Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

6 месеца безплатен абонамент за антивирусен софтуер

Featured Replies

6 месеца безплатен абонамент за антивирусен софтуер чрез Facebook

Публикувано изображение

http://news.laptop.bg/novini/6-mesetsa-bezplaten-abonament-za-antivirusen-softuer-chrez-facebook/

• 3 седмици по-късно...

6 месеца безплатен абонамент за антивирусен софтуер чрез Facebook

Публикувано изображение

http://news.laptop.bg/novini/6-mesetsa-bezplaten-abonament-za-antivirusen-softuer-chrez-facebook/

6 месеца , доста примамливо,

иначе пюр 2 като версия отговаря на КИС 2012 или КИС 2013?

6 месеца , доста примамливо,

иначе пюр 2 като версия отговаря на КИС 2012 или КИС 2013?

На базата на 2012 http://support.kaspe...ecourse/compare

Новото Пюре е на базата на 2013

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

а след активацията може ли да се ъпдейтне до Новото Пюре на базата на КИС 2013

1.PURE 3 в момента е в стадий на БЕТА тестване.

2.Ъпгрейд при продукти на Касперски пък и за всички други е непрепоръчителен. Най добре на чисто да се инсталира.

3.Лицензите за Kaspersky PURE 2 ще са валидни за третата версия.

4.За даденият пробен 180 дневен лиценз нямам представа дали е обвързан с някакъв срок на активиране.

.За даденият пробен 180 дневен лиценз нямам представа дали е обвързан с някакъв срок на активиране.

По спомен :срока за активиране е месец от датата на получаване!

http://www.kaldata.com/forums/topic/201347-kaspersky-pure-20-total-security-free-six-months/#entry2362937

Редактирано от simens123 (преглед на промените)

По спомен :срока за активиране е месец от датата на получаване!

http://www.kaldata.c...s/#entry2362937

Не се знае. Не видях някъде да е отбелязано в промото пък и от Касперски Лаб като нищо могат да променят условията.

Ще пробвам след месец примерно,като свърши бета тестването на пюрето. Прикачен е в личният кабинет и не пише да има срок.

Преди няколко години - при псевдопромо на Касперски изпаднах в ситуация да реагирам спрямо вътрешни атаки от файлчета на програмчето им. Не съм начинаещ потребител и подобни неща не ме изненадват. Михнев напоследък не се включва - а той би могъл да сподели и своя гледна точка за събеседваното тогава. Оттогава за мен програмите на Касперски са с повече от червен картон и изобщо не ме интересуват. Извинявам се единствено на Nikssi, защото погрешно се е вманиачил единствено в същите... В смисъл - може и други да си хареса.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Преди няколко години - при псевдопромо на Касперски изпаднах в ситуация да реагирам спрямо вътрешни атаки от файлчета на програмчето им. Не съм начинаещ потребител и подобни неща не ме изненадват. Михнев напоследък не се включва - а той би могъл да сподели и своя гледна точка за събеседваното тогава. Оттогава за мен програмите на Касперски са с повече от червен картон и изобщо не ме интересуват. Извинявам се единствено на Nikssi, защото погрешно се е вманиачил единствено в същите... В смисъл - може и други да си хареса.

:D:no-no:

Нема спиране ей. Край нямат измислиците! Каква псевдо промоция? Какви атаки бре човек? Лиценза си е лиценз,а това че си докопал някой из интернет пространството и си се набухал в л@йн@т@ си е твой проблем и не говори добре за тебе. Тия измислици не на мене.

Изобщо не се сърдя и какво ми се извиняваш все едно съм ти някакъв. Карай през просото екшън да има. ;)

Не се знае. Не видях някъде да е отбелязано в промото пък и от Касперски Лаб като нищо могат да променят условията.

Ще пробвам след месец примерно,като свърши бета тестването на пюрето. Прикачен е в личният кабинет и не пише да има срок.

Не е нужно някъде да е отбелязано. Най-сигурно е да се провери в самия ключ. В него пише Expiry Date т.е. дата на изтичане. От тук само трябва да се изчисли 183 дни назад и ще се получи крайният срок за активиране. След този срок дните ще са оставащите до датата на изтичане.

Не е нужно някъде да е отбелязано. Най-сигурно е да се провери в самия ключ. В него пише Expiry Date т.е. дата на изтичане. От тук само трябва да се изчисли 183 дни назад и ще се получи крайният срок за активиране. След този срок дните ще са оставащите до датата на изтичане.

Ти говориш за вече сваленият ключ. Свален ключът вече почва да тече. Промо кодовете имат също различен срок за активация. Сега с Кис ползвам един годишен от промото за 2009 но му е добавена подръжката на версия 2013 ;)

Ти говориш за вече сваленият ключ. Свален ключът вече почва да тече. Промо кодовете имат също различен срок за активация. Сега с Кис ползвам един годишен от промото за 2009 но му е добавена подръжката на версия 2013 ;)

Какво значи почва да тече?

Публикувано изображение

Какво значи почва да тече?

Ключовете от списания са с по-дълъг срок :)

Время покажет, но скорее всего, что эти коды долгоиграющие т.е. нет срока для них.

Въпросната тук полемика съществува и другаде. 50-50 са мненията.

Моето също е,че кодът най-вероятно не е обвързан със срок или най-малкото срока е дълъг . Времето ще покаже.

... Времето ще покаже.

При мен показва това:

Публикувано изображение

При мен показва това:

Защото въведоха ограничение по регион.

This Kaspersky offer is only available in the US, Canada, UK, Ireland, Australia, and New Zealand.

Ключа се сваля през прокси, някъде бях дал видео как става.

Ключа се сваля през прокси,малко сложничко са го направили но някъде бях дал видео как става.

Не се занимавай, ще турим нещо фрии :)

Не се занимавай, ще турим нещо фрии :)

Не се занимавам. Като ми трябва просто го правя :D

LicenceNumber: -------------------. KeyNumber:..................E8. FaceBook Trial

Бързам аз побързайте и вие Kaspersky Internet Security 2013 - 6 Месеца Безплатно!!!

Промо код: D55H6-BSG42

Страница на акцията : http://promo.kaspersky.com/survey

Никси ти си мой човек давай :clown:

Редактирано от BackTrack5R3 (преглед на промените)

Публикувано изображение

2 взех :)

Прокси ли иска?

Аз взех без прокси.

На коя държава ? Пробвах няколко на UK... ама греда. Викам ще зарадвам... две, три другарчета ама на ;)

Редактирано от hUstle - TimeOut (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.