Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Това е онлайн бизнес, с който всеки наистина може да изтегли парите

Featured Replies

• Автор

Така, вчера получих още едно плащане от системата.

Стойността е ~140долара.

Снимката, която е сложена е от моята интернетова банкова сметка.

Публикувано изображение
Датата е ясна, цената е ясен.

Вие все още продължавайте с идеята на пирамидите :)

Аз за около един месец ще вземам първата кредитна карта от системата, и ще съм първият БЪЛГАРИН, получил картата.

Ако някой се заинтересова, нека да се свърже с мен.

Успех на всички

Я да видим сега за какво става въпрос.

Четем и коментираме - коментарите са дадени удебелено за по-ясно разграничаване.

...............................................................

Интересно е как българите са до такава степен ограничени ,че чак изглеждат глупави. Не ви обвинявам ,просто констатирам.Навярно това се дължи на предишни провали и неуспехи в различни сфери на дейност.

Деликатно встъпление, целящо да предразположи читателя за това, което ще последва.

Създателя на темата се свърза с мен и поиска да го подкрепя тъй като аз също съм член на BannersBroker. Мисля ,че лошия български ви е подвел към неправилно категоризиране на фирмата.Той опитва от доста време да популяризира BannersBroker в България пренебрегвайки моите препоръки.

Излиза, че проблемът не е в бизнеса, който се презентира, а в начина, по който се презентира - демек, няма нищо съмнително.

Аз съм активен член от около 2 месеца ,но фирмата ми беше представена още през месец май на тази година от Ангелос Кристоу в Кипър,Протарас.Аз реагирах по същия начин както и вие го правите в момента.През месец октомври попаднах на реклама на фирмата и реших да се поинтересувам ,за какво става въпрос.Цели 4 дни рових в Google и Youtube ,за да получа информация ,която да обясни как,какво,защо и по-важното дали наистина хората взимат пари от там.

Вече става ясно, че ни говори човек, врял и кипял в тази работа - това трябва да създаде доверие у читателя към това, което ще бъде написано.

След ,като убедих себе си ,че трябва да направя тази крачка се свързах с Ангелос да дойде ,да се регистрирам като негов член и евентуално да ми обясни някой неща ,който не ми бяха ясни по това време.Оказа се ,че той също не беше добре запознат поради ниското си ниво на английски ,но така или иначе се записах към него ,защото той имаше опит и евентуално щеше да ми помогне в по нататъчното ми развитие.Оказа се ,че и до ден днешен аз го обучавам и напътствам ,но това не е важно :)

Излиза, че ни говори човек, който е много навътре в нещата - т.е. може да му се има доверие.

Важно е това ,че докато аз бях забравил напълно за препоръката от Ангелос той успя да превърне неговата инвестиция от 350евро в 4700$ актив ,което ме подразни изключително много. За да наваксам "изгубеното" време реших да компенсирам с по-голяма инвестиция.Инвестирах 1260$ по абсолютно не правилен начин тъй като това е система базирана на математически изчисления ,за който даже не подозирах по това време. Не съжалявам за инвестицията ,а за начина по който я направих! 60 дни по-късно пиша отговор в този форум като в сметката си в BannersBroker имам натрупан актив от 2880$  , 3 реферала инвестирали общо над 3000$ и опитвам да убедя хората да дадат шанс на въображението си. Защо на въображението си? Много просто :) само то би могло да ограничи приходите ви в BannersBroker.

Вече читателят трябва да започне да се чуди защо още стои и не е започнал да инвестира, като даже му е даден и отговорът - липсва му въображение, т.е. мисли доста ограничено.

Искам да споделя няколко други важни неща.По-нагоре четох за думички ,който се употребяват неправилно и изобщо не са в контекста. "Пирамида" - какво е пирамидална компания? Пирамидална компания всъщност е всяка производствена компания ,която не предлага директни продажби! В смисъл: "Гошо" е производител на яйца,но той няма време ,възможност,ресурси и условия да приема и изпълнява директни продажби.Следователно "Гошо" предлага стоката си на голям прекупвач наречен "Бойко".Той от своя страна разпространява яйцата в различните градове на по-малки прекупвачи "Маргините".Те от своя страна имат складове ,от който магазина на "Дянков" закупува и продава в квартала яйцата на "Гошо" и ако тези яйца стартират с начална цена 15 стотинки от фермата те достигат до вас на цена 45 стотинка заради комисионните ,който надвземат "Бойко" ,"Маргините" и "Дянков" и след като пластинките в главите ви започнат да цъкат ще разберете ,че всички вие сте въвлечени в огромни пирамидални компании.  

