Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със амортисьори на перална

Featured Replies

От известно време имам проблем с амортисьорите на пелалня Whirlpool AWT-2040 Преди време смених старите и сложих нови - новите обаче не проработиха много нормално още в началото, а бяха по поръчка, по - скъпички и уж за модела. Смених ги отново но и така наречените нови също се оказаха боклук. Сътворих някакво странно съчетание между оригиналните и новите, което зо сега работи учудващо добре. Въпроса е могат ли да се рециклират / поправят тези чудесии, за да си възтановя оригиналните, защото работеха най добре. Устройството им е елментарно. Не зная само кичето трябва ли да е сухо или да има някаква смазка по него. И изобщо нещо не мога да им схвана принципа на работа. Та нали са две тръби натикани една в друга, въздушните отвори са толкова широки, че не ми се вярва да се получаво някакво пневматично налягане. Остана само съпротивлението на кичетата или нещо бъркам? Ако някой е купувал доказано качествени такива, моля да сподели от къде. Има ли такива маслени?

Това не е киче, а пореста гума намазана с силиконова грес. Обикновено турски ментаци, колкото за демонстрация. След време работа в киреча.

Аз имам турска перална Beko и се оказа такъв ментак. След три години пране започна при центрофугиране да мята кючеци из стаята. Дойде денят Х на разлата и се оказа, че амортисьорите са пластмасови по описан горе начин.

Това е. Хубаво евтино няма. Затова си купих тази перална, която е по-тиха от нинджа. Турската чакам едни суданци да дойдат да я извозят, че нямам кръст да мъкна опакован турски бетон в ламарина до контейнера.

Публикувано изображение

• Автор

м-даааа!?!?! Искренно ти желая да използваш безавариино покупката си защото най малкото никак не е евтина. Лично аз никак не съм доволен принципно от марката. До сега съм сменил нагревател, помпа, 2 пъти амортисьори и като капак на всичко от известно време не ще да измива праха от раклата за прах. Машината не е на кой знае колко години. Брат ми си купи "Зануси" - може би от последните истински маркови и я ползва почти 15 години. - вярвай ми работи като току що купена.

Ако те устройват амортисьори от Зануси , мога да ти пратя. Моята не можа да изкара и гаранционния срок и барабана падна в кожуха , който също бил менте и се пръсна като тиква. Затова сега предлагам , чаркуляци от нея и си купих уърпул.

• Автор

@ ever20102 Благодаря ти за предложението, но тези от "Зануси" не стават поради някои технически особенности. До колкото съм запознат единствено съвместими са само тези от "Филипс" Първата смяна дори беше такава с подходящи и за "Филипс", но се оказаха боклук. Всички знаем, че марките вече не са това което бяха!?!

Нормално е ,все пак Whirlpool е "Филипс",но за съжаление всичко на нашия пазар е направено въможно най-евтино.Има огромна разлика с това за западна европа.Имах удоволствието да се сблъскам с това.Един и същ модел,но едната за Германия,а другата за нашия пазар,нашата беше с най-калпавото изпълнение,но цената не беше такава.

Да така е ! Всичко това се дължи на слабата ни покупателна способност. За това е по-добре/ според мен/ да се купуват неща макър и втора употреба внасяни от Германия , Австрия , Швейцария и тн. За тамошния пазар влаганите материали са значително по-добро качество.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.