Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за рутер TP-Link

Featured Replies

Здравейте имам един рутер в нас TP - Link.Значи попринцип интернета ми е на Глобул с флашка. Има ли начин рутера да го свържа в компа и да предава Wifi за да мога и на лаптопа си да имам интернет ? Надявам се да ме разберете :)

Здравейте имам един рутер в нас TP - Link.Значи попринцип интернета ми е на Глобул с флашка. Има ли начин рутера да го свържа в компа и да предава Wifi за да мога и на лаптопа си да имам интернет ? Надявам се да ме разберете :)

Няма!

Може да стане. Но ще ви трябва мрежова карта на компютра както и някои настройки на ОС на машината с интернет достъпа
  • Автор

Имам мрежова карта, а настройките от къде мога да ги видя да ги направя. :)

Имам мрежова карта, а настройките от къде мога да ги видя да ги направя. :)

Вземи си един нормален интернет и си сложи рутера както си му е реда. Стига вече с тези локуми и изпълнения. Може да стане както е казал капитана, но трябва малко да се почете повече (рутера в този случай няма да ти е необходим, а ще ти трябва мрежови кабел само). Въпроса ти как и къде става това е достатъчен, за да се види че нямаш и бегла представа. Но ето ти линк, за да прочетеш:

http://www.kaldata.com/forums/topic/57536-%D0%BC%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83-2-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%8E%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B0/

• Автор

Това няма как да стане понеже живея на вила и няма интернет който е с кабел до нас има на 500 метра но кво кабел 500 метра ли да пускам ? Сега чакам да ми изтече договора и ще си пускам интернет с чиния но както и да е.

Това няма как да стане понеже живея на вила и няма интернет който е с кабел до нас има на 500 метра но кво кабел 500 метра ли да пускам ? Сега чакам да ми изтече договора и ще си пускам интернет с чиния но както и да е.

Можете ли да кажете това с интернет достъпа от кой оператор са Ви го предложили. Става въпрос за сателитно приемане. И ако да, каква е приблизително цената на оборудването, с договор и скороста на трафика? Поне нещо приблизително.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Можете ли да кажете това с интернет достъпа от кой оператор са Ви го предложили. Става въпрос за сателитно приемане. И ако да, каква е приблизително цената на оборудването, с договор и скороста на трафика? Поне нещо приблизително.

Цената е убийствена !http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/internet_svyrzanost/tooway

Цената е убийствена !http://www.vivacom.b...yrzanost/tooway

Приятел!

Аз не съм имал впредвид трита основни мобилни оператора, а вярвам че и колегата не цитира ТЯХ!. Включвам и "MaxTelecom". Затова попитах. Незнаех, че "Tooway" вече е към Vivacom.Почна работа като самостоятелна фирма.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Аз съм от град Търговище името на интернета е Spektar Net преди цената за чиния и глупости беше 100 лв сега може и по евтино да е като си сложа ще кажа. А иначе мисля, че тарифата на месец беше 20 лв 10 мегабита неограничен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.