Това се нарича "леко отклонение" - целта е читателят малко да си почине, за да е готов да възприеме крайния извод, към който ще бъде насочен, но преди това се допълва картинката с едно доста интересно предефиниране на "пирамида", защото все пак това е важен елемент от стратегията.

И тук е подходящото време да споделя ,че BannersBroker не изисква от вас да намирате нови членове :)  Можете да развивате вашия бизнес без да правите каквито и да е препоръки.Препоръките и евентуалните последователи ви носят само бонуси към вече представената ви система в интернет пространството.Направете свое собствено проучване.Бъдете скиптични ,но ако скиптицизма ви бъде упроверган моля върнете се тук и споделете какво мислите. А това е финалният извод, който и целта на цялото това писане.

Всъщност, истината е, че това презентиране е един изпипан реторичен похват - дават се аргументите така, че читателят сам да се насочи към крайния извод. Проблемът е, че това е и класически похват за манипулация на читателя. Още по-голям проблем е, че авторът на текста очевидно е доста добър в манипулаторската дейност, след като е написал текст по каноничните правила на манипулирането!

Анализа е наистина добър, браво! Да имам опит в презентациите и все още продължавам да изучавам методи и похвати свързани с маркетинг и продажби ,но хората участници и действията в историята ми са истински. Темата за насочения избор е много деликатна и дълга.Проблема на насочения избор(манипулирането) ,е че в повечето случай се използва ,за да бъдат генерирани някакви облаги за сметка на някой друг ,докато тук в случая аз не се опитвам да ви продам развалено кисело мляко ,а просто да ви накарам сами да отворите очите си.Системата е добра и в досегашния ми опит не съм изкарвал повече пари от ,която и да е друга интернет компания. Не помня дали съм писал преди ,но каквото и където и да сте чели аз винаги съветвам хората сами да направят свое проучване за дадената програма.Аз вярвам в това ,което правя и говоря,но знам ,че всичко зависи само от вас самите.Имайте в предвид ,че за да правиш бизнес в днешно време се изисква от вас да знаете повече от другите и нещо без ,което никой бизнес не може са пари "Пари се правят с пари". Аз заявявам ,че с Banners Broker наистина се изкарват пари ,а от вас остава сами да проверите и да решите какво да правите. Весели празници! :) 

Проблема на насочения избор(манипулирането) ,е че в повечето случай се използва ,за да бъдат генерирани някакви облаги за сметка на някой друг ,докато тук в случая аз не се опитвам да ви продам развалено кисело мляко ,а просто да ви накарам сами да отворите очите си.

Проблемът е, че има хора, които си отварят очите, след като са изяли доста развалено кисело мляко.

Дано в този случай си отварят очите, преди да са си похапнали от разваленото кисело мляко.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Проблемът е, че има хора, които си отварят очите, след като са изяли доста развалено кисело мляко.

Дано в този случай си отварят очите, преди да са си похапнали от разваленото кисело мляко.

Виждам думи ,но не и аргументи. Съветвам те преди да критикуваш каквото или който и да е да напишеш домашното си и да изложиш своите ясни доводи и аргументи. Често проверявам в Google и досега не съм срещнал наистина аргументирана критика относно Banners Broker.Срещал съм критики базирани на странни теории ,който не казвам ,че са невъзможни ,но нито една от тях не е факт до момента.Факт е ,че  Banners Broker е направил 16 човека милионери.Хора като теб и мен.Аз не съм милионер и даже не си мечтая да бъда ,но това което показват някой от банковите ми сметки би могло да убеди даже и теб. Това е последния ми пост.Не смятам да водя интернет битка за това дали Banners Broker си заслужава доверието или не.  :wink12:  Успех

Виждам думи ,но не и аргументи. Съветвам те преди да критикуваш каквото или който и да е да напишеш домашното си и да изложиш своите ясни доводи и аргументи. Често проверявам в Google и досега не съм срещнал наистина аргументирана критика относно Banners Broker.

По реакцията ще ги познаете!  :whist:

• Автор
По реакцията ще ги познаете!  :whist:

Какъв е проблема, не мога да разбера.

Преди да критикувате едно действие, нека за това научете по-вече а не да се хвърляте афтоматично с отрицателно мнение.

Вашето мнение, да знаете изобщо не е от значение.

Само разваляте настроението на всеки един.

Забелязах в този форум, че хората които носят ранк, като модератор, по-вечето са наивни и противни, защо?

Вашата работа, при такиви случаи да проверите това действие, и като се убедите на 100% след това да направите, каквото трябва.

