих и я целунах в устата. Тя отвори очи, но аз продължих с целувки по шията й и все по надолу, докато стигнах до клитора й. Отворих уста и започнах да дишам срещу него. Не правех нищо друго - ръцете ми бяха обгърнали дупето й, но не я галех, нито я стисках с тях - просто държах в шепите си облите й форми. Очите ми бяха затворени... Не виждах нейните, но чувствах как през тялото й преминават все по-силни тръпки. Дишането й и се учести и накъса, очевидно се опитваше да удържи удоволствието, което напираше отвътре. В един момент възпитанието й и всички онези манипулации, с които ни дресират да подтискаме желанията си, се изпариха напълно и тя изпъшка: - Не мога повече... или направи нещо или... - Гласа й трепереше, тя млъкна и още повече се задъха. Усещах, че й се иска да крещи, но задръжките й още не се бяха предали. Значи трябваше да забавя топката още малко... - Или какво? - лукаво я попитах аз, поглеждайки я в очите. - Или ще те целуна така, че ще го запомниш за цял живот... - престорено строго ми се закани тя, но само хвана нежно с ръка брадичката ми и приближи лицето ми до своето. - Имам и нещо друго наум - отговорих аз, след като устните ни се разделиха след дългата и страстна целувка. Видях как любопитството и желанието се борят в очите й, но не я оставих да тъне дълго в неведение. Коленичих отново и този път нежно вкарах главичката на члена си в най-нежния отвор. Реакцията й беше мигновена: - Обичам те, обичам те, обичам те... - викаше тя, а тялото й се тресеше от върховния оргазъм. Изведнъж желанието ми да контролирам напълно реакциите и действията си изчезна, а на мястото му дойде пълното отдаване на любимото ми момиче. Сякаш в този момент се разтворих в нея... Чувствах, че ме има, че душата ми ликува, но сякаш телата ни бяха едно и това беше едновременно прекрасно и напълно естествено. След този момент не си спомням нищо... Сигурно сме извършвали обичайните вълнообразни движения навътре-навън, навътре-навън... Но това е само механика, разум, логика, но не и любов... Бях изпаднал в самозабрава, бях изключил напълно разума си, усещах само все по-силните пулсации на сексуалните енергии в телата ни. Сякаш изплувайки от дълбок и удоволетворяваш сън, бавно и полека започнах да се връщам в реалността... Отворих очи и видях най-прекрасната гледка в живота си. Тя ме гледаше, но не по обичайния начин а... Трудно ми е да го опиша с думи! В очите й виждах само Любов... Безкрайна, нежна, вълшебна любов... Забравих да се движа, забравих кой съм, забравих всичките си ланове, съмнения, тревоги, страхове... Целия свят беше Любов, цялата Вселена се състоеше само от нас двамата... - Обичам те... - промълви тя и погали устните ми само с върховете на пръстите си. Беше ми казвала това хиляди пъти и беше го чувала хиляди пъти от мен... Но този път беше различно. Не почувствах нужда да й отговарям с думи, тя вече знаеше отговора... Погалих я по шията и я целунах в захлас... Тази нощ нито един от двама ни не мигна нито за секунда... Опитахме пози, за които досега само бяхме чували, и двамата свършихме много пъти и по много начини... Това беше най-красивата нощ в живота ми!

Редактирано от platanus (преглед на промените)

"Нямаше много какво да сваля от себе си... Роклята бързо се озова на пода," но и: "Приятелката ми заминаваше в чужбина" попаднах само на тези откъси. Ти как би ги изтълкувал, ако не бяха от твоя разказ?

• Автор

"Нямаше много какво да сваля от себе си... Роклята бързо се озова на пода,"

но и:

"Приятелката ми заминаваше в чужбина"

попаднах само на тези откъси. Ти как би ги изтълкувал, ако не бяха от твоя разказ?

Не разбирам въпроса ти... Може би нещо ми намекваш за начина по който ти ги разбираш, но не ми е ясно какво...

Ако правилно чета, лирическия ти герой говори за себе си като за мъж в началото. После се оказва в рокля. Или греша?

Ако правилно чета, лирическия ти герой говори за себе си като за мъж в началото. После се оказва в рокля. Или греша?

Ок, не съм чел внимателно. Но трябва ли да чета внимателно?
  • Автор

Ок, не съм чел внимателно. Но трябва ли да чета внимателно?

Това не е сериозно. Ако искаш да водим нормален разговор, прочети разказа, иначе няма смисъл да си губим взаимно времето.

Еротика се пише много трудно. Затова приеми адмирациите ми за смелостта. Смелост... е, малко силна дума, но поне аз така усещам нещата и всичките ми проби досега да напиша нещо еротично са завършвали с delete :)

Една малка забележка.

Устните й... топли и сочни, но 100% естествени.

В литературен текст не употребявай цифри, изпиши с думи или по-добре преработи изречението без процентите.

Желая ти успех!

• Автор

Благодаря! Приемам забележката ти за процентите, но нищо не казваш за текста като цяло... Видях, че си го харесала, но само толкова.

За текста като цяло пак ще ти кажа - еротика се пише много трудно, не е трудно да опишеш сексуална сцена, но не е достатъчно, за да е еротична и да накара читателят да усети написаното. Диалогът ти е малко тромав. Знам, че диалог и то любовен също се пише трудно. И този разговор за тантрически секс някак ми идва неестествен. Тантра е философия, която цели да канализира най-силната ни енергия-сексуалната в нещо творческо и градивно и сама по себе си една перфектна нощ с още по-перфектен секс не е Тантра. Радвам се, че си усетил желание да създаваш, което вече се доближава до истинската цел на Тантра. :) Нека това да не е единственият ти опит. Пробвай отново. Пиши. И... пожелавам ти океан от енергия!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.