Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

геймърска конфигурация

Featured Replies

защо колоните? имам усилвател с 2 колони ако има някакво значение

Защото има дънни платки с три аудио извода и такива с шест.
  • Автор

разбрах за колоните, аз си цъкам на стерео така че и 2 аудио извода ми стигат последно обновена - http://nikem-bg.net/cart/46122p1r43662p1r1002735p1r1010p1r45139p1r44434p1r46847p1r46996p1rf.html - оставих си дъното с z77 чипсет-навсякъде пише че е по-добро, сложил съм HD7950 защото е малко по-евтина от GTX 660 Ti а в сайт за сравнение се държат по един и същи начин - http://www.anandtech.com/bench/Product/550?vs=647 - сложих ево легера памет че другите можело да са високи и да пречат на охладителя на процесора, така че пак хвърлете едно око и казвайте всичко наред ли е или ще сменяме още нещо? оставих 620в захранване вместо 520в - разликата е 10 лв така че нека да има малко резерв, драснете сега пак какво мислите, бл. предварително

разбрах за колоните, аз си цъкам на стерео така че и 2 аудио извода ми стигат

последно обновена - http://nikem-bg.net/...6996p1rf.html�� - оставих си дъното с z77 чипсет-навсякъде пише че е по-добро, сложил съм HD7950 защото е малко по-евтина от GTX 660 Ti а в сайт за сравнение се държат по един и същи начин - http://www.anandtech...ct/550?vs=647�� - сложих ево легера памет че другите можело да са високи и да пречат на охладителя на процесора, така че пак хвърлете едно око и казвайте всичко наред ли е или ще сменяме още нещо? оставих 620в захранване вместо 520в - разликата е 10 лв така че нека да има малко резерв, драснете сега пак какво мислите, бл. предварително

Сега си хвръкнал на 1642лв ... кажи краен бюджет и ще ти се даде възможно най-оптимален вариант. Така и до утре да увеличаваме бюджета няма да стигнем до никъде.

Редактирано от Company Of Heroes (преглед на промените)

• Автор

бюджетът беше 1000лв с опция за дигане до 1200лв, но се оказа че на всеки компонент като сложа 50лв повече и конфигурацията е по-добра в пъти така че ще прежаля 1500-1600лв, нямам нужда от 2 видеокарти,бл. Питам за мнения защото всеки помага с нещо, един ми каже че захранването не е добро, друг че видеото не е добро и така, не мога да дигам повече лимита, ако може нещо да се свали добре, но нагоре няма възможност

Още един не лош вариант.

GB B75M-D3H - 1 бр. - 119.66 лв.

I5-3470 /3.2G/6MB/BOX/LGA1155 - 1 бр. - 350.30 лв.

CORSAIR 1x4GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.5V - 1 бр. - 36.54 лв.

1TB SEAGATE SATA 6G/7200/64M - 1 бр. - 131.80 лв.

PALIT GTX670 JETSTREAM 2GB D5 - 1 бр. - 749.14 лв.

Thermaltake Commander MS-I Snow USB3.0 VN40006W2N - 1 бр. - 98.00 лв.

PSU SEASONIC SS-620GB BRONZE - 1 бр. - 131.80 лв.

Обща стойност - 1 617.23 лв. с ДДС

• Автор
http://nikem-bg.net/cart/46122p1r45989p1r1009p1r1002735p1r46724p1r44434p1r1010p1rf.html окончателния вариант, стана малко по-скъп но си заслужава някой ден чакане, след седмица поръчвам и сглобявам :) бл. на всички за помоща

Редактирано от Илиян11 (преглед на промените)

Супер е, само че тaя Корсар е ненужно да я вземаш. За 70лв. може да се спреш спокойно на 2X4G DDR3 1600 GEIL EVO LEGGERA. Просто за тая система няма никаква полза от памет на 1.35V.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.