Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с компютъра - хардуерен

Featured Replies

Здравейте, Имам проблем с настолен компютър. Проблем е, че като натисна копчето за включване се включва, но на логото на BIOS има бели точки по екрана (като кръгчета) и после като търси CD да бутва всички надписи излизат със съмвол (а с ударение) и продължава да зарежда, но вместо да зарежда знамето на Windows 7 зарежда като че ли съм инсталирал Виста. Като вляза в BIOS има работи до половина на английски написани и други пак с "а" с ударение. Пробвах с махането на батерията и се нулира. Пробвах видеокартата на един приятел на компютъра и тръгна без проблем. После като сложих на моя компютър все че тръгна за 2 дни и после пак същия проблем(При последното включване ми показа сини ленти-едва доловими по екрана и замръзна). При включване пищялката издава 1 пупване (нормално за Award BIOS) и това е. След "зареждане" на ОС екрана оставачерен и това е. Вентилатора си върти. Конфигурацията е следната: 1.Colorful C.N520E Ver 1.4 2. AMD 64 Athlon X2 4000+ BOX 3. 1GB DDR2 667 Mhz SwissBit Elpida 4. Hitachi 250GB SATA2 8MB 7200rmp 5. Nvidia geforce 8600GT 6. Case delux PS 350Watt Конфигурацията съм я взел от гарационната карта. КОМПЮТЪРА е на 5 години. Ако имате предложения с радост ще ги приема Поздрави

Възползвай се от гаранцията ако е валидна още и няма лепенка - разбира се - която си отлепил за да пробваш с другото видео .

• Автор

Възползвай се от гаранцията ако е валидна още и няма лепенка - разбира се - която си отлепил за да пробваш с другото видео .

Ами компютъра е 3 години над гаранцията. Няма гаранция и си отпадна от време. Не съм го пипал докато беше гаранционен

Извинявай но разбрах че има 5 години гаранция :) Еми ти си установил проблема че е видеото - най добре ново но и гледам че ги печат .

• Автор

Извинявай но разбрах че има 5 години гаранция :)

Еми ти си установил проблема че е видеото - най добре ново но и гледам че ги печат .

Аз се притеснявам да не е дъното. А защо като сложихме видеото на друго дъно и запали без проблеми и после на моя от нищото работи 2 дни и пак същия проблем ?

Тествай видеото на другия комп да се понапече малко , а не само да запали . Дъното няма ли вградено видео и да поработи с него - за тест .

• Автор

Тествай видеото на другия комп да се понапече малко , а не само да запали .

Дъното няма ли вградено видео и да поработи с него - за тест .

За жалост няма вградено. Иначе щях да знам със сигурност. Малко ме притеснява този оригинал Colorful

И да добавя. На видеото е сменета термопастата

Има ли вариант да е от РАМ-а ?

Има ли вариант да е от РАМ-а ?

,

Ами няма как да разбереш, ако не пробваш.Пробвай да им размениш местата.Ако е eдна смени слота и пробвай...

Иначе вариантd със сервиза е актуален :rolleyes:

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Автор

,

Ами няма как да разбереш, ако не пробваш.Пробвай да им размениш местата.Ако е eдна смени слота и пробвай...

Иначе вариантd със сервиза е актуален :rolleyes:

Пак същото. Имам 1 плоча от 1 GB и я слагах на първи зелен, на втори зелен и на 2та сини слота и пак същото .

Нямам компоненти, иначе бих се зайграл да пробвам. Сервиза също е алтернатива

Редактирано от DD-WRT (преглед на промените)

Пак същото. Имам 1 плоча от 1 GB и я слагах на първи зелен, на втори зелен и на 2та сини слота и пак същото .

Как очакваш Win 7 да върви на 1gb ram? :shock11:
  • Автор

Как очакваш Win 7 да върви на 1gb ram? :shock11:

Ами вече 1 година лети. Играя euro truck simulator и други такива и е супер. Мислех да минавам на Xp. Въпреки това в BIOS-a трябва да е на английски и да е при POST без точки по екрана и при бутване да не е с "а" с ударение. Дали нещо рама не ме спъва ?

Colorful !!! Това е една серия, продавана преди години в Техно Бакалиите и са супер китайско изпълнение. Много проблемни и много трудно работещи със стандартни драйвъри. Беше ми попаднала една такава машина и всяка една ОС можеше да се инсталира /ХР, Виста, 7/, но след поставянето на драйвъри, само ХР-то можеше да работи. Съветам те да разкараш това дъно и да си потърсиш нещо от стандартните производители като Asus, Gigabyte, Asrock и т.н.

• Автор

Colorful !!! Това е една серия, продавана преди години в Техно Бакалиите и са супер китайско изпълнение. Много проблемни и много трудно работещи със стандартни драйвъри. Беше ми попаднала една такава машина и всяка една ОС можеше да се инсталира /ХР, Виста, 7/, но след поставянето на драйвъри, само ХР-то можеше да работи. Съветам те да разкараш това дъно и да си потърсиш нещо от стандартните производители като Asus, Gigabyte, Asrock и т.н.

Хм, при мен е много стабилно и работи както искам. Поне е истинско китайско изпълнение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.