Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на нетбук

Featured Replies

http://ardes.bg/Netb...mborghini-42625

Това е нетбук-а който съм си харесал и много се чудя дали няма да ми писне от тези малки размери бързо бързо,но все пак искам да се поинтересувам за тези пари дали може да се измисли по-оптимален вариант. Склонен съм и на по-голям екран,но ми се искаше повече компактност. Единственото на което държа е да е с 1366-768 резолюция и да има HD камера.Другите параметри да варират около тези на модела,който съм предложил.

ПС: това ми е максималния бюджет , дори малко над него.Колкото по-ефтино се намери, толкова по-добре.

Машината ще се ползва основно в университет от време на време някое филмче и мн рядко нещо по тежко колкото позволява.

Благодаря предварително!

Редактирано от Go6KoOo (преглед на промените)

Ами. За 1000 лв бюджет има много предложения. Тук е наблегнато на охлаждането с цел игри. Тук искам да те попитам следното: - държиш ли носиш лаптоп с емблена на Ламборгини - ще играеш ли игри - и ако няма- за какво основно ще се ползва - до колко си съгласен на екран 13,3 инча, 14 инча, дори 15,6 инча? А, това е с процесор Атом... Тук наблягат на марката "Ламборгини"... Това и за игри не става ама никак... Но отговори все пак на въпросите все пак да ти предложим оптималното.

• Автор

Ами. За 1000 лв бюджет има много предложения. Тук е наблегнато на охлаждането с цел игри.

Тук искам да те попитам следното:

- държиш ли носиш лаптоп с емблена на Ламборгини

- ще играеш ли игри

- и ако няма- за какво основно ще се ползва

- до колко си съгласен на екран 13,3 инча, 14 инча, дори 15,6 инча?

А, това е с процесор Атом... Тук наблягат на марката "Ламборгини"... Това и за игри не става ама никак... Но отговори все пак на въпросите все пак да ти предложим оптималното.

Не държа на емблемата,дори ме дразни просто не намерих по-свястно(или по скоро не знаех какво да търся). Игри доста одавна не играя въпреки че ми се случва да ме удари вълната от време на време. За размера ми се искаше нещо по компактно понеже не ми се мъкнат тези 15 инчови лаптопи като гламав . В близките месеци ще се ползва само у дома но после ще мърдам към Англий манглий и ще е нон стоп с мен.

Редактирано от Go6KoOo (преглед на промените)

На прима виста реших да разгледам 13.3-инчови модели.

http://laptop.bg/laptops-asus-X301_black-asus_x301a_rx003d

http://laptop.bg/laptops-lenovo-ThinkPad_Edge_E330-thinkpad_edge_e330_NZS3KBM

Леновото е с по-слаб процесор, но може би като изработка е по-качествено, не съм запознат. Екранът му е матов.

За 1050 има и това Леново http://laptop.bg/laptops-lenovo-IdeaPad_Z380-lenovo_ideapad_z380_59334488

Оптично устройство ще ти трябва ли защото в тези размери няма?

Не държа на емблемата,дори ме дразни просто не намерих по-свястно(или по скоро не знаех какво да търся). Игри доста одавна не играя въпреки че ми се случва да ме удари вълната от време на време. За размера ми се искаше нещо по компактно понеже не ми се мъкнат тези 15 инчови лаптопи като гламав . В близките месеци ще се ползва само у дома но после ще мърдам към Англий манглий и ще е нон стоп с мен.

Тогава защо не погледнеш Lenovo IdeaPad S400

- i3-2365M, далеч по-добър процесор

- AMD Radeon HD 7450M външно видео

- 14.0 инчов малък с тегло 1.70 кг.

• Автор

Тогава защо не погледнеш Lenovo IdeaPad S400

- i3-2365M, далеч по-добър процесор

- AMD Radeon HD 7450M външно видео

- 14.0 инчов малък с тегло 1.70 кг.

Това Леново адски ми допада мисля че ще ми върши прекрасна работа.

Това Леново адски ми допада мисля че ще ми върши прекрасна работа.

Ами ти си преценяваш, ние предлагаме. Аз лично бих взел него :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.