Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърен техник

Featured Replies

Да споделя и аз нещо - завършил ТУ Пловдив, но специалност без насоченост към компютри, почва се с разглобяване и човъркане на собствения компютър, после на приятели и полека лека те научават. Трябва да си вярваш и да правиш нещата кадърно, всичко го има в интернет, само трябва да четеш. Без курсове.

• 1 година по-късно...

Да ти кажа честно,дори и да изкараш някакъв курс пак не ти дава гаранция да станеш надежден компютърен техник.

Това е моето мнение,тъй като съм компютърен техник и ти го казвам от личен опит.Трябва да гледаш видео уроци,а не да четеш книги.Практиката му е майката.Сещам се за себе си преди 10 години.Бях намерил няколко счупени компютъра до един казан.Взех си ги вкъщи и започнах да ги разглобявам и пак да ги сглобявам.Гледах доста видео уроци по компютър за начинаещи и  уроци по компютър за напреднали и накрая зех че ги поправих.Говорим за няколко месеца по-късно.Има един сайт в който можеш да научиш доста и да разбереш за какво става въпрос.Сайта се казва www.computer-tehnik.com ;)

Да ти кажа честно,дори и да изкараш някакъв курс пак не ти дава гаранция да станеш надежден компютърен техник.

Това е моето мнение,тъй като съм компютърен техник и ти го казвам от личен опит.Трябва да гледаш видео уроци,а не да четеш книги.Практиката му е майката.Сещам се за себе си преди 10 години.Бях намерил няколко счупени компютъра до един казан.Взех си ги вкъщи и започнах да ги разглобявам и пак да ги сглобявам.Гледах доста видео уроци по компютър за начинаещи и  уроци по компютър за напреднали и накрая зех че ги поправих.Говорим за няколко месеца по-късно.Има един сайт в който можеш да научиш доста и да разбереш за какво става въпрос.Сайта се казва www.computer-tehnik.com ;)

Поредната заблудена звезда която иска да изгрее.

Поредната заблудена звезда която иска да изгрее.

Да ти кажа, поредната "заблудена звезда" започнала от няколко счупени компютъра, стигна до сдобиване с диплома в Италия.Диплома в която случайно пише,че съм уеб дизайнер и компютърен техник след успешно преминаване на 4 изпита.За разлика от тебе аз искам да помогна на хората да научат основата в сферата на компютрите.Направил съм доста уроци и продължавам да правя без да имам някаква печалба.За разлика от теб и смешния ти сайт с гнусни реклами.Ти си индивид,който изразява непотребното си мнение и не си мърда пръста за да помогне на други,които искат да се научат.Поредната "заблудена звезда" е стигнала до 2000 евро на месец,работейки за себе си.Затова ако не можеш да помогнеш на някой ,поне задръж безполезното си мнение,надявай се на печалба от рекламките на Google.Вземи да сложиш някава полезна информация в сайта,а не да публикуваш врели не кипели.

Редактирано от compuuw4 (преглед на промените)

Да ти кажа, поредната "заблудена звезда" започнала от няколко счупени компютъра, стигна до сдобиване с диплома в Италия.Диплома в която случайно пише,че съм уеб дизайнер и компютърен техник след успешно преминаване на 4 изпита.За разлика от тебе аз искам да помогна на хората да научат основата в сферата на компютрите.Направил съм доста уроци и продължавам да правя без да имам някаква печалба.За разлика от теб и смешния ти сайт с гнусни реклами.Ти си индивид,който изразява непотребното си мнение и не си мърда пръста за да помогне на други,които искат да се научат.Поредната "заблудена звезда" е стигнала до 2000 евро на месец,работейки за себе си.Затова ако не можеш да помогнеш на някой ,поне задръж безполезното си мнение,надявай се на печалба от рекламките на Google.Вземи да сложиш някава полезна информация в сайта,а не да публикуваш врели не кипели.

Не се надявам на никаква печалба,понеже си го правя за хоби и удоволствие а не да печеля.И не съм тръгнал да го рекламирам или популяризирам.Аз пари имам колкото са ми необходими,повече не искам.Ценя всякаква критика и благодаря.

Приятна вечер.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.