Като вас, също много пъти съм чувал за тези пирамиди, а да не си мислите че до сега съм вкарвал пари на всеки един сайт, с  реклами и т.н.

Докато вкарвам пари в BannersBroker, ми отне близо около 2 месеца.

Защо?

Защото съм потърсил доста информация за това, дали има отрицателни коментари някъде, дали има измама.

Аз се убедих 100% за близо 2 месеца, след което съм сложил само 100$.

Но като пробвах да изтегля пари след 1.5 месеца, и като видях че пращат дадената сума, съм сложил още 250$ и си увеличих приходите.

Така че, моля ви да не критикувате неща, които си нямате представа (РЕАЛНА). Защото да ви кажа искренно с извинение, в момента в моите очи сте неграмотни.

Никой, никого не задължава за да вкарва парички на тази работа, просто ако не се интересувате, недейте да пишете в темата и такиви противни дискусии няма да има.

Благодаря за разбирането.

Весели празници

Вие двамцата които си надскачате мненията един през друг или сте наивни и глупави, или пък мислите, че тук ще намерите наивници и глупаци... Добре че сте вие, да ни кажете как се правят пари от НИЩОТО... В случай, че вие двамцата, така странно събрали се тук сте наивниците, да ви кажа, няма такъв физичен или икономически закон, според който от НИЩО да правиш НЕЩО. В случая е пределно ясно от къде идват парите - от други БАЛЪЦИ, тоест, това е чиста проба пирамида.

• Автор

Днес забелязах че преди 2 дни ми изпратили втората ми заявка от 222.70   USD

ето ви и доказателството.

Публикувано изображение

естествено веднага съм го превел на кредитната ми карта (в банковата ми сметка)

и сега ми остава  да изчакам 5 работни дни, за да се преведе от СТП към банковата ми сметка.

BannersBroker наистина е ужасна система

Вие двамцата които си надскачате мненията един през друг или сте наивни и глупави, или пък мислите, че тук ще намерите наивници и глупаци... Добре че сте вие, да ни кажете как се правят пари от НИЩОТО... В случай, че вие двамцата, така странно събрали се тук сте наивниците, да ви кажа, няма такъв физичен или икономически закон, според който от НИЩО да правиш НЕЩО. В случая е пределно ясно от къде идват парите - от други БАЛЪЦИ, тоест, това е чиста проба пирамида.

балъците неспечелят, значи аз съм балък и затова спечелям така ли :)

божее господи, камъни ще падат от небето в българия :D

Днес забелязах че преди 2 дни ми изпратили втората ми заявка от 222.70   USD

ето ви и доказателството.

Публикувано изображение

С доказателства на картинки за всеки може да излезе, че е спечелил пари! :whist:

• Автор
С доказателства на картинки за всеки може да излезе, че е спечелил пари! :whist:

ами, трябва да мина 1500 км да дойда у вас, и да ви покажа как го тегля от банкомат ли ? Неразбирам защо сте наивни, противни. За къкво изобщо ползвате гугъл? Гледате ли новините ? Чуждите?  

Или момент, нека да ми кажете една програма, с чиято да направя един видеоклип на екрана, и така степен по степен ще го видите :)

Редактирано от Gyuner Hayridin (преглед на промените)

ами, трябва да мина 1500 км да дойда у вас, и да ви покажа как го тегля от банкомат ли ?

Неразбирам защо сте наивни, противни.

За къкво изобщо ползвате гугъл?

Гледате ли новините ? Чуждите?

Или момент, нека да ми кажете една програма, с чиято да направя един видеоклип на екрана, и така степен по степен ще го видите :)

Я скивай сега форумният дявол колко кинти има! :P

Публикувано изображение

Добре бе приятел,защо го лансираш този "печеливш бизнес"?Тук явно никой няма да клъвне.Седи си мирен прави си парите и не ангажирай аудиторията със неща,които явно не я вълнуват!

ПС: А и обиждаш,което не говори добре за тебе.

Редактирано от NLSoldier (преглед на промените)

И да е спечелил, схемата е една и съща - плащат ти за всеки доведен балък. Колкото повече шаранчета закачиш на въдичката, толкова повече процент ще получиш от техните парички. Те ако хванат някой, получаваш процент нагоре по пирамидката. В подобни схеми е добре да си от първите в пирамидата, защото колкото си по-надолу, толкова повече се увеличава риска да останеш с пръст в ... уста. Затова и тези измислени младежи пускат тези теми по форумите, барем убедят някой. Не ги е грижа дали ТИ ще изкараш пари от пирамидата, важното е да минат през тяхното акаунтче и ще спечели нещо, много ясно. Ако намеря и на мен кой да ми дава пари, и аз ще раздавам от чуждите пари на балъците да докарват още балъци. Лошото на подобни схеми е, че идва един момент, в схемата няма как да се захрани. Въпросния Gyuner Hayridin с измислените фирми в подписа, се опитва да се прави на тарикат, ама за мен, тази тема във форума е голям смях, нямам нищо против да я чета.

