Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Значи няма да има проблем защото пише че изисква 500 вата в официалния сайт а така конфигурацията колко вата харчи?

• Автор

Значи няма да има никакав проблем и с това захранване

Значи няма да има проблем защото пише че изисква 500 вата в официалния сайт а така конфигурацията колко вата харчи?

Това го пише, защото има захранвания от стария стандарт с по-слаби +12-волтови линии, както и захранвания с надписана мощност. CM GX 450W има 420W на линията +12V.

• Автор
SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 как да разбера колко вата харчи

SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 как да разбера колко вата харчи

Видеото харчи максимално 130-150 вата.

190W от контакта при 85% КПД на захранването са около 162W консумация на цялата система от захранването. Даже и 350W марково захранване с поне 25А на 12V линия е достатъчно за Ivy bridge без клок и HD7850 без овърклок.
  • 3 седмици по-късно...
  • Автор

Мерси за помощта на всички, конфигурацията е супер, но сега дойде ред и на видеокартата. Какво бихте ми препоръчали (да може захранването да издържи и процесора да не я спъва). Търся за тази конфигурация най-оптималният вариянт като бюджета е около 400лв. Конфигурацията е : http://nikem-bg.net/cart/46363p1r46641p1r46377p1r1002735p1r44260p1r1010p1rf.html

BB код:

PALIT GTX660 OC 2GB D5 - 1 бр. - 404.29 лв.

Обща стойност - 404.29 лв. с ДДС

GTX660 е малко по-бърза от HD7850.

• Автор

А да попитам има ли смисал да ги давам тея пари за това видео резолюцията на монитора е 1600x1200 кой е оптималния вариант за игри на високи настроики сега като видеокарта пак с останалите пари да си взема прилично аудио.А една 7770 ще ми варши ли работа за high настроики за сега?

Редактирано от Piksitrg (преглед на промените)

• Автор

Препорачайте ми точно кой модел да взема предвид захранжането на 7850 и gtc 660?

А да попитам има ли смисал да ги давам тея пари за това видео резолюцията на монитора е 1600x1200 кой е оптималния вариант за игри на високи настроики сега като видеокарта пак с останалите пари да си взема прилично аудио.А 

При мен 7850 държи средно 30 кадъра на Far Cry 3,1920x1080 и всичко останало на макс.За твоята резолюция не би трябвало да има проблем с 7850/660.

Но с двуядрения процесор, който са ти препоръчали не знам.При мен новите игри товарят и четирите ядра, но 3220 е двуядрен процесор с HT, a eфективното натоварване на тредовете при него не е постоянно. 

i3 e чудесен за игри и няма да спъва нито 7850, нито 660 

Ето едни тестове с GTX 680  - http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-i3-ivy-bridge_5.html#sect0 Дори и така мощна карта е спъната само в някои процесорозависими игри, но пак fps е напълно достатъчен за комфортна игра.

Добре я покажи I5 + GTX 680 2GB, Crysis 2, Ultra quality, 1920:1080, Edge AA, DX11, High Res Textures да видим каква е разликата с FPS-то 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.