Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте,

Заделил съм около 1600 лева и имам нужда от помощ при избора на телевизора. Гледам много телевизори почти сходни по характеристика но не мога да се спра на точен модел.

- LG 42LM671S

- SAMSUNG UE-40ES6710

- 3D Телевизор LG 42LM640S

- 3D Телевизор LG 42LM670S

- 3D Телевизор LG 42LM669S

- 3D Телевизор PHILIPS 42PFL6007K - Този телевизор, петък 07.12.2012г. ще бъде на промоция в МЕТРО + Кафе Машина Saeco HD8323 + Тонколони HTS3111 (Цена: 1558,80 с ДДС). Като главно ме интересува стоките на МЕТРО дали са добри ?

Може да ми предложите и други телевизори ако има в тази категория, гледам да са главно 400 херца с резолюция 1920х1080 и да имат WI-FI, както и да са 3Д.

Също така да попитам някои СМАРТ телевизори пише, че имат скайп, други пише, че нямат къде е разликата ?

Благодаря предварително за помоща.

П.П. Като лични фаворите ми се очертават: LG 42LM671S, SAMSUNG UE-40ES6710 и 3D Телевизор PHILIPS 42PFL6007K; главно ЛГ-то и Филипса заради подаръците към тях.

Разликите между LM671S и LM669S се свеждат до 1 бр очила в полза на втория...

Но сред финалистите има (от моя гледна точка) несъмнен фаворит - 6007К, който на звук и картина трудно ще бъде бит от останалите. Но откровено тази промоция на Метро по-скоро би ме притеснила, отколкото зарадвала. Нямам нищо против веригата, а и често пазарувам от нея, включително и от русенската, но по форуми съм срещал не малко негативни коментари по отношение покупката на черна техника от магазини, неспециализирани в това. Има разлика между това да си купиш макарони на промоция в бакалия и телевизор от техноверигите. Кафеварката съвсем усложнява ситуацията - домакинската техника на холандците е на топ ниво и никак не е евтина, тонколонките не броя. Излиза, че са доста щедри от Метро. Дали е така? Освен ако не става дума за съвсем ограничен брой телевизори, за които ще падне яка битка. Ако е последното, не би следвало да прочетеш този коментар по-рано от 10-11 ч утре сутринта, защото в тоя миг би следвало да си на заформящата се за утре опашка пред магазина.

П.П. По въпроса за скайпа - нали не мислиш сериозно да използваш телевизора си за тая програмка...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.