• Автор
Я скивай сега форумният дявол колко кинти има! :P

Публикувано изображение

хахаха, кефиш ме :)

И да е спечелил, схемата е една и съща - плащат ти за всеки доведен балък. Колкото повече шаранчета закачиш на въдичката, толкова повече процент ще получиш от техните парички. Те ако хванат някой, получаваш процент нагоре по пирамидката. В подобни схеми е добре да си от първите в пирамидата, защото колкото си по-надолу, толкова повече се увеличава риска да останеш с пръст в ... уста. Затова и тези измислени младежи пускат тези теми по форумите, барем убедят някой. Не ги е грижа дали ТИ ще изкараш пари от пирамидата, важното е да минат през тяхното акаунтче и ще спечели нещо, много ясно. Ако намеря и на мен кой да ми дава пари, и аз ще раздавам от чуждите пари на балъците да докарват още балъци. Лошото на подобни схеми е, че идва един момент, в схемата няма как да се захрани. Въпросния Gyuner Hayridin с измислените фирми в подписа, се опитва да се прави на тарикат, ама за мен, тази тема във форума е голям смях, нямам нищо против да я чета.

пирамиди ? :)

това е безреферална система

т.с. се регистрираш свободно.

кое не му разбираш ?

измислени фирми ?

я да ти дам един хостинг ако желаеш, да видиш дали е измислен или не. Какво ще кажеш?

или не, посети сайта, избери хостинг план, регни се, и ми пиши на този имейл

Редактирано от Gyuner Hayridin (преглед на промените)

Забавна тема. Gyuner Hayridin благодаря за съвета, но аз искам да си остана беден цял живот.

• Автор
Добре бе приятел,защо го лансираш този "печеливш бизнес"?Тук явно никой няма да клъвне.Седи си мирен прави си парите и не ангажирай аудиторията със неща,които явно не я вълнуват!

ПС: А и обиждаш,което не говори добре за тебе.

ако зебалязвате, аз бях обиждан и въпреки че съм докладвал никой не съдейства. Хората това вълнвуа, само че доста хора си мислят за тези пирамиди дето незнам къкво са, и правят отрицателни коментари. А и тука е раздел за такава дейност, затова съм публикувал.

... измислени фирми ? я да ти дам един хостинг ако желаеш, да видиш дали е измислен или не. Какво ще кажеш?

Ха-ха-ха... А, не, мерси...

Безреферална, реферална... Няма никакво значение и няма да правя проучване. Забавлявам се да пиша в тази тема, ама няма да се натоварвам и да си губя от времето да проучвам кое и как... Както и Николай каза, много благодаря за ценните съвети как да забогатеем, ама няма да знам какво да ги правя толкова пари, тъй че не, мерси :clown:

• Автор
Забавна тема. Gyuner Hayridin благодаря за съвета, но аз искам да си остана беден цял живот.

ако необръщате внимание на тази забавна тема, вашето желание със 1 милион процента ще се сбъдне :)

Убий простака, с мълчание.

Тук оставам със впечатление,че всеки който не е на вашето мнение,че може да спечели пари от въпросния сайт е "ПРОСТАК".Това ли да разбирам от коментара ти?Разбери,че колкото повече настояваш хората да пробват,толкова по-съмнителен ми ставаш,хората във България са доста подозрителни към такива оферти.Повече няма да СПАМЯ .........И все пак УСПЕХ със начинанието.

• Автор
Тук оставам със впечатление,че всеки който не е на вашето мнение,че може да спечели пари от въпросния сайт е "ПРОСТАК".Това ли да разбирам от коментара ти?Разбери,че колкото повече настояваш хората да пробват,толкова по-съмнителен ми ставаш,хората във България са доста подозрителни към такива оферти.Повече няма да СПАМЯ .........И все пак УСПЕХ със начинанието.

здр-те

не, това се отнася за един човек,. който се досаждаше в темата, но май му изтриха коментарите или нещо подобно.

Аз много добре знам състоянието на българите в днешно време, понеже съм български гражданин, немога да измамя хората дето сме от една и съща държава. Ценя отговорите на всеки един в темата, само че някои прекаляват, и причиняват да се ядосвам нищо по-вече. Така че, този коментар беше на определен човек доколкото помня.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.