Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Philips SPA5300 2.1 система

Featured Replies

Моля за малко помощ тарса савет от някои който разбира купих си тонколони Philips SPA5300 2.1искам да разбера дали не сам си дал парите на вятъра ето малко информация за тонколоните: мощност 100W изходна мощност(рмс) 2х10+30 W високоговорители честотен диапазон 180-20 000Hz подобрение за високоговорители магнитно екраниран LSB имам и 1 проблем кагато усиля баса на макс и звука на 70% издава вибрации от буфера това нормално ли при увеличаване на баса и звука ?

Редактирано от bassTest (преглед на промените)

имам и 1 проблем кагато усиля баса на макс и звука на 70% издава вибрации от буфера това нормално ли при увеличаване на баса и звука ?

Нормално е когато баса е на „макс„ да изкривява при по голямо усилване,така е почти при всички уредби.То хем дразни,хем по бързо ще изгори...А нали си имаш тонколонки вече,значи нищо не е хвърлено на вятъра!...зависи колко си дал!

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Моля за малко помощ тарса савет от някои който разбира купих си тонколони Philips SPA5300 2.1искам да разбера дали не сам си дал парите на вятъра ето малко информация за тонколоните:

мощност 100W

изходна мощност(рмс) 2х10+30 W

високоговорители честотен диапазон 180-20 000Hz

подобрение за високоговорители магнитно екраниран LSB

имам и 1 проблем кагато усиля баса на макс и звука на 70% издава вибрации от буфера това нормално ли при увеличаване на баса и звука ?

Виж какво са написали "Мултирама" за модела;

""Hi-fi звук

Когато желаете драматично усещане за звук от мултимедийните си устройства, свържете

тонколоните SPA5300. Нагласете нивото на динамичното усилване на басите и се насладете на

100 W музикална мощност с превъзходна чистота от най-ниските до най-високите тонове."

Колонките са елементарни и съббуфера не търпи голяма мощност върху себе си. Отделно, не се знае колко здраво е закрепен в "наилоновата" кутия. Ако е възможно, отвори кутията и постави малко вата и огледай говорителя как е закрепен. А това че на половината на потенциометъра за усилване ще кривят яко, то спор няма. Колонките са за контрол, а не както твърдят "юнаците от "Мултирама" - HI-HI звук! Не можеш да искаш от тях повече. Погледни и съббуферчето - то няма обем за да свири бе моето момче! Ако закачиш говорителя на една дъска с 10 см дупка, ще свири по добре. Не вярваш ли? Опитай и ще се увериш.

Колегата LZ4JW направо разби мечтите на детето...а мен ми беше съвестно да напиша истината!

Колегата LZ4JW направо разби мечтите на детето...а мен ми беше съвестно да напиша истината!

Как да не му напишеш истината, като в тези мулти и техно работят само неграмотни хора.Кой беше този, който е написал това несериозно изказване в страницата на споменатата фирма? Затова и колегата се е подвел и си е купил тази малка системка. Ако беше попитал, сега щеше да си има 100 лева в джобчето.

А това, че модераторът е преместил темата напълно го одобрявам.Не е желателно и според мен, някой постнал за нещо сериозно и след някое време да се накачат още двама трима с техните въпроси. Щях да го моля, но вече го е направил. Благодаря!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Как да не му напишеш истината, като в тези мулти и техно работят само неграмотни хора.Кой беше този, който е написал това несериозно изказване в страницата на споменатата фирма? Затова и колегата се е подвел и си е купил тази малка системка. Ако беше попитал, сега щеше да си има 100 лева в джобчето.

А това, че модераторът е преместил темата напълно го одобрявам.Не е желателно и според мен, някой постнал за нещо сериозно и след някое време да се накачат още двама трима с техните въпроси. Щях да го моля, но вече го е направил. Благодаря!

Така става като нищо не разбирам.......другия пат ще се допитвам до някои които рабират от тези неща нищо ще си сабера някои лев ще си купя нещо по добро пари се изкарват

Нормално е когато баса е на „макс„ да изкривява при по голямо усилване,така е почти при всички уредби.То хем дразни,хем по бързо ще изгори...А нали си имаш тонколонки вече,значи нищо не е хвърлено на вятъра!...зависи колко си дал!

Всъщност сам дал много по малко от тази цена написана в сайта им .

Така става като нищо не разбирам.......другия пат ще се допитвам до някои които рабират от тези неща нищо ще си сабера някои лев ще си купя нещо по добро пари се изкарват

Всъщност сам дал много по малко от тази цена написана в сайта им .

Следващият път ще помагаме и ще се справите със поставената от вас задача. Не се и съмнявайте, щом имате желание!
  • Автор

Следващият път ще помагаме и ще се справите със поставената от вас задача. Не се и съмнявайте, щом имате желание!

Мерси много за отделеното внимание.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.