Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Езици...!

Featured Replies

Не мога да разбера защо една програма при инсталация те пита с какъв език да бъде менюто на инсталацията и самата програма!?!?!?! И все пак инсталира куп НЕНУЖНИ пакети с 42050 езика?!?!? И та въпросът ми е как мога да премахна ненужните езици като например арабски, албански, китайски и всякакви други от програмата и компютъра и изобщо възможно ли е това?!?

По-неопитни потребители се оправят по-лесно с някои програми, когато тези програми са преведени на родния им език. Друг е въпросът, че всеки превод е различен... Коя програма те интересува конкретно? Едва ли има универсално правило, затова питам.

• Автор

Аз съм абсолютно на ясно защо дадена програма е преведена на 100 езика! Въпроса ми не е това. Много програми се инсталират с 20 езика без да има нужда от тях! Въпросът ми е съществува ли някаква програма или някакъв начин чрез който да премахна излишните езици от дадена програма (без значение коя)? Също така има програми които питат! Колко езика да бъдат инсталирани 5, 10 или само 1!?

Излишните езици рядко заемат повече от мегабайт, дори и ако се инсталират. Защо правиш такъв проблем от нещо толкова малко? Пък и толкова емоционално! Не, няма универсална програма, която да изтрива езиците.

Редактирано от maxim4o (преглед на промените)

• Автор

е чак пък толкова емоционално :no-no: Просто ме дразни това, че уж те пита с какъв език, пък добавя още 20!! Интересно дали може да се направи това премахване!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.