Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Видео Карта HP pavilion G6

Featured Replies

Като съвет за подобни лаптопи /подобна беше ситуацията, когато имаше само драйвъри за виста, а хората искаха Хр/, инсталирате си AIDA и търсите драйвърите по хардуерния номер в Google. Почти винаги се попада на форуми с подобно търсене на драйвър и съответния се намира. Малко е досадно и трудоемко, но тъпънарите от Microsoft насила искат да си продадат боклука 8, въпреки че поддръжката на 7 би трябвало да е до 2020 г.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 56
  • Прегледи 9,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Драйверът който е на официалната страница не става за ATI Radeon HD 7670M.Инсталира се,но след рестарт дава грешка.Намерих друг 139 мб който ми препоръча Aida 64 и с него се оправи проблема при мен.

Но изглежда има значение и реда на инсталиране на драйверите затова ще ги събера в едно ехе и ще го кача целия пакет с драйвери за този модел до няколко дни.

http://file.bg/c204825SaMEk Свалете ги от този линк.Деинсталирайте драйвера за видеокартата ATI Radeon HD 7670M ако не работи този който сте инсталирали преди да стартирате ехето.

Configure Swichable Graphics ще ви се появи с десен бутон на мишката и от там може да си направите конфигурация кои ехета да ви стартират с външната видеокарта.Игри като Fifa 2013 и Pes стартират на максимални параметри.Успех.

Редактирано от djsesko (преглед на промените)

здравейте, и аз имам този проблем не мога да си намеря драйвърри за чипсета и видеото.. като също не мога да активирам радеона.... някой ще ми даде ми малко по подробна информаци какво да правя? Благодаря предварително.

здравейте, и аз имам този проблем не мога да си намеря драйвърри за чипсета и видеото.. като също не мога да активирам радеона.... някой ще ми даде ми малко по подробна информаци какво да правя? Благодаря предварително.

Давай модела да видим!

същия.. hp pavilion g6 -2220su

Написаното в темата не помага ли при вас?И за уиндоус 7 ли говорим?

да за win 7 64-bit.. не ми е яно много какво правят в горните постове...

инсталирам го, но в manager-ра продължава да ми стоят въпросителни... :(

http://alfa.kachi-sn...1356088357h.png по тия неща ли? Ако е по тях, ще съм благодарен, ако намериш нещо, че не знам какво да търся... :(

Да,ще трябва да дадеш скрийн на твойте проблемни или да пейстнеш номерата!

в посочения линк съм пейстнал проблемните... няма ли ги номерата?

Няма да подкараш тая външна видеокарта на Windosw 7.Какви ли не драйвери не съм и слагал не ще.Просто модела и серията на HP pavilion G6 е правена за Windows 8 и това е. http://file.bg/c204825SaMEk Тук са всички драйвери за Windows 8.Пробвай да го инсталираш на 7,ако не ти даде грешка до края на инсталирането мисля че повечето ти компоненти ще се разпознаят,за видеото не гарантирам понеже то е най проблемно.Решението е да инсталираш Windows 8 и горните посочени драйвери.Аз поне не намерих сносно работещ драйвер за 7 и колкото и скептично настроен да бях за 8 съм доволен.Единственото което ми липсва е старт менюто но и за него има решение.

за win 7 не може ли да се измисли нещо ? :(

Може и да се измисли но ще отнеме много време и камилата я камилара!Моят съвет е да си инсталираш 8ца ще и свикнеш бързо вместо да губиш време с търсене на драйвери!

как да активирам втората видео карта? тай като в момента през вградената работи?

как да активирам втората видео карта? тай като в момента през вградената работи?

Ще стане само ,ако преди това имаш инсталирано в системата Microsoft.NET.Framework .Това е безплатно приложение и се изтегля нормално.Без него забрави,да инсталираш коректно видео драйвъра!

Инсталирах Microsoft.NET.Framework ама пак нещо не ми се получавеакато инсталирам catalyst, дава ми че е инсталирано а никаде нищо не ми излиза като опция.

Здравейте, прочетох във форума, че имате проблеми със същият лаптоп, който имам и аз. Вече преминах през същите проблеми, след 1 месец разкарване наляво и надясно, установих че видеото работи само с WIN 8. Инсталирах windows 8, всичко тръгна както трябва, но се откри нов проблем с Wi-fi. Както при видео картата, сега и wi-fi адаптера не тръгва, на седмицата работеше но сега не иска. Всички драйвъри са от сайта свалени, но като натисна копчето за wireless-a(F12) се включва САМОЛЕТЕН РЕЖИМ, а не Wi-Fi. Знам, че темата е за видео карта, но реших че след като имате същите машини може да ми помогнете. Ако имате представа и сте минали през същия проблем ще бъда много благодарен защото вече ми писна 2 месеца да се разправям с тоя лаптоп :(

Редактирано от Petyr Dobrev (преглед на промените)

Ще потърсиш драйвъра,чрез идентификационния му номер и съответно вида на системата.От /диспечер на устройства/десен бутон,свойства/подробни данни/вместо,описание на устройството/маркираш,хардуерни идентификатори/там позволява с десен бутон,да го копираш и поставиш в търсачката на браузъра.Това е най-сигурния начин,за откриване на точния драйвър.

Драйвърите са свалени от сайта на HP, пробвал съм с хиляди различни но резултата е същият, вчера като ходих да го взема от майстора ми каза, че има още 6 лаптопа при него със същият проблем и че по никакъв начин няма да подкарам WI-Fi, и ми предпожи да си инсталирам едновременно и Windows 7, за да използвам Wi-fi.

Здравейте, прочетох във форума, че имате проблеми със същият лаптоп, който имам и аз. Вече преминах през същите проблеми, след 1 месец разкарване наляво и надясно, установих че видеото работи само с WIN 8. ...

Видеото работи и под 7,преди няколко дни правих една машинка.Въоръжаваш се с търпение и ги подкарваш на проба-грешка от тук: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/ProductList.jsp?lang=en&cc=us&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5296082

В краен случай, ако някой не помогне да отстраня проблема ще се връщам  пак на win7 и се започва пак наново с драйвърите за видеото този път.....

В краен случай, ако някой не помогне да отстраня проблема ще се връщам  пак на win7 и се започва пак наново с драйвърите за видеото този път.....

Качил съм целия пакет с работещи драйвери на линка -по назад.Повечето не са от сайта на производителя,понеже HP за пореден път си прави гавра с потребителите си. Инсталирани са на 3 лаптопа от същата серия и работят безотказно.Няма кой да ги светне тия в Технополис и техномаркет за да не залъгват с промоциите си клиенти които се доверяват на продавач консултантите,които хал-хабер си нямат от техника.И ако си дойдем на истината за марката HP не е производител на лаптопи.Тя дава поръчка за модел на други фирми и само си слага емблемата.Истинските производители са Aopen, Clevo, Compal, Mitac, NBM и много други които имат дъщерни фирми в Китай.Не казвам че сте се прекарали,защото като цена и екстри ви се струва изгодна сделка за всеки,но за да я подкарате пълноценно ще ви трябват здрави нерви.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.