Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Що бе, аз от M700 съм с отлични впечатления. Много стабилно с никакви проблеми, а и във всички ревюта го хвалят като страхотно захранване.

Мда. М700 е по-добре в това отношение, макар че и там има леки забележки- цък. Просто е по-скъпичко захранване и е нормално да има високи очаквания към него.

Но иначе захранванията до 600W се представят много добре в тестовете.

Ето ревю на М500, както и ревюта на М600 - ревю 1, ревю 2. И за двете захранвания има много добри отзиви.

Мисля, че темата не е Seasonic или Cooler Master, а Ivy Bridge или Haswell. Много се отклонихме.

Никой не е казал че захранването е боклук а просто че му е минало времето.Не знам какви проблеми очакваш с 700W като въобще не можеш да го натовариш.

Щом е ATX V2.3, не можеш да кажеш, че му е минало времето. ;)

Мисля, че темата не е Seasonic или Cooler Master, а Ivy Bridge или Haswell. Много се отклонихме.

Ами от теб самия започна тази дискусия. А и тя си e важна, така че няма лошо в това, че вкарахме леко отклонение в темата. :)

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Щом е ATX V2.3, не можеш да кажеш, че му е минало времето. ;)

Ами от теб самия започна тази дискусия. А и тя си важна, така че няма лошо в това, че вкарахме леко отклонение в темата. :)

Аз казах самата истина. Нито съм излъгал, нито съм дал тема , по която да има нещо да се обсъжда .... Това, че някой си харесва CM повече от Seasonic мен лично не ме интересува : )

Колко хора сме с чифтета ако знаеш baicolio95 - аз,Наруто,Кирилов,Людмил.Ма нещо позачезнаха.И сме доволни.

Всъщност от три Чифтета като почнеш от едно 355W десет годишно сигурно дето още работи и стигнеш до едно ново само на няколко годинки GPS550W със все оригиналните кутии всичко работи. Но всичко е продадено и подарено на приятели и роднини и вече съм със Seasonic. И аз съм модерен вече. :P

Редактирано от naruto (преглед на промените)

...

Въпроса е че може да се вземе по-добро за подобни пари - http://www.seasonicu...12II-Bronze.htm Ако пък се държи на Enhance се взима обновения вариант - http://www.coolermas...ategory_id=3634

...

Значи.... казваш, че това от първия ти линк е по-добро от това във втория... ?

Сийсоник 620:

Публикувано изображение

СМ 620:

Публикувано изображение

24А+24А на 576W срещу стабилна една линия от 50А на 600W. Знаеш добре, че тези 2 линии не се сумират.

baikolio95 пак си пишеш каквото ти изнася на теб. Ето ти ги точните сухи данни на Silent Pro M 600W и M12II “Bronze” 620W.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Кажи ми сега къде точно видя 50A? Нали говорихме за пет годишното захранване което всички препоръчвали навремето обаче вече не било модерно?

Ами както виждаш наистина не е актуално. А новото е съвсем друга риба както съм казал та не знам защо ме цитираш и ми го показваш?

Между другото ако някой ден го заредят нашите любими търговци няма да се учудя ако го пуснат на цената на златната Г серия на Сеасоник...

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Реших да взема това ако имате забележки споделете.

I5-3570K /3.4G/6MB/BOX/LGA1155 - 1 бр. - 434.07 лв.

ASROCK Z77 PRO4-M /Z77/1155 - 1 бр. - 166.41 лв.

2X4G DDR3 1600 GEIL DRAGON - 1 бр. - 63.75 лв.

1TB WD Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX - 1 бр. - 135.21 лв.

PSU CM GX 650W APFC - 1 бр. - 151.44 лв.

Thermaltake V3 blacX edition VL800M1W2N - 1 бр. - 96.00 лв.

Обща стойност - 1 046.88 лв. с ДДС

Количка

Излишно мощно захранване и памет с CL11. Може спокойно да вземеш GX450 или SS-520GB, a ако мислиш да ползваш само вградената видеокарта SSR-360GP е предостатъчно.

2X4G DDR3 1866 GEIL EVO LEGGERA e по-добре, понеже хем е с ниски радиатори и няма да пречи, ако сложиш афтърмаркет охлаждане на процесора, хем имаш гарантирани 1866MHz, ако овърклокваш и паметта, ако не може спокойно да я пробваш на 1600 CL9 или CL8.

baikolio95 пак си пишеш каквото ти изнася на теб. Ето ти ги точните сухи данни на Silent Pro M 600W и M12II “Bronze” 620W.

Кажи ми сега къде точно видя 50A? Нали говорихме за пет годишното захранване което всички препоръчвали навремето обаче вече не било модерно?

Ами както виждаш наистина не е актуално. А новото е съвсем друга риба както съм казал та не знам защо ме цитираш и ми го показваш?

Между другото ако някой ден го заредят нашите любими търговци няма да се учудя ако го пуснат на цената на златната Г серия на Сеасоник...

Ами снимките са от твоя линк, където препоръчваш Enhanse. Снимката е от 620, за да е равностойно стравнението с 620 на Сийсоника. Като ще сравняваш със старото, то тогава трябва да е 700.

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.