Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп за 600-700лв.

Featured Replies

Така колеги реших да помогна на приятел в нужда, но все пак да се допитам и до Вас. Бая сте по - навътре в нещата от мен ;).

Лапчето ще се използва за: интернет, музика, филми, видеоразговори, офис приложения, бизнес софтуер, Abode серията от продукти, Photoshop, игрити които ще се играят ще са базови и нямат кой знае какви изисквания. Екранът да е между 15-17", да има двд записвачка, батерията да държи колкото се може повече, да има cardreader (по възможност разбира се не е проблем да се закупи такъв допълнително все пак си говорим за около 10 лева...), ще му инсталира ОС уин 7, има и изискване да може да се върже с тв-то (като за изхода мога да гадая, че трябва да е HDMI :(). Бюджета е 600-700 лева.

Аз за сега съм видял тези:

Acer Aspire E1-531

Fujitsu Lifebook A531

Toshiba Satellite C855-1CT

Acer E1-531

Asus K53U

Ако има някоя оферта от ТехноХХХ също не бих отказал да предложите. Така като погледнете кажете какъв е най - добрият избор за посоченият бюджет, който е малък знам ;)

Благодаря Ви предварително.

Ако си точно до бюджета значи последния модел е за теб. Ще работи добре за изискванията, които искаш. За останалите пари до 700 лева ще трябва да си вземеш и външен охладител. Ще трябва и да си намерите човек да инсталира Windows тъй като моделите са с FreeDos.

• Автор

Ако си точно до бюджета значи последния модел е за теб. Ще работи добре за изискванията, които искаш. За останалите пари до 700 лева ще трябва да си вземеш и външен охладител. Ще трябва и да си намерите човек да инсталира Windows тъй като моделите са с FreeDos.

За инсталацията съм на ясно, че ще трябва да е допълнително. Просто съм написал на каква ОС ще се работи за ориентир, не че имам изискване да има тази ОС при закупуването, защото тя вдига цената с 200 лева.

Както е казал колегата може да имаш проблеми с Photoshop, но пак зависи какво ще правиш с негова помощ. Какъвто и модел да избереш виж много добре както покрива гаранцията и къде се намира сервиза.

1 флашка четворка(не тухла четворка :P )ти трябва само и елементарни познания по английски за да си направиш сам уин-а.Ако имаш въпроси кое-как-защо на ЛС.

• Автор

Мен последният ми се вижда най - лош избор вие него ми препоръчахте :(

http://sky.bg/Details.aspx?ID=20940 - ASUS X54HR-SX297D - малко над бюджета , но пък е много по-добър от зададените от теб предложения

http://www.technomarket.bg/products/09117746/asus-x54c-sx036d - ASUS X54C-SX036D

http://www.technopolis.bg/b2c/details/512643/P11010101/Laptop-SAMSUNG-NP300E5X-A01BG - SAMSUNG NP300E5X

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.